Agenda

Het Enneagram College organiseert regelmatig workshops en opleidingen. De workshops hebben een hoge kwaliteitsnorm. Ook zijn er regelmatig lezingen van Willem Jan van de Wetering in het hele land.

Feb 03 | Masterclass Man-Vrouw

Waarom zijn er zo weinig vrouwen in leidinggevende posities, Waaom zijn meer mannen dan vrouwen rijk? In deze masterclass op Zondagmorgen 3 maart, wordt duidelijk hoe ieder Enneagramtype als man en als vrouw is en waarom vrouwen er minder vrouwen aan de top staan.

lees verder

Feb 23 | Enneagram, de Basis

Wat kan je met het Enneagram in jouw leven? Wat heb je eraan? 
Die vragen worden je duidelijk in de workshop Enneagram, de Basis. Naast de 9 Enneagramtypen ontdek je de kracht van het Enneagram. Je herkent jezelf en anderen en ziet je drijfveren voor het gedrag.

lees verder

Sep 07 | EIK Opleiding

 

De EIK opleiding brengt je een beroepsopleiding tot coach/therapeut en aan jezelf werken. Iedere module leer je hoe je een ander het beste kunt helpen om uit problemen te komen en ze aan te pakken. Maar je past het ook op elkaar toe. Je wordt het hele jaar begeleid door een coach.

lees verder

Sep 21 | Zelfrealisatie met het Enneagram

Wil jij zelfverzekerder worden, ontdekken waar je echt uniek in bent, je levenspad gaan zien, oude blokkades opruimen en zelfheling in gang zetten? Dit is je kans. Onder begeleiding van de best mogelijke coaches en trainers op dit gebied ga je een half jaar met jezelf aan het werk. Je brengt je denken tot rust en activeert je gevoel zodat je volledig kunt gaan vertrouwen in je intuïtie. 
 

lees verder