Nieuwsbrief - juli 2015

INHOUD
Wat een week
Spiritueleweek
Enneagram Professional Coach
Enneagram Basis
Gezond Gewicht
Waarom zou je?


WAT EEN WEEK
De Enneagramweek zit erop. Wat een prachtige week is het geweest. Het is zo mooi om te zien welke verandering iemand door kan maken in zes dagen tijd. Intensief was het zeker.
Van de vroege ochtend tot de late avond waren we bezig. Wel met lange lunch en dinerpauzes, maar toch waren het lange dagen. Volgend jaar juli vindt de achttiende editie plaats.

Klik hier voor meer info.


SPIRITUELEWEEK
Wat is een Spiritueleweek nu eigenlijk? Het is een workshop waarin het Spirituele Enneagram de basis is. Wat je leert is om contact te maken met je gidsen, contact met de natuur en je spirituele mogelijkheden worden vergroot. Dat houdt in dat je direct contact krijgt met je onderbewuste, met je gidsen en met andere energieën, waardoor je altijd kan vertrouwen om je gevoel. In die week kom je bij je kern en in een persoonlijke sessie wordt je levenspad je helemaal duidelijk gemaakt en kijken we naar jouw levensdoel. Het spirituele Enneagram is een geheel ander model dan de typologie. Het Spirituele Enneagram laat je zien hoe je verlost kunt worden van je beperkingen en volledig focus kunt hebben op jouw levensdoel. De week start 15 augustus om 20.00 uur en duurt tot 21 augustus om 15.00 uur.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
Als je professioneel met het Enneagram aan de slag wilt in coaching en je alle kennis direct in praktijk wilt brengen is Enneagram Professional Coach de ideale opleiding. De stof is zeer praktijk gericht. Je leert hoe je anderen in het Enneagram kunt herkennen, wat de beste coachstrategie is, hoe het coachproces aangestuurd kan worden en welk type jij als coach bent, met alle valkuilen en vermogens. In september start de opleiding in 7 modules van 2 dagen. De plaats is Landgoed Zonheuvel in Doorn.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM BASIS
Op 1 september start de workshop Enneagram op 4 dinsdagavonden. In die vier avonden ontdek je jouw type, wat je valkuilen zijn maar ook welke verborgen talenten je nog hebt.

Klik hier voor alle informatie.


GEZOND GEWICHT
Net terug van de zomervakantie is het misschien tijd om nu echt stappen te ondernemen om definitief op je gezonde gewicht te komen. Dat kan in een zeven weken programma met drie workshopdagen en een terugkommiddag. De start is 30 augustus.

Klik hier voor meer info.


WAAROM ZOU JE?
'Waarom zou ik me nog moeten ontwikkelen?', vroeg laatst iemand. Ze had al zoveel workshops gedaan. Ik ben 68 jaar en volg nog altijd workshops. Zelfontwikkeling stopt nooit. Niemand kan zeggen: 'Ik ben uit-ontwikkelt”. Iedere topmanager heeft een topcoach en volgt trainingen om steeds te groeien. Iedere sporter blijft trainen om beter te worden. Waarom zou jij dat dan niet doen.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter: @willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik zie je vast en zeker binnenkort.

Prettige zomer allemaal,

Willem Jan van de Wetering


 

terug