Kinder coach

Het hoeft geen betoog dat het voor mij een hele waardevolle en belangrijke opleiding is. Ik kom in m’n praktijk en in m’n omgeving zoveel problemen met kinderen tegen. Zelf werk ik veel met jongeren van 12 tot 21 jaar. Daarna zijn het volwassenen. Maar ook hele jonge kinderen met afwijkend gedrag kom ik veel tegen. Gisteren nog een moeder gehad met een kindje van net 1 jaar die drie keer per nacht een half uur krijsend in haar bedje ligt. De ouders komen zo niet aan een goede nachtrust. Het was een super mooie sessie en die nacht erop was het huilend ipv krijsend en afgelopen nacht is ze maar een keer wakker geweest. Wat een mooi en direct resultaat.
In de opleiding leer je jonge kinderen te testen via de ouder en kinderen van 12 zelf te testen. Je leert wat de problemen kunnen zijn, waar je de oorzaken kunt vinden en hoe je het kind tot gedragsverandering kunt aanzetten. 
Ik vind het geweldig om te doen. 
Zoals je weet geef ik de opleiding samen met Jamila. Jamila heeft heel veel ervaring met kinderen en ook met probleem gezinnen. Ze kan precies de vinger op de zere plek leggen. Zij kan je heel veel uitleggen van het proces waar het kind en het gezin doorheen gaat en ze leert je allerlei technieken en geeft inzichten wat jij als coach kunt doen om dit in goede banen te leiden. 
Het is zo prachtig dat je een kind kan helpen zodat het niet een probleem kind meer is maar een kind dat de eigen weg weer weet te vinden.terug