Agenda

Het Enneagram College organiseert regelmatig workshops en opleidingen. De workshops hebben een hoge kwaliteitsnorm. Ook zijn er regelmatig lezingen van Willem Jan van de Wetering in het hele land.

Aug 05 | Spiritueleweek

In het Franse plaatse Aubenton ligt het mooie centrum Buirefontaine waar we een week lang neerstrijken voor de Spiritueleweek. Gebaseerd op het spirituele Enneagram vergroot je je spirituele vermogens, maak je contact met je gidsen en ontvouwt zich je levenspad.

lees verder

Aug 18 | Enneagram Trainer

Als je professioneel aan de slag wilt met het Enneagram of er presentaties in wilt geven is er de enige opleiding tot Enneagram Trainer die op 18 augustus begint. Je leert de finesses van het Enneagram en je leert hoe je dit in training of presentaties kunt gebruiken.

lees verder

Sep 08 | Kennismakingsdag

Op zaterdag 8 september is er vanaf 13.00 uur een gratis kennismakings-dag. We willen je graag laten kennismaken met de trainers en coaches van de opleiding, onze energie en manier van lesgeven zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

lees verder

Oct 13 | Enneagram Workshop

Op 13 en 14 oktober is er een Enneagram Basis workshop in Nijkerk waarin je jouw type beter leert kennen, je valkuilen ziet maar vooral ook je verborgen talenten en vermogens gaat ontdekken. Willem Jan iullustreert de typen met liedjes, filmfragmenten, voorbeelden en door oefeningen.

lees verder

Oct 20 | Enneagram Kindercoach

Het gedrag van het kind is een reactie op de actie van de opvoeders. Dat is het uitgangspunt van Enneagram Kindercoach waarin je leert welk type een kind is, waarom het gedrag als afwijkend of moeilijk wordt ervaren en wat jij binnen dat gezin kunt doen.

lees verder

Nov 25 | Masterclass

De Masterclass van Willem Jan van de Wetering heeft als onderwerp: Reïncarnatie en levensdoel. We gaan terug naar de allereerste incarnaties van zielen op aarde. Waarom kwamen de zielen naar een aardsleven, wat gebeurde er toen en wat is de invloed van ons in dit leven. 

lees verder