Privacy verklaring

DIT IS TUSSEN ONS
Als jij het leuk vindt om zo nu en dan een mail van ons te ontvangen met daarin een korte column, nieuwtjes en cursussen en opleidingen, dan hoef je niets te doen. We doen helemaal niets met jouw gegevens. We geven ze aan niemand door en je krijgt zeker geen andere mails toegestuurd. Je gegevens blijven dus tussen ons.
 

JE HOEFT NIETS
Onze berichten zijn bedoeld om je op de hoogte te houden van wat we doen. Het is aan jou of je actie gaat ondernemen om een verlangen te vervullen door wat wij je bieden. 
 

ALLES ACHTER SLOT EN GRENDEL
Alle gegevens die het Enneagram College van je heeft, via aankopen, inschrijvingen of consulten, worden veilig bewaard. De gegevens van consulten zitten in jouw map in een afgesloten kast. De on-line gegevens zitten in een data base die alleen voor ons toegankelijk is. Als jij niet wilt dat we iets bewaren of je wilt uit het bestand worden verwijderd, dan hoef je maar een mail te sturen en regelen we dat. 
 

FACTUREN
Als je iets koopt in de site gaan die gegevens naar bol.com en die rekent af. Ik zie dat zelf niet en krijg daar dus geen gegevens van.
Als je je inschrijft voor een workshop, cursus of opleiding ontvang je een factuur. Die factuur zit in een afgesloten programma Money Monk en is alleen door de boekhouder en mij in te zien. We maken een account op jouw naam aan waaraan de facturen gekoppeld zijn. Wil je uit dat bestand, dan kan dat door een mail te sturen.
 

NU HOEF JE NIETS TE DOEN
Als je de nieuwsbrief wilt blijven ontvangen hoef je niets te doen. Nu je weet dat je gegevens veilig zijn hoef je ook niets te doen.
Als je iets wilt veranderen kan je een mail sturen naar info@enneagramcollege.nl
 

TER LERING EN PLEZIER
Alles wat ik via het Enneagram College organiseer is bedoeld om ervan te leren. Vandaar de naam ‘College’. Ook ik studeer nog iedere dag op het Enneagram. Ik lees, ik zoek dingen uit, leer van de studenten en de persoonlijke coaching. Kortom, ik leer iedere dag weer iets, vooral over mezelf. Dat is waarom ik jou er graag bij betrek want dan groeien we samen en leren van elkaar.
Ik hoop dat je de nieuwsbrieven op prijs stelt en kijk er naar uit om elkaar (weer) te ontmoeten.
 

Hartelijke groet
Marianne Meijer
 

De website 

https://enneagramcollege.nl/
Mailen kan naar info@enneagramcollege.nl