Coaching

Het Enneagramcollege geeft ook persoonlijke begeleiding en coaching.Wij begeleiden je in je persoonlijke processen alsook met je fysieke problemen waarvan de oorzaak in het niet-fysieke gezocht moet worden. Je kunt coaching krijgen als je vastzit of als je vindt dat het anders moet. Met persoonlijke coaching krijg je een andere kant van jezelf te zien en worden dingen aangeraakt die voor jou verborgen waren of geblokkeerd zijn geraakt. Er wordt gewerkt met de spiertesten methode waarmee onbewuste triggers worden opgespoord. Uitgangspunt is het Enneagram.

 

Wil jij jouw problemen aanpakken, in oplossingen denken, zwakheden overwinnen, vanuit kracht alles aanpakken, fysiek weer in orde zijn en je fit en vitaal voelen?

 

De EIK-methode die Willem Jan ontwikkelde wordt ingezet om je bij jouw kern te brengen. De meeste mensen zijn in hun leven van karakter veranderd door wat ze hebben meegemaakt. Die verandering komt voort uit een overlevingsstrategie. Die aanpak helpt even maar nooit lang. Echte problemen kun je alleen oplossen vanuit je essentie, vanuit diegene die je écht bent. En dat is dus precies wat er gebeurt in deze coachsessies.

 

Coaching en begeleiding helpen je om blokkades op te ruimen, problemen aan te pakken en vanuit je kracht puin te ruimen.

 

Willem Jan van de Wetering begeleidde al vele jaren uiteenlopende cliënten: zowel topartiesten en topmanagers als jongeren en werklozen. Kortom iedereen die een beroep op hem doet. Hij gebruikt naast de EIK methode, ook NLP, Energetic Psychology, Timeline Therapy en andere technieken of methoden. Hij is EIK-coach, trainer, vitaliteitscoach, NLP-coach en Kindercoach. Deze opleidingen zijn geaccrediteerd door de beroepsverenigingen KTNO, BATC en CAT. Willem Jan was lid van het CAT, PEP (Platform Enneagram Professionals).

De praktijk is nu gevestigd in Apeldoorn en word nu gerund door zijn vrouw Marianne Meijer. Voor het maken van een afspraak voor een sessie of een intakegesprek kan je mailen naar info@mariannemeyercoaching.com of bellen met 0622233462