Nieuwsbrief - juli 2014

INHOUD
De zomer
Spirituele week
Enneagram Professional Coach
Open dag
Enneagram basis
Afslanken met het Enneagram
Energetic Psychology


DE ZOMER
In de zomermaanden is voor mij de tijd om een studie te doen en boeken te schrijven. In juli ga ik in Amerika de Avatar cursus doen. Lekker aan mezelf werken en tevens veel kennis en ervaring opdoen die ik in mijn workshops weer kan gebruiken. Daarna ga ik schrijven. Ik ben met een paar boeken tegelijk bezig. Allereerst ga ik de laatste hand leggen aan het boek 'Passie Gezocht, wat als de verhuiswagen vertrokken is'. Er moeten nog een paar extra stukken aan het boek worden toegevoegd. Daarna werk ik aan het boek 'Spiritueel Boodschappen doen'. Dat wordt zo'n mooi boek met boodschappen van m'n gidsen en anderen en tevens een handleiding hoe je contact met jouw gids maakt. Vervolgens ga ik schrijven aan het boek 'Vitaal door Visualisatie'. Wat jij ook gaat doen, laat je deze zomer inspireren.
 

SPIRITUELE WEEK
Vanaf 25 augustus is er de Spirituele week in het Noorden van Frankrijk. In die week ga je, aan de hand van het spirituele Enneagram, je spiritualiteit ontdekken of vergroten. Je gaat contact maken met gidsen, ervaart wat het is om spiritueel beter ontwikkeld te zijn en je ontdekt je verborgen talenten. Je leert om energie te 'lezen' en om je af te sluiten voor teveel energie van anderen. Vanuit het Spirituele Enneagram ervaar je hoe je jouw spirituele vermogens kunt vergroten. Iedereen heeft een levensdoel. Het is het doel waarmee de ziel naar de aarde is gekomen. Vanuit de negen lagen van het Enneagram wordt in een persoonlijke sessie met Willem Jan van de Wetering je levensdoel geduid.
Het Enneagram bestaat naast de typologie en het Spirituele Enneagram ook uit nog zeven andere modellen zoals het Enneagram van Engelen en dat van Planeten. Ook daarmee wordt in deze week gewerkt. Het is een ontspannen workshop waarin je veel gaat ervaren en doen. Gun jezelf deze workshopweek.

Voor meer informatie klik je hier.
 

ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
De opleiding tot Enneagram Professional Coach bestaat uit veertien dagen verdeeld over 7 modules en wordt in Doorn gegeven. De training leidt op tot Enneagram coach waarbij je op een diep niveau leert te coachen door o.a. gebruik te maken van het procesmodel van coaching en van de negen Enneatypen. Als je professioneel aan de slag wilt met het Enneagram is dit een goede keuze.

Klik hier voor alle informatie. 
 

OPEN DAG 12 SEPTEMBER
Op vrijdag 12 september wordt in Nieuwleusen bij het Enneagram College de Open dag gehouden. Het is eigenlijk een Open middag want we starten om 13.00 uur en eindigen om 18.00 uur. Er zijn drie workshops op deze Open dag. Je kan binnenvallen wanneer je wilt. Je kunt ook alle drie de workshops meemaken. De deelname is gratis. Er is een workshop van Willem Jan over de opleidingen en workshops waarbij hij een demo zal doen zodat je inzicht krijgt in de aanpak en leermethoden. Daarna is er een workshop van Marianne Meijer over Vitaliteit en Voeding. Tot slot is er een workshop Enneagram waarin je door oefeningen het verschil tussen de typen gaat ervaren. Geef je snel op want de deelname is beperkt.

Klik hier voor alle informatie en om je op te geven. Je kan ook een mail sturen naar info@enneagramcollege.nl.
 

ENNEAGRAM BASIS
Willem Jan van de Wetering geeft in Nieuwleusen (bij Zwolle) een workshop Enneagram Basis van vier avonden. De data zijn: 9, 16, 23 en 30 september. Wat is jouw dominante type, hoe herken je anderen in hun type en hoe verbeter je jouw relatie of communicatie met anderen. Dat zijn thema's die naar voren komen in deze workshop. Je krijgt oefeningen mee naar huis zodat je in de tussenliggende periode direct met het Enneagram aan de slag kunt. Door de oefeningen en opdrachten ga je het Enneagram ervaren. Willem Jan werkt ook met muziek zodat je de typen gaat herkennen.

Klik hier voor meer info.
 

AFSLANKEN MET HET ENNEAGRAM
Zoals nu misschien wel bekend is hebben we veel succes met deze workshop want afslanken was nog nooit zo makkelijk. Deze workshop gaat niet over een dieet. Het gaat erom dat het Enneagram een oplossing biedt om te ontdekken waarom het afvallen niet gelukt is of het je zwaar valt. Daardoor kan dat wat je tegenhoudt worden aangepakt. Daarnaast krijg je voedingstips ook passend bij jouw type. Je type wordt getest, net als je natuurlijke gewicht. In de workshop kom je er achter wat je kunt doen om op dat natuurlijke gewicht te komen. De workshop bestaat uit vier avonden die in Nieuwleusen worden gegeven op 3, 10, 17 en 24 september 2014. Als je na de zomer nu echt aan de slag wilt met je gewicht, schrijf je dan in.

Klik hier voor meer info.
 

ENERGETIC PSYCHOLOGY
Voor iedereen die een opleiding heeft afgerond bij het Enneagram College start de vervolg opleiding Energetic Psychology op 1 november en bestaat uit 8 cursusdagen in blokken van twee dagen.

Klik hier voor meer informatie.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:willemjanvdwete
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.

Ik schrijf ook columns voor www.fitfitmagazine.nl
In ieder nummer van Onkruid tref je een column van me aan.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl

Ik wens jullie ook veel inspiratie.
Willem Jan van de Wetering
 

Als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik hier om je af te melden.

 

terug