Nieuwsbrief - oktober 2015

INHOUD
Jij bent als de zon
Lezingen
Procesmodel
Workshops
EIK opleiding
Enneagram Kindercoach
Therapeutenbeurs
Opendag


JIJ BENT ALS DE ZON
Als de zon opkomt en de lucht rood kleurt, dan geniet ik. Meestal ben ik aan het wandelen als dat tafelreel zich afspeelt. De zon schuift verder omhoog en de lucht wordt langzaam blauw. De damp hangt nog over de velden en de zon laat haar stralen door de bomen schijnen waardoor de nevel rond de bomen een prachtig schijnsel laten zien. Dat is genieten. Stel je voor dat dit bij jou ook gebeurt. Iedere ochtend kom je langzaam tot ontwaken en je aura veranderd van kleur. Langzaam ontvouw je je hele persoonlijkheid om zo de dag weer in te stappen. Wat een prachtig schouwspel.


LEZINGEN
Willem Jan van de Wetering geeft deze maand weer een aantal lezingen.

14 oktober Readshop Dedemsvaart om 20.00 uur Ontdek je talenten
18 oktober Changeday in het Banyancentre in Bussloo (www.banyancentre.nl)
23 oktober Ontdek je verborgen Talent in het Banyan Centre in Bussloo. (www.banyancentre.nl)
31 oktober PCPbeurs Harderwijk om 14.00 uur (www.pcpbeurs.nl)
1 november, PCPbeurs Hardenberg om 14.00 uur. (www.pcpbeurs.nl)


PROCESMODEL IN 4 AVONDEN
Op 6 oktober start een serie van 4 dinsdagavonden in het Enneagram College in Nieuwleusen. Het procesmodel is het oudste model van het Enneagram en laat zien waar je staat in jouw proces en wat je volgende stap dient te zijn. De workshop volg je aan de hand van de film As it is in Heaven, een schitterende film waarin 5 processen zich ontvouwen. Iedere avond kijken we een stukje van de film en daarna ga je aan de slag met je eigen proces.

Klik hier voor meer info.


WORKSHOPS
Willem Jan van de Wetering geeft de komende tijd een aantal workshop.
14 oktober geeft hij Ontdek je Verborgen Talent in de Readshop in Dedemsvaart.
Het is een workshop van een avond waarin je ervaart dat je een verborgen talent hebt en geeft hij aan hoe je dat kunt ontwikkelen.
Op 17 oktober is de bijscholingsdag voor studenten en coaches van het Enneagram College met als thema Burn-out bestrijding.
23 oktober is Ontdek je verborgen talent als dag workshop in het Banyan Centre in Bussloo. Kijk op hun site www.banyancentre.nl voor alle informatie.
27 november leidt Willem Jan het Filosofiecafé in de Readshop in Dedemsvaart. Een avond filosoferen over Geluk.


EIK OPLEIDING 2016
Enneagram IntegratieKunde (EIK) is een gecertificeerde opleiding waarmee je effectief mensen leert coachen en begeleiden. 80% van de mensheid is niet het Enneatype die hij denkt te zijn. We veranderen van karaktertype door wat we meemaken in ons leven. Met de EIK methode breng je iemand terug naar z'n essentie en pakt van daaruit de blokkades aan die iemand ervan weerhouden om alles uit z'n leven te halen.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM KINDERCOACH
Het Enneagram is een model dat zich uitstekend leent om naar problematiek met kinderen te kijken. Niet alleen mensen hebben een Enneatype, ook een gezin. Door in beeld te brengen welk dominant type het gezin heeft, dat van de ouders en van het kind kan je met de strategie die je leert in de opleiding de problemen in een gezin opheffen waardoor een kind zich optimaal kan ontwikkelen.

Klik hier voor alle informatie.


THERAPEUTENBEURS
Op 14 en 15 november vindt in de Americahal in Apeldoorn de Internationale Therapeutenbeurs plaats. Het is een grote beurs waar je alles kunt vinden op het gebied van coaching en therapie.

Het Enneagram College staat in stand 604 en Willem Jan geeft om 13.00, 14.00 en 15.00 uur een demo over het Enneagram in Coaching in de stand. Dus kom vooral langs.

Je vindt een kortingsbon voor de beurs op www.bezoeker.internationaaltherapeut.nl.


OPENDAG
Op zaterdag 9 januari 2016 is de Open Dag van het Enneagram College in het Golden Tulip Hotel Ambt van Nijkerk in Nijkerk. Reserveer die dag vast in je agenda en zorg dat je erbij bent want het wordt een bijzondere ervaring.

Klik hier als je je vast aan wilt melden.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik zie je vast en zeker binnenkort.

Willem Jan van de Wetering


 

terug