Nieuwsbrief - juni 2016

Onderwerpen deze maand
Enneagramweek
Spirituele week
Enneagram professional coach


ENNEAGRAMWEEK IS EEN HOOGTEPUNT
Ik wil jullie heel graag mijn beleving van de Enneagramweek vertellen die 4 juli weer van start gaat.
Voor mij is dit het hoogtepunt van het jaar. Eén keer per jaar organiseer ik deze week en dit jaar al voor de achttiende keer. En altijd weer wordt ik verrast door wat er in die week gebeurt. Laat ik voorop stellen dat ik degene die meedoen bewonder. Want er is moed en durf voor nodig om deze week te doen. Wat ik zo waardeer is dat je mij zo vertrouwd dat je deze week doet. Ik weet wat er gaat gebeuren, jij nog niet. Dus je moet het maar laten gebeuren. En daar is moed voor nodig.

Wat heb je eraan om mee te doen?
De Enneagramweek is een waanzinnig mooi cadeau aan jezelf.
Je ervaart wat je beperkingen zijn en je ruimt die beperkingen op.
Je ontdekt wat je verborgen talenten zijn en gaat die integreren.
Je ervaart je werkelijke kracht vanuit je essentie.
Je ruimt alles op wat jou weerhoudt om in die kracht te blijven.

De Enneagramweek is een intensieve week waarin je echt aan jezelf werkt. Het gaat om jou in die week. Als je niet goed in je vel zit of als dingen al langer niet lopen zoals jij dat wilt, als je steeds tegen muren aanloopt en als je denkt dat er veel meer in jou zit, dan zou ik deze week zeker mee doen.
Wij zijn met drie coaches en drie trainers om jou te begeleiden. Er zijn individuele sessies en oefeningen in de groep. Tevens hoor je veel over de negen typen, hun donkere kanten en hun lichte kanten.
Je ontdekt welk type de mensen om je heen zijn en hoe jij daar beter mee kunt communiceren.

Ik nodig je graag uit om deze week mee te doen. Heb de moed en meld je aan.
Willem Jan  


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
IIn september start de nieuwe Enneagram Professional Coach opleiding. Het is een compacte opleiding die vooral praktisch is om anderen te gaan coachen vanuit het enneagram.

Kijk op de site. Klik hier.


SPIRITUELE WEEK
Heb je altijd al jouw levensdoel willen weten?
Wil je spiritueel groeien?
Durf je de kern van jezelf te onderzoeken?

De Spiritueleweek is gebaseerd op het spirituele Enneagram. Dat is een ander model dan de typologie. Het is een routeplanner naar spirituele groei.
De Spiritueleweek wordt gegeven in het Noord Franse Aubenton in centre Buirefontaine. In een mooie omgeving met vegetarische keuken ga je op weg om het mooiste in jezelf te ontdekken. Je maakt contact met je gids, we doen een engelenworkshop en gaan aan de slag met Sjamaanse rituelen. Je leert psychometreren en bent in de natuur. We werken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers om zo een intensive begeleiding te kunnen garanderen. Schrijf je dus in.

Klik hier voor meer informatie.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Tot de volgende nieuwsbrief.

Willem Jan van de Wetering

 

terug