Nieuwsbrief - januari 2016

INHOUD
De Maximale
EIK
Enneagram Professional Coach
Enneagram Basis workshop
Ontwikkel je verborgen talent
Spiertestdag
Echte Mannen en hun hoofdkwartier
Enneagram Kindercoach
Vitaliteitscoach


EEN JAAR OM VAN TE SMULLEN
Gelukkig nieuwjaar en geniet van 2016.
Het is het jaar waarin Enneagrampunt 9 centraal staat. Gerekend vanuit de Mayakalender komen we in het jaar van de 9, de Bemiddelaar, het overzicht, rust en een nieuw begin. 
Het wordt een jaar waarin oude zaken mogen worden opgeruimd zodat nieuwe dingen zich aan kunnen dienen. Er komt meer begrip voor elkaar en de sterke spirituele krachten gaan zich bundelen. Er komt een nieuwe energie die meer rust gaat brengen in jezelf. De drukte wordt anders ervaren waardoor je meer open kunt staan voor het nieuwe.
Dus geniet van 2016.


DE MAXIMALE
Op 9 januari is de gratis workshop DE MAXIMALE. Het is de Open Dag van het Enneagram College. Deze wordt gehouden van 13.00 tot 18.00 uur in Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk en is kosteloos. Wel dien je je aan te melden.

Wat krijg je op die open dag?
Er zijn stands met nieuwe boeken, aanbiedingen, nieuwe kaarten, informatie over opleidingen en ontmoetingen met de coaches die de opleidingen begeleiden.
Er is een workshop van Willem Jan van de Wetering van 14.00 tot 17.00 uur waarbij je ontdekt dat alleen jij jezelf in de weg zit om het Maximale uit jezelf te halen. Je kunt veel meer dan je denkt dat je kunt. Maar je overtuigingen, gewoonten, je energie en je blokkades houden je tegen om dat ook te doen. In de workshop krijg je trucs en tips om meer uit jezelf te halen en voor het Maximale te gaan. Ook geeft Willem Jan uitleg over de opleidingen, de verschillen er tussen en wat je kunt verwachten als je een cursus of opleiding bij het Enneagram College gaat volgen. Na afloop van de workshop is er gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen aan Willem Jan of aan de coaches.

Klik hier om je aan te melden.


EIK
Op 30 januari start de nieuwe EIK (Enneagram IntegratieKunde) opleiding die voor het 17de jaar gegeven wordt.
Het is een intensieve opleiding van 21 dagen tussen januari en november en leidt op tot gecertificeerd coach/therapeut. Je kunt daarna je eigen praktijk starten of de kennis in je huidige werk integreren. Het uitgangspunt is het Enneagram dat bestaat uit 9 typen met vele vertakkingen. Door iemand naar z'n essentie te begeleiden kan je veel problemen en kwalen oplossen. In de opleiding krijg je o.a. Onderdelen van Kinesiologie, NEI, NLP, Emotionele Psychologie en Chakra Balancing.

Klik hier voor alle info.


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
In februari start op donderdagen en vrijdagen de opleiding Enneagram Professional Coach. Je leert te coachen vanuit het Enneagram. Het is een erkende opleiding waarmee je direct aan het werk kunt. Er zijn 7 modules van 2 dagen waarna je in de praktijk kunt gaan coachen of het gebruiken in je werk. Ideaal voor mensen die met mensen werken.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM BASISWORKSHOP
Willem Jan van de Wetering geeft weer een basisworkshop Enneagram. Ontdek de kracht van dit oeroude model en ontdek je type in een 4 avonden durende cursus. De workshop wordt gegeven in Nieuwleusen en start om 19.45 uur op dinsdagavond 12, 19 en 26 januari en 2 februari.

Klik hier voor alle info.


ONTWIKKEL JE VERBORGEN TALENT
Op vrijdagmiddag 15 januari wordt in het Banyan Centre in Bussloo de workshop gegeven Ontwikkel je verborgen talent. Vanuit je enneatype (dat je die middag ook ontdekt) kan je zien welke verborgen talenten je nog hebt. De workshop duurt van 13.30 tot 17.00 uur en daarna heb je, als je dat wenst, vrij toegang tot Thermen Bussloo voor een sauna bezoek.

Voor informatie kijk je op www.banyancentre.nl.


SPIERTEST DAG
Spiertesten kan je leren in een workshop van 1 dag, maar deze is alleen te volgen voor deelnemers aan de opleidingen. De spiertest workshop vindt plaats op zaterdag 22 januari in Ampt van Nijkerk in Nijkerk.

Klik hier om je aan te melden.


ECHTE MANNEN EN HUN HOOFDKWARTIER
Mannen zitten meer in hun hoofd dan vrouwen. De brug tussen de linker en rechter hersenhelft is bij mannen kleiner. In een workshop van 3 donderdagavonden ga je je denken en voelen volledig in balans brengen waardoor je optimaal resultaat kan gaan boeken in wat je doet. Deze workshop vindt plaats in Lokaal 12 in Dedemsvaart vanaf 11 februari en wordt gegeven door Amanda Westerveld en Willem Jan van de Wetering.

Opgeven kan via info@multimedia-shop.nl.


ENNEAGRAM KINDERCOACH
Een unieke opleiding voor mensen die al coach zijn of werken met kinderen.
In deze opleiding leer je het duiden van het Enneatype van het kind, dat van de ouders en het type van het gezin. Daarna vertel je het kind waar het goed in is en wat z'n talenten zijn, kijk je naar de problemen en zoek je de oorzaken daarvan op bij zowel de ouders als het kind. De actie van het kind is meestal een reactie op de actie van de ouders of begeleiders. Dus die mag je daarin betrekken.
Start: 16 januari.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik zie je vast en zeker binnenkort.

Willem Jan van de Wetering

 

terug