Nieuwsbrief - mei 2015

INHOUD
Kado aan jezelf
Gezond Gewicht
Infoavond
Open dag
Lezingen
Workshops
Website vernieuwd


KADO AAN JEZELF
Op maandag 29 juni start de Enneagramweek. Deze zesdaagse workshop is een kado aan jezelf. Het is de mooiste week die we organiseren waarbij je enorme inzichten krijgt en veranderingen in werking worden gezet. De Enneagramweek wordt voor de zeventiende keer gegeven.
Van 29 juni tot 4 juli wordt deze week in het Drentse Valthe gehouden. De bedoeling van deze workshop is om, middels het Enneagram, je kern te ontdekken. Je wordt in individuele sessies naar je kerntype gebracht. Alle blokkades die je tijdens je leven hebt opgebouwd worden afgepeld tot je vrij bent van dat wat jou in de illusie houdt dat je bent zoals je je voordoet. Je ontdekt dat er een kern is waar je echte kracht ligt. Hier ontdek je je verborgen talenten, je ziet je vermogens en kunt je werkelijke type gaan leven.

Klik hier voor alle informatie.


GEZOND GEWICHT
Gezond Gewicht start op zaterdag 30 mei in het Banyan Centre bij Thermen Bussloo. Het is een driedaagse workshop met een terugkommiddag met een zeven weken programma. Je gezonde gewicht bereiken is niet moeilijk. Het gaat niet om een dieet. Het gaat erom wat de oorzaak van je overgewicht is en wat jou weerhoudt om op je gezonde gewicht te komen.

Klik hier om je op te geven.


INFO AVOND
Op vrijdag 19 juni is er in Nieuwleusen bij het Enneagram College aan de Meeleweg 52 een Info avond. Daar zal Willem Jan een demo geven van de EIK Opleiding en de opleiding Enneagram Professional Coach. Het start om 19.30 uur. Je kunt binnenkomen wanneer je wilt.

Geef je wel op. Klik hier.


OPEN DAG
Op vrijdag 4 september is in Doorn de Open Dag van het Enneagram College. Zet die vast in je agenda. Het start om 13.30 uur. Je krijgt er uitgebreide informatie over de opleidingen van Willem Jan. Er is een demo, je kunt je type laten testen en er is een demo van de Enneagram Kindercoach opleiding.


LEZINGEN
Willem Jan van de Wetering geeft een aantal lezingen.
Op woensdag 20 mei, Bibliotheek Weesp. Een lezing met Ans Roes over het Enneagram en de manier om bij je echte zelf te komen.
Opgeven via ans.roes@sumena.nl

Op donderdag 21 mei, Centrum de Roos Amsterdam. Ook met Ans Roes over het ontdekken van het Enneagram.
Opgeven via ans.roes@sumena.nl


WORKSHOPS
Op zaterdag 30 mei start de workshop Gezond Gewicht in het Banyan Centre. www.banyancentre.nl
Op zondag 31 mei Bergen (NH), workshopdag de kracht van het Enneagram.
Op zaterdag 13 en zondag 14 juni, workshop België.
Op maandag 29 juni start de Enneagramweek Valthe.


WEBSITE VERNIEUWD
De website www.enneagramcollege.nl is vernieuwd.
Er is een nieuw logo voor het Enneagram College. De site is ook overzichtelijker geworden. Je gaat sneller naar de opleidingen en de workshops zijn verdeeld in Zelfontwikkeling en Oplossingsgerichte workshops. De Blog bevat nu ook nieuwtjes en het Dagboek van een trainer. Er is meer informatie over het Enneagram met aparte foto's bij de typen. De agenda is duidelijker geworden zodat je weet wat er verwacht wordt.
We zijn heel benieuwd wat jij ervan vindt. Laat ons dat per mail weten.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:willemjanvdwete
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Ik schrijf ook columns voor www.fitfitmagazine.nl
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Willem Jan van de Wetering

terug