De reis van ontdekken, ontplooien en ontwikkelen, ontdek je enneagramtype

Willem Jan van de Wetering oprichter van het Enneagramcollege was een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij was auteur van ruim 50 boeken op dit gebied en geeft lezingen, trainingen en opleidingen. Hij had zich gespecialiseerd in het Enneagram.
Willem Jan van de Wetering gaf ook persoonlijke begeleiding en coaching. Hij begeleidde je in je persoonlijke processen alsook met je fysieke problemen waarvan de oorzaak in het niet-fysieke gezocht moet worden. 
In 1968 werkte hij als journalist voor diverse kranten, tv programma Telixer en een radio programma bij de KRO. Ook werkte hij voor VARA Radio programma Uitlaat. In 1970 werd hij manager van o.a. Greenfield and Cook en anderengroepen. In 1974 richtte hij de HITKRANT op. In 1980 werd hij directeur van platenmaatschappij Carrère met o.a. Luv, Babe, Frizzle Sizzle en Roberto Jacketti and the Scooters. In 1987 startte bij boekenuitgeverij Centerbook. In 1990 werd hij generaal manager van Strengholt boeken en drie jaar later directeur van Radio Noordzee. In 1994 startte hij zijn eigen uitgeverij Andromeda.
Willem Jan is de auteur van bijna 60 boeken, voornamelijk op het gebied van psychologische zelfontwikkeling, karakterologie en spiritualiteit. In 2011 startte hij het Enneagram College en legde hij zich helemaal toe op het gevennvan trainingen, coachen en het verzorgen van 3 beroepsopleidingen. 
 
Willem Jan van de Wetering begeleidde al vele jaren uiteenlopende clienten: zowel topartiesten en topmanagers als jongeren en werklozen. Kortom iedereen die een beroep op hem doet. Hij gebruikte naast het Enneagram en de EIK methode, ook NLP, Energetic Psychology, Timeline Therapy en andere technieken of methoden. Willem Jan is EIK-coach, Enneagram Professional Coach, trainer, vitaliteitscoach, NLP-coach en Enneagram Kindercoach. Lid van het PEP en CAT.