Eindejaarsnieuwsbrief 2012

INHOUD
De open inspiratiedag
EIK
Enneagramavonden
Boeken
 

Ik wens iedereen een mooi uiteinde en een geweldig mooi en inspirerend 2013 toe.
Ga naar de website om mijn jaarvoorspelling te lezen. Deze is gebaseerd op het Enneagram, uitgaande van het begin van de Myakalender, 5100 jaar geleden.


DE OPEN INSPIRATIEDAG
6 Januari begint het jaar pas echt goed. Die zondag is de Open Inspiratiedag in Zonheuvel in Doorn. Van 13.00 tot 18.00 uur kun je gratis vier workshops volgen, rondkijken in de stands met boeken en informatie en kennismaken met Willem Jan van de Wetering en andere trainers.
De deelname aan de Open Inspiratiedag is gratis. Geef je wel op via de website.
Tijdens de Open Inspiratiedag wil ik je graag inspireren en kennis laten maken met wat we bij het Enneagram College precies doen.

Hierbij het programma:

Workshop 1: 13.30 tot 14.20: Willem Jan geeft een uitleg van de verschillende opleidingen zoals de EIK opleiding en legt uit waarom je wel of niet een opleiding zou moeten volgen en hoe interactief de opleidingen zijn.

Workshop 2: 14.30 tot 15.20: Wietske Visser en Willem Jan geven een workshop: Opstellingen in de nieuwe tijd. Ze gaan in op de veranderde energie, wat dat bij je doet en wat er tussenstaat om werkelijk de nieuwe tijd in te gaan.

Workshop 3: 15.30 tot 16.20: Enneagram van liefde: Willem Jan laat je ervaren hoe je liefdevoller kunt zijn, met gebruik van het Enneagram. Het Enneagram brengt je negen stappen op weg naar liefde, vooral naar liefde voor jezelf.

Workshop 4: 16.30 tot 17.20: Biografisch schrijven. Willem Jan en Ariadne Jaski geven een workshop over biografisch schrijven, een heilzame methode om problemen te verwerken, onverwerkte stukjes te helen en de rode draad van je leven in beeld te brengen.

Vier inspirerende workshops waarmee jij je voordeel kan doen. Tussendoor kan je even iets drinken of de stands bezoeken. Zo tref je een stand met nieuwe boeken en kaarten aan en kan je snuffelen door oudere boeken. Ook is er een informatiestand.
Kortom, er is veel te doen op zondag 6 januari.

Klik hier om je op te geven voor de gratis Inspiratiedag.


EIK (Enneagram IntegratieKunde)
Eind januari start de nieuwe EIK opleiding. Dit is een van de mooiste opleidingen op het gebied van coaching die er is. Vanuit het Enneagram ga je problemen aanpakken en coach je de cliënt naar innerlijke kracht, vitaliteit en volledige balans.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAMAVONDEN
Op 15 januari start er een nieuwe reeks van 4 dinsdagavonden in Dedemsvaart met de Enneagram basisworkshop. Ervaar het Enneagram en ontdek wat jij er mee kunt in de praktijk.

Klik hier om je aan te melden.

 
BOEKEN
'Het Enneagram voor jouw Persoonlijkheid' is een basisboek over het Enneagram als typologie en is nu voor het eerst in de boekhandel verkrijgbaar. Natuurlijk ook via de site.


FACEBOOK
Je kunt ons volgen via twitter en Facebook. Willem Jan geeft steeds updates over wat er gebeurt rond het Enneagram College, wie hij tegenkomt en welke ervaringen er zijn. 
Leuk als je ons volgt.De nieuwe nieuwsbrief komt begin januari.

Willem Jan van de Wetering
 

terug