Agenda

Het Enneagram College organiseert regelmatig workshops en opleidingen. De workshops hebben een hoge kwaliteitsnorm. Ook zijn er regelmatig lezingen van Willem Jan van de Wetering in het hele land.

Jan 09 | Info avond


Op woensdagavond 9 januari vanaf 20.00 uur is er een infoavond over de activiteiten van het Enneagram College in het Ampt van Nijkerk in Nijkerk. Willem Jan van de Wetering geeft een uitleg over het verschil in de opleidingen, geeft een demo en legt uit wat jij met het Enneagram praktisch kunt doen.

lees verder

Jan 11 | Open dag 11 januari


Op vrijdag 11 januari is er van 13.00 tot 17.30 de Open Dag met gratis toegang. Je kan 3 workshops volgen, kennismaken met de trainers, de energie proeven van de workshops en opleidingen en kaartlegging laten doen.

lees verder

Jan 17 | Enneagram Professional Coach

Professioneel aan het werk binnen organisaties, is de opzet van deze compacte opleiding. Hie haal je iemand verborgen talent naar boven, activeer je z'n leiderschap, bepaal je iemands type en welk Enneagram type heeft de organisatie of afdeling. Dat zit allemaal in Enneagram Professional Coach

lees verder

Jan 19 | Talentenkompas

 

Het Talentenkompas is een kaartenset van 82 kaarten, gebaseerd op het Enneagram, waarmee verborgen talenten kunnen worden blootgelegd. Op 19 januari is er een middag workshop waarin je als coach leert om de kaarten optimaal in te zetten.

lees verder

Jan 19 | Enneagram Kindercoach

Het gedrag van het kind is een reactie op de actie van de opvoeders. Dat is het uitgangspunt van Enneagram Kindercoach waarin je leert waarom het gedrag als afwijkend wordt ervaren en wat jij als coach binnen dat gezin kunt doen.

lees verder

Feb 03 | Masterclass Enneagram en de Bijbel

In de Bijbel is het Enneagram terug te vinden. In de mensen die genoemd worden en ook in de verhalen die verteld worden. De reden is dat men het Enneagram toen al kende en duidelijk wilde maken wat de kern van het verhaal was. Dat wordt duidelijk is deze Masterclass

lees verder

Feb 23 | Enneagram, de Basis

Wat kan je met het Enneagram in jouw leven? Wat heb je eraan? 
Die vragen worden je duidelijk in de workshop Enneagram, de Basis. Naast de 9 Enneagramtypen ontdek je de bedoeling van het Enneagram. Je herkent jezelf en anderen en ziet je drijfveren voor je gedrag.

lees verder