Nieuwsbrief - februari 2016

INHOUD
De Beleving
Enneagram Professional Coach
Echte mannen en hun hoofdkwartier
De ultieme beleving
Kort nieuws
Agenda


DE BELEVING
Gelukkig maak ik veel mee. Het mooie van het leven is dat je het intens kunt beleven. Iedere dag gebeurt er wel iets waarvan ik gelukkig word en ook iets waarvan ik verdrietig of boos word. Dat hoort bij het leven. Mijn geluk is dat ik intens geniet van dat wat mij gelukkig maakt.

Het jaar is super mooi van start gegaan met de Maximale en de Open dag. Er waren veel nieuwe mensen waarvan er direct een aantal inschreven voor een opleiding of workshop. In januari startte de EIK opleiding met meer deelnemers dan de afgelopen jaren, dus dat maakt me ook heel gelukkig. Ik heb foto's gemaakt waar ik heel tevreden over ben en erg van kan genieten. Een nieuwe cliënt, die er helemaal doorheen zat, is nu weer aan het werk en voelt zich zoals vroeger. Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn en intens van te genieten.


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
Op 11 februari start de nieuwe Enneagram Professional Coach in Nieuwleusen. Het wordt op donderdagen en vrijdagen gegeven. Het is een korte opleiding waarin je veel leert over de negen Enneagramtypen en ze leert te typeren. Je leert het type van een bedrijf te bepalen, gaat met het procesmodel voor coaching aan de slag en krijgt coachingtools vanuit het Enneagram.

Klik hier voor alle data en verdere informatie.


ECHTE MANNEN EN HUN HOOFDKWARTIER
Samen met Amanda Westerveld heb ik een workshop ontwikkeld om verstand en gevoel in balans te brengen. Mannen kunnen zo heerlijk in hun hoofd zitten. Dat komt omdat de verbinding tussen de linker en rechter hersenhelft niet zo open is als bij vrouwen. In deze workshop worden de blokkades opgeheven die de vernauwing veroorzaken. Je ontdekt dat vrouwen hun proces heel anders lopen dan mannen en hoe je dat in balans brengt in jezelf. Als je hoofd en je hart samenwerken ben je effectiever, sneller, aardiger en word je sneller begrepen.

De workshop wordt vanaf 11 februari in 3 avonden in Dedemsvaart gegeven en op 1 april in een ééndaagse intensive in Hotel Ampt van Nijkerk.

Klik hier voor meer info.


DE ULTIEME BELEVING
Schrijf 23 april maar vast in je agenda.
Dat wordt een hele bijzondere dag.
Op 23 april vindt de Ultieme Beleving plaats in het Ampt van Nijkerk vanaf 10.00 uur. Je kunt die dag kiezen uit elf lezingen en workshops, je aura foto laten maken, je hand laten lezen, de kaart laten leggen, hele leuke mensen ontmoeten en vooral veel beleven.
Maar liefst 12 schrijvers en trainers geven lezingen en workshops over thema's als Enneagram, Opvoeden, Gezondheid en voeding, Stilte Plekken, De invloed van zwangerschap en geboorte op jouw leven en nog veel meer. We kunnen je verzekeren dat je je die dag niet zult vervelen. Ieder uur is er een nieuwe workshop of lezing en tussendoor kan je naar het Belevingsplein. Je bijdrage voor die dag is €9.95 en daarvoor heb je de hele dag gratis koffie, thee, sapjes, snacks en natuurlijk de lezingen. Als je gebruik wilt maken van de lunch kan dat voor een bedrag van €15.-. Dat kan je vooraf aangeven. We ontmoeten je graag op 23 april.

Klik hier om je in te schrijven.


KORT NIEUWS

  • Op 2 maart geeft Willem Jan een lezing in Artemis Yoga Centrum in IJsselstein over het Enneagram in relatie tot Yoga. De lezing start om 16.00 uur. Meld je aan op www.artemisyoga.nl
  • 16 Maart geeft Willem Jan de workshop 'Ontdek je verborgen talenten” in het Banyan Centre bij Thermen Bussloo vanaf 13.30 uur. Je hebt na de lezing gratis toegang tot het saunacomplex (als je dat wilt). Ga naar www.banyancentre.nl
  • Eind april komt het nieuwe boek van Willem Jan op de markt met de titel 'Passie gezocht, wat als de verhuiswagen vertrokken is'. Dit boek is voor na je scheiding. Hoe vind je je passie terug en geniet je weer volop. Zangeres Marga Bult gaat het eerste exemplaar uitreiken.
  • 4 Maart start de opleiding tot Vitaliteitscoach. Kijk op de site voor meer informatie.
  • Het boek 'Ontdek je sterke kanten' is een bestseller en in maart verschijnt het in een geheel herziene en aangepaste versie met verwijzingen naar filmpjes waarin de Enneatypes worden uitgelegd.

AGENDA
11 februari: Mannen en hun HOOFDkwartier, Lokaal 12, Dedemsvaart
11 februari: Start van Enneagram Professional Coach opleiding
4 maart: Start van de opleiding Vitaliteitscoach
5 maart: Lezing Enneagram & Yoga, Artemis Yoga in IJsselstein
23 april: De Ultieme Beleving, Ampt van Nijkerk.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik zie je vast en zeker binnenkort.

Willem Jan van de Wetering


 

terug