Actueel

Dec 10 | OPEN DAG

De vrijdag 11 januari is de Opendag van het Enneagram College. Van 13.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom. Toegang is gratis en je kunt drie workshops volgen. Er zijn stands, coaches zijn aanwezig om uitleg te geven en Willem Jan geeft 2 workshops.

lees verder

Nov 29 | Boer zoekt vrouw

Afgelopen weekend besteede de Telegraaf 2 pagina's aan een interview met Willem Jan met een Enneagram analyse over Boer zoekt Vrouw. Welke boer is welk type en welke realties hebben kans van slagen. 

lees verder

Nov 27 | Hoe gebruik je Talentenkompas

Het Talentenkompas, dat op de Therapeutenbeurs werd geïntroduceerd, is heel enthousiast ontvangen. Veel bezoekers wilden weten hoe je die 82 kaarten nu precies gebruikt. Dat komt op 19 januari in Nijkerk.

lees verder

Nov 27 | Masterclass Reincarnatie

De eerste Masterclass die ik gegeven heb was heel mooi. Het ging niet over vorige levens, maar over het patroon in incarnaties en wat dat wil zeggen over ons levendoel in dit leven. Iedereen vond het zeer verhelderend

lees verder

Oct 09 | Open je hart week

Van 8 tot en met 14 juni 2019 (Pinksteren) vindt in de uitlopers van de Franse Ardennen de Open Je Hartweek plaats. Daarin ontdek je hoe je volledig op je gevoel kunt vertrouwen, rust in jezelf en jezelf te ontplooien. Een cadeau aan jezelf.

lees verder

Sep 17 | Talenten Kompas

In november verschijnt de kaartenset 'Talentenkompas'. Het is een set met 82 kaarten met talenten die we hebben. Het zijn 9 talenten per Enneagramtype. Door verschillende leggingen te doen kom je achter je verborgen talenten.

lees verder

Sep 17 | Nieuwste boek

'Ontdek je sterke kanten' is de titel van het nieuwste boek van Willem Jan. Het is een toegankelijk boek over het Enneagram. Hij noemt het een Enneagram Doeboek. Afgelopen zaterdag was hij een uur op Radio 2 en in november een uur op Radio Noord-Oost.

lees verder

Aug 17 | Kinder coach

Voor mij is Ennegram Kinder Coach een hele waardevolle opleiding. Er zijn zoveel kinderen met problemen, zoveel gezinnen die lijden onder het afwijkende gedrag van het kind en het is vaak snel en effectief op te lossen. Werken met kinderen is een prachtig werk. 

lees verder

Jun 12 | Masterclasses

Op zondagmiddag 25 november geeft Willem Jan van de Wetering een masterclass met als thema: Reïncarnatie en levendoel. Hij vertelt over de allereerste incarnaties van zielen op aarde, wat er toen gebeurde en wat de invloed daarvan op ons in dit leven is.

lees verder

May 31 | STORYTELLING

In het tijdschrift Onkruid komt in de nieuwe uitgave, die binnenkort in de winkel ligt, een verhaal over Storytelling. Ik heb voor Onkruid een cursus geschreven hoe jij verhalen kunt schrijven en/of vertellen. De cursus is zo mooi uitgevoerd. Ik ben heel benieuwd naar je reactie.

lees verder

May 30 | Contact met je gids

Het nieuwe boek 'Contact met je gids' loopt heel goed en ik krijg leuke reacties. Wil je ook contact maken met je gidsen, dat kan in de Spiritueleweek die  begin augustus in Noord Frankrijk van start gaat.

lees verder

Apr 25 | Weet jij waar je goed in bent

Hoe weet je waar je goed in bent? Je hebt dingen aangeleerd, een vak geleerd of je kunt een kunstje. Maar is dat ook echt je sterke kant. Het Enneagram biedt je het inzicht om je sterke kanten te ontdekken. 

lees verder

Apr 03 | ONTDEK JE STERKE KANTEN

Het boek Ontdek je Sterke kanten verscheen in 1999. Er zijn er inmiddels 25.000 van verkocht. Het boek is nu volledig herzien, nieuwe stukken aangeschreven, nieuwe illustraties en meer oefeningen. 

lees verder

Feb 28 | Aandacht

Alles wat je aandacht geeft groeit. Ik geef nu alle aandacht aan de opleidingen en de Enneagramweek. De EIK opleiding groeit, Enneagram Professional Coach in september kent al inschrijvingen en de Enneagramweek wordt een succes. Mooi om te ervaren dat het werkt.

lees verder

Jan 31 | De Nieuwe Boeken

De twee nieuwe boeken die Willem Jan heeft geschreven: Kleur je karakter en Contact met je gids, lopen heel goed. Van Kleur je karakter verschijnt volgende week een nieuwe druk. Er komen op beide boeken mooie reacties binnen. 

lees verder

Nov 22 | Kleur je karakter

Het Enneagram Kleurboek 'Kleur je karakter' is vanaf nu overal verkrijgbaar, ook via deze website. BOL.com levert het boek dan uit. Er is veel belangstelling voor dit boek waarin je al doende veel leert over jezelf.

lees verder

Sep 20 | Waarom er zo weinig vrouwen aan de top staan

Het is voor vrouwen lastiger om de top van het bedrijfsleven te bereiken dan voor mannen. Ze hebben dezelfde of betere kwaliteiten, maar komen toch niet verder. Het geheim hiervan is het Enneagram Procesmodel.

lees verder

Aug 20 | Enneagram in de wetenschap

Binnenkort wordt er een wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd naar de functie van het Enneagram in Bedrijven. Uit het onderzoek blijkt dat het Enneagram zeer veel effect heeft. Ik ben geinterviewd voor het onderzoek.

lees verder

Aug 10 | Veel bezocht

Uit de statistieken blijkt dat deze site veel bekeken wordt. Vooral de workshops en de Blog worden veel aangeklikt. Ook de beschrijving van de Enneagramtypen en de test springen eruit.

lees verder

Jul 08 | SCOPRI TE STESSO

In Italië is het Enneagramboek SCOPRI te Tesso verschenen als e-book. Dit boek combineert NLP met het Enneagram. De titel wil zeggen 'Ken jezelf'.

lees verder