e-learning

Een cursus doen in je eigen tijd en jouw tempo is wat we hier bieden.
Jezelf blijven ontwikkelen is van groot belang. Maar tijd vinden om cursussen te doen is nog niet zo makkelijk. E-Learning is een prachtige oplossing. Je ontvangt aan het einde een certificaat.
 
Je schrijft je in voor een cursus en je ontvangt de bevestiging. Je ontvangt daarna een factuur. Zodra die is voldaan krijg je de eerste les toegezonden. Iedere veertien dagen ontvang je een nieuwe les. Als er huiswerk gemaakt dient te worden kan je die insturen naar een speciaal e-mailadres. Bevoegde leraren zullen je daarbij ondersteunen. Het kan ook zijn dat je opdrachten moet doen. Het is de bedoeling dat je jouw ervaringen kort samenvat en toestuurt.
 
Aan het einde van de cursus en bij het beoordelen van het huiswerk of de opdracht, ontvang je een certificaat.

De kosten van de cursus zijn €49,50
 
Als je je inschrijft ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur ontvang je de eerste les. Iedere veertien dagen ontvang je een nieuwe les. 

 

Handlezen

Deze cursus is bedoeld als een eerste kennismaking met een van de 73 occulte wetenschappen, het handlezen ook wel handlijnkunde genoemd.

Docent: Jaap van der Bolt


Herken het Enneatype van een ander

Er zijn boeken genoeg over het herkennen van je eigen type. Maar hoe herken je het type van de ander en welke vragen kun je stellen om duidelijkheid te krijgen.
Dat wordt in deze on-line cursus duidelijk. Willem Jan van de Wetering geeft aan hoe je een type kunt herkennen. Dat kan vooral door uit te sluiten wat iemand NIET is. Je krijgt tools hoe je dat doet, aanwijzingen over uiterlijk, taalgebruik en gedrag en vragen om helderheid te krijgen.

Docent: Willem Jan van de Wetering
 

Hoe schrijf ik een boek

Bij een uitgeverij komen talloze manuscripten per dag binnen. Er zit maar zelden het pareltje tussen waarop men hoopt. Hoe schrijf jij die parel waarop uitgevend Nederland wacht. Dat wordt uit de doeken gedaan in deze on-line cursus. Willem Jan van de Wetering verkocht ruim 350.000 boeken en was uitgever. Hij weet dus precies hoe je een bestseller schrijft. Met praktische aanwijzingen geeft hij jou aan hoe jij jouw boek succesvol kan maken.

Docent: Willem Jan van de Wetering

 

Schrijf je hier in.

 

Man  Vrouw
Ik wil me abonneren op de enneagram nieuwsbrief
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh Image