VRIJ VAN MIGRAINE

Daniëlle (51) heeft al zes jaar lang last van migraine aanvallen. Ze zijn zo heftig en zo pijnlijk dat ze daardoor al jarenlang niet meer kan werken. Ze komt nergens meer want die aanvallen komen op de meest vreemde momenten. Ze rijdt nog auto om de kinderen naar school te brengen, maar het stadje waar ze woont, komt ze al jaren niet meer uit.

Ze riep mijn hulp in maar kon onmogelijk de reis naar mij toe maken.
Dus ben ik naar haar toe gegaan.
Na twee keer een sessie samen gedaan te hebben is ze nagenoeg klachtenvrij.
Het mooie is dat er meestal redenen zijn waarom een ziekte of kwaal zich gaat uiten. Ik zeg duidelijk meestal, dus niet altijd. In dit geval was het een hele mooie bewustwording. In een vorig leven was Daniëlle helderziend. Dat is haar duur komen te staan. Ze is onder minder leuke omstandigheden om het leven gekomen. In dit leven heeft ze genezende gaven. Die gebruikt ze niet omdat de angst er is om daarvoor veroordeeld te worden. Deze angst is zo groot dat daardoor migraine is ontstaan. Daarbij kwamen er overtuigingen naar boven die ze heeft geërfd van haar ouders zoals: ‘ik heb geen recht op geluk’ en ‘Beter ziek dan dood.’ Die overtuigingen zijn niet helpend en daaom hebben we die omgezet naar helden overtuigingen zoals: ‘Ik heb het recht om gelukkig te zijn’. ‘Ik ben een helper met genezende gaven’. Er zaten natuurlijk wel meer blokkades op, maar de hoofdzaak is dat Daniëlle zich bewust werd van haar eigen sabotage mechanisme.
Daar gaat het om. Wij blokkeren onszelf en we zijn er goed in om onszelf te saboteren. Dat gebeurt onbewust. Als je je daar bewust van wordt gemaakt kun je er iets aan doen. Nu is Daniëlle vrijwel klachtenvrij. Dat is even wennen. Ze maakt nu weer plannen voor de toekomst en ze gaat haar gaven gebruiken om anderen te helpen. Hoe mooi is dat?