Nieuwsbrief - december 2013

INHOUD
Open inspiratie dag
Super aanbieding
Afslanken met het Enneagram
EIK opleiding
 


DECEMBERSTRESS
De kinderen zijn druk en de ouders niet minder. December is een stressmaand. Het begint al half november als Sinterklaas voet aan vaste wal zet. De kinderen worden opgewonden en druk. Het jaar moet worden afgesloten, functioneringsgesprekken vinden plaats, verzekeraars gaan je bellen met de mooiste aanbiedingen, net als elektra leveranciers. En wat ga je doen met de feestdagen? Boodschappen doen, dingen regelen. Kortom, iedereen is superdruk en niemand heeft ergens tijd voor. Ik wel. Ik neem lekker vrij. Ik ga heerlijk een boek schrijven. En daarna volg ik een opleiding. De ideale tijd om eens helemaal tot rust te komen. Tot 6 januari, zou ik zeggen. En ik wens je hele rustige, serene en inspirerende feestdagen.
 

OPEN INSPIRATIE DAG
Op 10 januari ben je van harte welkom op de Open Inspiratie dag van het Enneagram College in Zonheuvel in Doorn. Vanaf 13.00 uur kan je in de middag en in de avond vier verschillende workshops volgen. Daarnaast is er veel te doen zoals het laten testen van je vitaliteit, uitleg over de opleidingen, de boekenstand bekijken en nog veel meer. En natuurlijk gaat het ook om kennis te maken met de trainers.

Hierbij het programma (onder voorbehoud)

Programma
14.00 uur Enneagram, wat kan je ermee, Willem Jan van de Wetering
16.00 uur All In One in beweging, Herniz Brink en Willem Jan 
18.00 uur dinertime
18.30 uur Enneagramspel
19.00 uur Zo simpel is detoxen, Marianne Meyer 
20.30 uur Enneagram in een liefdevolle relatie, Willem Jan van de Wetering

Tussendoor zijn er een demonstraties van de EIK methode door verschillende coaches, de Vitaliteitsmeter en het Clean Up your Body&Mind programma door Marianne Meyer, een type interview om achter je type te komen en een demonstratie spiertesten om je type vast te stellen.

Je kan komen wanneer je maar wilt. Je kan voor één workshop kiezen, de middag of de avond volgen of van 13.00 uur tot het einde blijven. Je kunt ter plekke dineren en je rekent dat in het restaurant af. Je kan natuurlijk ook elders eten of zelf eten meebrengen. Wat je maar wilt.
De kosten voor de workshops, koffie, thee en gekoeld water gedurende de dag zijn voor onze rekening.

Schrijf je snel in voor deze unieke Inspiratie dag. Klik hier!
 

SUPER AANBIEDING
Mijn uitgever GVMedia heeft een geweldige aanbieding voor deze dure december maand. Als je via hen boeken, kaarten of cd's bestelt krijg je een korting van maar liefst 30%. Je hoeft alleen maar een mail te sturen naar info@gvmedia.nl met je bestelling en zij nemen dan contact met je op over de betaling, verzending e.d. Dus kijk even op onze site www.enneagramcollege.nl voor al mijn boeken, kaarten en cd's of ga naar www.gvmedia.nl en je kan kiezen uit hun hele aanbod. Misschien een leuk idee voor een kerstkado.
 

AFSLANKEN MET HET ENNEAGRAM
Op 15 januari start er weer een serie van vier woensdagavonden 'Afslanken met het Enneagram' in Nieuwleusen (bij Zwolle). Marianne Meijer en Willem Jan van de Wetering geven de workshop waarin je ontdekt welke voeding wat doet bij jouw Enneatype, welk type het meest dominant is bij jouw afvallen, met opstellingen ontdek je wat je blokkades zijn en in de workshop worden die blokkades aangepakt. Het is een effectieve methode om het jaar goed te beginnen en nu echt en definitief op je natuurlijke gewicht te komen.

Kijk hier voor meer informatie.
 

EIK OPLEIDING
Als je professioneel aan de slag wilt met het Enneagram en mensen op een diep niveau wilt ondersteunen, dan is de EIK opleiding een hele goede keuze. In februari start voor het vijftiende jaar de opleiding Enneagram IntegratieKunde coach. Met spiertesten onderzoek je de intensiteit van de klacht van de cliënt. Vervolgens kijk je naar diens Enneatype en met spiertesten haal je alle blokkades weg die iemand in z'n type beperkingen houdt, tot je uitkomt bij diens Levensdoeltype. Vervolgens pak je de klacht aan met verschillende technieken die je in de opleiding leert zoals Emotionele Psychologie en Chakra Balancing.

Klik hier voor alle informatie over deze 22 daagse opleiding.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:willemjanvdwete
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.

Veel plezier.
Willem Jan van de Wetering
 

Als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik hier om je af te melden.

 

terug