Agenda

Het Enneagram College organiseert regelmatig workshops en opleidingen. De workshops hebben een hoge kwaliteitsnorm. Ook zijn er regelmatig lezingen van Willem Jan van de Wetering in het hele land.

Jun 08 | Open je Hart week

De Open je Hartweek wordt van 8 tot 14 juni gehouden in het Franse Aubenton. Een week om te werken aan de balans tussen denken en voelen. Een workshop met yoga, mindfullnes, Healingdansa, Voeloefeningen, Het openen van je hart. 

lees verder

Jun 29 | Info middag

Ontmoet de trainers en coaches op de Info Middag op 29 juni in Amersfoort van 14.00 tot 17.00 uur. Je krijgt een uitleg van de opleidingen, een workshop Enneagram en Spiritualiteit en er is ruim de gelegenheid om met Willem Jan en andere trainers contact te hebben. 

lees verder

Jul 14 | Enneagramweek

De LAATSTE keer. De mooiste week voor jezelf is de Enneagramweek die dit keer voor de 20ste keer wordt gegeven in het Noord-Franse Aubenton. Het is ook de laatste keer dat ikdeze week geef. Zes dagen om aan jezelf te werken, te ontdekken wat je echt motivatie is, waar je kracht ligt en hoe je bij je essentie van je zijn kunt komen. 

lees verder

Aug 11 | Spiritueleweek

Wil je spiritueel groeien of je spiritualiteit vergroten, dan is er de Spiritueleweek in Frankrijk. Je leert psychometreren, contact maken met je gidsen, contact maken met de ziel van de ander, werken met Engelen energie en vooral contact hebben met je hogere zelf.

lees verder

Sep 07 | EIK Opleiding

De EIK opleiding brengt je een beroepsopleiding tot coach/therapeut en aan jezelf werken. Iedere module leer je hoe je een ander het beste kunt helpen om uit problemen te komen en ze aan te pakken. Maar je past het ook op elkaar toe. Je wordt het hele jaar begeleid door een coach.

lees verder

Sep 21 | Enneagram, de Basis

Wat kan je met het Enneagram in jouw leven? Wat heb je eraan? 
Die vragen worden je duidelijk in de workshop Enneagram, de Basis. Naast de 9 Enneagramtypen ontdek je de kracht van het Enneagram. Je herkent jezelf en anderen en ziet je drijfveren voor het gedrag. Twee dagen, 21 en 22 september. 

lees verder

Sep 21 | Enneagram Opleiding


Werkelijk vrij zijn, je authentieke zelf kunnen laten zijn, geloven in je uniciteit en genieten van iedere dag, dat is het doel van deze enneagram opleiding. In 8 dagen, verdeeld over 2 daagse modules  ruim je je blokkades op, ontdekt je je werkelijke talent, voelt je je vrij van alle regels en beperkingen en zie je jouw werkelijke levensdoel.

lees verder