Nieuwsbrief - september 2015

INHOUD
In deze korte nieuwsbrief aandacht voor De Maximale en Enneagram Professional Coach en natuurlijk nog kort nieuws.


DE MAXIMALE
We nodigen je uit om komende vrijdag, 4 september geheel gratis de workshop 'De Maximale' mee te maken. De workshop laat je ontdekken of jij het maximale uit jezelf haalt en als dat niet zo is, hoe je dat wel kunt bewerkstelligen.
Vanuit het Enneagram ga je zien dat je jezelf altijd beperkt. Ieder type heeft z'n talenten en z'n beperkingen. Maar je kunt veranderen van type als je iets meemaakt in je leven dat je moeilijk kunt verwerken. Daardoor heb je verborgen talenten. In de workshop ga je ervaren hoe jij jezelf beperkt en ontdek je je verborgen talenten. Ook wordt je aangezet om het maximale uit jezelf te halen door de kracht van ieder Enneagramtype in jezelf toe te laten.
Er zijn vrijdag ook stands waar je informatie kunt krijgen over de opleidingen en cursussen, er zijn coaches aanwezig die vragen over het Enneagram of de opleiding kunnen beantwoorden en je kan Willem Jan na afloop vragen stellen. Ook zijn er stands met nieuwe boeken, nieuwe inzichtkaarten, folders en CD's. Er is ook een stand met aanbiedingen waar je voor €5.- boeken en CD's kunt kopen.
De workshop van Willem Jan van de Wetering start om 14 uur in Landgoed Zonheuvel in Doorn en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 13 uur ben je van harte welkom. Na afloop is er nog tijd om na te praten.

Meld je wel aan. Klik hier om je aan te melden.


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
Op 19 september start Enneagram Professional Coach. Het is een compacte opleiding van veertien dagen waarna je gecertificeerd bent om je als coach te vestigen of in bedrijven mee aan het werk kunt. Willem Jan van de Wetering geeft de opleiding in Landgoed Zonheuvel in Doorn. Je leert om het Enneatype van de ander te achterhalen, het Enneatype van een bedrijf te bepalen, problemen in beeld te brengen door een intake, het proces van coachen vanuit het Enneagram te volgen en veel handvatten om vanuit het Enneagram heel effectief je coaching in te zetten. Het is een prachtige opleiding die erkend is en gecertificeerd door het BATC.

Klik hier voor alle informatie en om je in te schrijven.


KORT NIEUWS
Enneagram Bibliotheek
Komende vrijdag, 4 september wordt in Zonheuvel in Doorn de Enneagram Bibliotheek gepresenteerd. Het zijn de eerste drie van een reeks van zes boeken van Willem Jan van de Wetering die onder de noemer van de bibliotheek zullen uitkomen. Willem Jan heeft 16 boeken over het Enneagram geschreven. Zes van die boeken vormen de basis waarin je het belangrijkste van het Enneagram kunt vinden. Er zit een volgorde in de reeks, terwijl je ze ook door elkaar kunt lezen. Komende vrijdag komen uit: 'Enneagram voor jouw Persoonlijkheid”, 'Enneagram als weg naar verandering' en 'Enneagram Code'. Het eerste boek is een introductie, het tweede het grote Enneagramboek dat iedereen zou moeten hebben en Enneagram Code beschrijft de negen Enneagrammen die nu bekend zijn zoals de typologie, het Procesmodel, het spirituele doel, Enneagram van Engelen en meer. Dat laatste boek is nu al twee jaar niet meer leverbaar en komt dus eindelijk opnieuw uit.


LEZINGEN
Willem Jan geeft lezingen en demonstraties op het Happiness Festival op 12 september in Groenekan in de stand van Banyan Centre en op 13 september op de PCPbeurs in Almere. Daar is een lezing over Spirituelegroei en kaartleggingen met de Enneagram Engelenkaarten.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Willem Jan van de Wetering


 

terug