Nieuwsbrief - april 2016

Onderwerpen deze maand
Vertrouwen
De Ultieme Belevingsdag
Afslanken met het Enneagram
Agenda


VERTROUWEN
Wat terroristen willen bewerkstelligen is angst creëren. Als de doelgroep bang wordt is het resultaat bereikt. Wat we vooral moeten vermijden is dat we wantrouwend om ons heen kijken, moslims uit de weg gaan, alle moslims als “slecht'' gaan zien en de angst laten regeren.

Wat we moeten doen is in liefde leven en vertrouwen hebben. Ervaar liefde voor jezelf en voor alles wat leeft. Vanuit een volledig vertrouwen dat het goede altijd overwint heeft degene die haat verspreidt geen kans.  DE ULTIEME BELEVINGSDAG
Op 23 april wordt de Ultieme Belevingsdag gehouden in Golden Tulip 'Ampt van Nijkerk' in Nijkerk. Vanaf 10.00 uur zijn er 11 lezingen en workshops van toonaangevende sprekers en schrijvers die jou willen informeren en inspireren. Tot 18.00 uur ben je welkom. Kom wanneer je wilt. De kosten voor de hele dag koffie, thee en water is €9.95. Als je gebruik wilt maken van de lunch kan dat. Je ontvangt na je aanmelding een mail waarin je kunt aangeven of je gebruik wilt maken van deze lunch of dat je hier zelf voor zorgt.
Het Ampt van Nijkerk ligt vlakbij de A28 en ruim een kwartier lopen van station Nijkerk. De dag begint met een opening van Willem Jan van de Wetering en een workshop over het Enneagram. Daarnaast zijn er workshops van Kitty Haccou over zwangerschap en geboorte en de invloed daarvan op jouw gedrag nu. Sylvia Leeghwater is een toonaangevend trainster in opvoeding en geeft een workshop over kindergedrag en ouderreactie. Marianne Meijer geeft een workshop over voeding en de invloed daarvan op jouw gezondheid. Jan Bloemhof geeft een inspirerende lezing over Werkelijk Succesvol zijn en Rijk worden. Henk Ganzenboom laat je de stilteplekken van ons land zien en zo zijn er nog veel meer interessante dingen te beleven.
Je kunt kaarten laten leggen, je hand laten lezen, een aurafoto laten maken, er is numerologie, er zijn coaches, nieuwe boeken en kaarten en leuke artikelen, inspirerende mensen en nog veel meer.
Het complete programma staat op de website.

Geef je snel op.
We hopen je op zaterdag 23 april te ontmoeten.


AFSLANKEN MET HET ENNEAGRAM
Op 12 april start de workshop Afslanken met het Enneagram van vier dinsdagavonden. De workshops worden gegeven in Nieuwleusen.
Afslanken zonder dieet is heel goed mogelijk. Want overgewicht zit hem maar deels in voeding. Het zit vooral in blokkades die je hebt waardoor afslanken maar niet lukt. Als je uitgaat van jouw karakter ontdek je in de workshop wat jou blokkeert en welke voedingsadviezen voor jou het beste zijn.

Kijk op www.enneagramcollege.nl en meld je snel aan.


AGENDA

  • Op donderdag 14 april geeft Willem Jan een lezing over “Spirituele groei en het Enneagram” in Helios in Harderwijk. Dat is in gebouw Kieckmuren. Het begint om 20.00 uur.
  • Op 12 april start de serie van 4 avonden Afslanken met het Enneagram, in Nieuwleusen.
  • Op 12 mei is er een lezing “Ontdek je Sterke Kanten” in de Bibliotheek in Etten-Leur. Entree is €5.- als je vooraf reserveert via info@kleiborncoaching.nl
  • Op 11 mei start er een vieravonden workshop “Rijk en Gelukkig” in De Poort in Groningen.
    Geld is nooit het probleem. Ontdek hoe jij rijk en gelukkig kunt worden.
  • Op 6 mei is er in het Banyan Centre in Bussloo de workshop “Ontdek je verborgen talenten”.
  • Kijk op www.banyancentre.nl voor alle informatie.

ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Tot de volgende nieuwsbrief.

Willem Jan van de Wetering


 

terug