De reis van ontdekken, ontplooien en ontwikkelen, ontdek je enneagramtype

Willem Jan van de Wetering is een autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van ruim 50 boeken op dit gebied en geeft lezingen, trainingen en opleidingen. Hij heeft zich gespecialiseerd in het Enneagram.
Willem Jan van de Wetering geeft ook persoonlijke begeleiding en coaching. Hij begeleidt je in je persoonlijke processen alsook met je fysieke problemen waarvan de oorzaak in het niet-fysieke gezocht moet worden. 
Je kunt je laten coachen als je vastzit of als je vindt dat het anders moet. Met persoonlijke coaching krijg je een andere kant van jezelf te zien en worden dingen aangeraakt die voor jou verborgen waren of geblokkeerd zijn geraakt. 
Wil jij jouw problemen aanpakken, in oplossingen denken, zwakheden overwinnen, vanuit kracht alles aanpakken, fysiek weer in orde zijn en je fit en vitaal voelen? De EIK-methode (Enneagram IntegratieKunde) die Willem Jan ontwikkelde wordt ingezet om je bij jouw kern te brengen. De meeste mensen zijn in hun leven van karakter veranderd door wat ze hebben meegemaakt. Die verandering komt voort uit een overlevingsstrategie. Die aanpak helpt even maar nooit lang. Echte problemen kun je alleen oplossen vanuit je essentie, vanuit diegene die je echt bent. En dat is dus precies wat er gebeurt in deze coachsessies. Coaching en begeleiding helpen je om blokkades op te ruimen, problemen aan te pakken en vanuit je kracht puin te ruimen. 
 
Willem Jan van de Wetering begeleidt al vele jaren uiteenlopende clienten: zowel topartiesten en topmanagers als jongeren en werklozen. Kortom iedereen die een beroep op hem doet. Hij gebruikt naast het Enneagram en de EIK methode, ook NLP, Energetic Psychology, Timeline Therapy en andere technieken of methoden. Willem Jan is EIK-coach, Enneagram Professional Coach, trainer, vitaliteitscoach, NLP-coach en Kindercoach. Lid van het PEP en CAT. Zijn praktijk is gevestigd in Nieuwleusen (bij Zwolle).
Voor het maken van een afspraak voor een sessie of een intakegesprek kan je mailen naar info@willemjanvandewetering.nl of bellen met 0651327949.