Actueel

Jun 29 | Enneagramweek vol

De Enneagramweek gaat van start in Noord Frankrijk en de groep zit vol. Heerlijk om een week lang met jezelf bezig te zijn. Geen wifi, geen afleiding van buitenaf, en de focus op jezelf. Mooi dat ik dat mag begeleiden.

lees verder

Jun 12 | Masterclasses

Op zondagmiddag 25 november geeft Willem Jan van de Wetering een masterclass met als thema: Reïncarnatie en levendoel. Hij vertelt over de allereerste incarnaties van zielen op aarde, wat er toen gebeurde en wat de invloed daarvan op ons in dit leven is.

lees verder

May 31 | STORYTELLING

In het tijdschrift Onkruid komt in de nieuwe uitgave, die binnenkort in de winkel ligt, een verhaal over Storytelling. Ik heb voor Onkruid een cursus geschreven hoe jij verhalen kunt schrijven en/of vertellen. De cursus is zo mooi uitgevoerd. Ik ben heel benieuwd naar je reactie.

lees verder

May 30 | Contact met je gids

Het nieuwe boek 'Contact met je gids' loopt heel goed en ik krijg leuke reacties. Wil je ook contact maken met je gidsen, dat kan in de Spiritueleweek die  begin augustus in Noord Frankrijk van start gaat.

lees verder

Apr 25 | Weet jij waar je goed in bent

Hoe weet je waar je goed in bent? Je hebt dingen aangeleerd, een vak geleerd of je kunt een kunstje. Maar is dat ook echt je sterke kant. Het Enneagram biedt je het inzicht om je sterke kanten te ontdekken. 

lees verder

Apr 03 | ONTDEK JE STERKE KANTEN

Het boek Ontdek je Sterke kanten verscheen in 1999. Er zijn er inmiddels 25.000 van verkocht. Het boek is nu volledig herzien, nieuwe stukken aangeschreven, nieuwe illustraties en meer oefeningen. 

lees verder

Feb 28 | Aandacht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Ik geef nu alle aandacht aan de opleidingen en de Enneagramweek. De EIK opleiding groeit, Enneagram Professional Coach in september kent al inschrijvingen en de Enneagramweek wordt een succes. Mooi om te ervaren dat het werkt.

lees verder

Jan 31 | De Nieuwe Boeken

De twee nieuwe boeken die Willem Jan heeft geschreven: Kleur je karakter en Contact met je gids, lopen heel goed. Van Kleur je karakter verschijnt volgende week een nieuwe druk. Er komen op beide boeken mooie reacties binnen. 

lees verder

Nov 22 | Kleur je karakter

Het Enneagram Kleurboek 'Kleur je karakter' is vanaf nu overal verkrijgbaar, ook via deze website. BOL.com levert het boek dan uit. Er is veel belangstelling voor dit boek waarin je al doende veel leert over jezelf.

lees verder

Oct 24 | Storytelling

Op mijn blog pagina op de site staat nu regelmatig een verhaal. Storytelling is een prachtig tool om iets duidelijk te maken zonder dat je alleen de exacte informatie geeft. Vertel een verhaal.

lees verder

Oct 03 | Professional Coach

Het programma van de Opleiding Enneagram Professional Coach heb ik uitgebreid. We gaan werken met de Logische Niveau's in het Enneagram, het Bepalen van het Enneagramtype van een bedrijf en Consulting in het Enneagram.

lees verder

Sep 20 | Waarom er zo weinig vrouwen aan de top staan

Het is voor vrouwen lastiger om de top van het bedrijfsleven te bereiken dan voor mannen. Ze hebben dezelfde of betere kwaliteiten, maar komen toch niet verder. Het geheim hiervan is het Enneagram Procesmodel.

lees verder

Sep 15 | Open Dag 2018

De Open dag 2018 gaat plaatsvinden op zaterdag 13 januari van 13.00 tot 18.00 uur in het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk in Nijkerk (bij Amersfoort). Er zijn vier workshops die je kunt volgen en veel te doen en te beleven.

lees verder

Aug 20 | Enneagram in de wetenschap

Binnenkort wordt er een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd naar de functie van het Enneagram in Bedrijven. Uit het onderzoek blijkt dat het Enneagram zeer veel effect heeft. Ik ben geinterviewd voor het onderzoek.

lees verder

Aug 10 | Veel bezocht

Uit de statistieken blijkt dat deze site veel bekeken wordt. Vooral de workshops en de Blog worden veel aangeklikt. Ook de beschrijving van de Enneagramtypen en de test springen eruit.

lees verder

Aug 01 | Nieuwe Blog

Er staat een nieuwe blog op de site. Ook staat er een korte roman op van negen mensen die naar een Enneagramweek gaan. Daar herken je de 9 typen heel goed in.

lees verder

Jul 08 | SCOPRI TE STESSO

In Italië is het Enneagramboek SCOPRI te Tesso verschenen als e-book. Dit boek combineert NLP met het Enneagram. De titel wil zeggen 'Ken jezelf'.

lees verder