Nieuwsbrief - Augustus 2015-1

In deze korte nieuwsbrief aandacht voor de Spiritueleweek, de Enneagramavonden en De Maximale (open dag)

DE SPIRITUELEWEEK
De Spiritueleweek start op zondagavond 15 augustus in Aubenton in Frankrijk. Het is een geweldig cadeau aan jezelf. Je komt helemaal bij je gevoel, ziet je levenspad, ervaart contact met gidsen en ontdekt je kern. Er is nog één plek beschikbaar.


ENNEAGRAM AVONDEN
Om het Enneagram te leren kennen is er vanaf 1 september een cursus van 4 avonden in Nieuwleusen bij het Enneagram College. Je ontdekt wat jouw dominante type is en gaat de mensen om je heen in het Enneagram herkennen. De kosten zijn €95.- voor de hele cursus.


DE MAXIMALE
Haal het Maximale uit jezelf tijdens de Maximale. Het is een gratis workshop waarin je ontdekt wat er nog meer in je zit, hoe jij jezelf beperkt en hoe je het maximale uit je potentieel kunt halen. De Maximale start om 13.00 uur met ontvangst en duurt tot 18.00 uur. De workshop is van 14.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn er stands met info, nieuwe boeken, Inzichtkaarten en CD's en zijn er coaches die je meer kunnen vertellen over de opleidingen en workshops die het Enneagram College geeft. 

Hoe schrijf ik me in?
Het beste ga je naar de site en schrijft je in onder de button workshops. Je kan ook een mail sturen naar info@enneagramcollege.nl met je gegevens.

Volgende week volgt de uitgebreide nieuwsbrief.

terug