Nieuwsbrief - september 2014

INHOUD
Spiri
Enneagram Basis
Enneagram Professional Coach
Afslanken met het Enneagram
Enneagram introductie
Procesmodel
Kort nieuws


SPIRI
Wat is het toch heerlijk om een week lang met een groep aan het werk te gaan om spiritualiteit te vergroten. Het is mooi om te geven want ik leer er zelf veel van. Spiritualiteit is steeds meer 'normaal' aan het worden en gelukkig zijn steeds meer mensen die verder kijken dan hun zintuigen groot zijn. Geen wonder dat de week dus al snel vol zat.
Na de Spirituele week ben ik begonnen aan het schrijven van een boek over Contact met je Gids.
 

ENNEAGRAM BASIS
Op dinsdag 9 september start er een serie van vier avonden Enneagram Basis. In de basisworkshop leer je het Enneagram goed kennen. Je ontdekt je eigen type, je valkuilen, sterke kanten en verborgen talenten. Ook kan je anderen terug vinden in het Enneagram. Iedere week krijg je een opdracht mee waardoor je het Enneagram direct leert te gebruiken in de praktijk. Je kijkt naar je communicatie en hoe je deze kunt verbeteren. Je leert om van je zwakte je kracht te maken en hoe je de beperkingen van het type kunt overwinnen. De workshopavonden worden gegeven bij het Enneagram College in Nieuwleusen (bij Zwolle) op 9, 16, 23 en 30 september.

Klik hier om je op te geven.
 

ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
Op 20 september start de opleiding Enneagram Professional Coach. Deze opleiding wordt in Doorn gegeven. In 14 dagen, in 7 modules van 2 dagen, leer je om het Enneagram in Coaching te gebruiken. Het is een compacte opleiding waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt. De opleiding is gecertificeerd.

Klik hier voor alle informatie.
 

AFSLANKEN MET HET ENNEAGRAM
Het Enneagram is een karaktertypologie die ook laat zien wat jouw valkuilen zijn bij het afvallen. Ik kwam er achter dat ieder type andere voedingspatronen nodig heeft. Die combinatie vind je terug in de workshop 'Afslanken met het Enneagram'. Wat zorgt ervoor dat je overgewicht hebt, waarom is afvallen zo lastig en welke voeding past bij jouw type. Deze workshop van vier woensdagavonden start op woensdag 8 oktober in Nieuwleusen. Op zaterdag 4 oktober is er een ééndaagse workshop in Amsterdam bij Centrum de Roos. Treuzel niet langer en onderneem actie. Geef je op.

Klik hier voor meer info.
 

ENNEAGRAM INTRODUCTIE
Op 1 oktober geeft Willem Jan een workshop in het Banyan Centre van Thermen Bussloo. De workshop start om 13.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Daarna heb je gratis toegang tot het saunacomplex. Ontdek de kracht van het Enneagram. Ga naar www.banyancentre.nl voor meer informatie.
 

PROCESMODEL
Het Enneagram is van oudsher een procesmodel. Het model brengt in beeld waar je staat in jouw proces en wat je volgende stap gaat zijn. Je kunt het proces van je werk, je relatie of wat je maar wilt nemen en daarmee ga je aan het werk. Processen lopen altijd door elkaar en je gaat ervaren hoe je bij je doel komt. Je leert hoe je processen van jezelf met die van anderen synchroniseert. Ook werk je aan het doorzien van wat je werkelijk wilt en zet je een plan uit om dat te realiseren. De workshop Procesmodel duurt vier dinsdagavonden vanaf dinsdagavond 7 oktober.

Klik hier voor informatie.
 

KORT NIEUWS

  • Het boek Enneagram Code is nu voor de vierde keer in herdruk. Het komt nog voor december van de persen rollen.
  • Op 22 oktober geeft Willem Jan een lezing in De Wolde in Groningen.
  • De Enneagram Engelenkaarten gaan over een week naar de drukker. In november komen de kaarten beschikbaar.
  • In het Banyan Centre in Bussloo geeft Willem Jan later dit jaar een driedaagse workshop over afslanken en blij en gezond te zijn.
  • Volgend jaar zomer is er een weektraining Enneagram Trainer. Daarmee kan je trainingen of presentaties geven met het Enneagram.
  • Afslanken met het Enneagram gaat ook in Amsterdam gegeven worden, vooral op verzoek van veel mensen uit Amsterdam en omgeving.

VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:willemjanvdwete
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Ik schrijf ook columns voor www.fitfitmagazine.nl
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Willem Jan van de Wetering

 

Als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik hier om je af te melden.

terug