Nieuwsbrief - augustus 2016

Onderwerpen deze maand
Spirituele week
Enneagram Trainers Opleiding
Enneagramweek


Onder zomerse temperaturen is het goed om stil te staan bij wat je nu precies wilt. Weet je dat heel veel mensen niet weten wat ze precies willen. Ze weten wel wat ze NIET willen. Omgekeerd is lastiger. Het Enneagram Procesmodel gaat er om uit vinden wat je nu precies wilt en vooral wat je doel is. Dat is ook het thema van twee workshop weken die ik deze maand geef.  


SPIRITUELEWEEK
Op 14 augustus start de Spiritueleweek in het Noord Franse Aubenton. In een schitterende boerderij omgeven door een weelderige tuin gaan we met een kleine groep aan de slag om je spirituele vermogens te ontdekken of te vergroten. Het belangrijkste van deze week is om je levenspad te gaan zien. Wat is het doel en welke weg is er voor jou. In de Spiritueleweek maak je contact met je gidsen, leer je psychometreren, ontdek je de krachtige taal van de natuur en werk je aan het welzijn van je ziel. Op vrijdagmiddag nemen we dan weer afscheid van elkaar.

Klik hier voor alle informatie. We werken in een kleine groep en er zijn nog twee plaatsen vrij. Dus geef je snel op.


ENNEAGRAM TRAINERS OPLEIDING
Vanaf maandag 22 augustus tot en met zondag 28 augustus is opleiding tot Enneagram Trainer. Die opleiding geef ik één keer in de twee tot drie jaar. Je leert hoe je de negen typen goed uit kunt leggen. Je krijgt zes oefeningen per type die je in kunt zetten in je workshops of trainingen. Je ontvangt een powerpointpresentatie om je presentatie te ondersteunen. Je leert het Enneagram Procesmodel te gebruiken om de training vorm te geven. Verder leer je verdiepingen in het enneagram die je helpen om met een groep verder te werken aan zelfontwikkeling vanuit het Enneagram. Dit is een bijzondere zevendaagse training met een examen.

Klik hier om je aan te melden.


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
In september start de Enneagram Professional Coach opleiding in het Ampt van Nijkerk in Nijkerk. Het is een veertiendaagse gecertificeerde opleiding om anderen te begeleiden en te coachen vanuit het Enneagram. Je leert hoe je iemands type snel kunt duiden. Tevens leer je om het type van een bedrijf te achterhalen. Je werkt met het Enneagram Procesmodel voor coaching, met de Weg naar Vrijheid en met de twaalf kernverlangens. Jij leert om anderen adequaat te helpen en te ondersteunen in hun proces. De opleiding is praktijkgericht zodat je er direct mee aan de slag kunt. Je kunt je eigen praktijk openen of in bedrijven als coach werken.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik wens je een hele mooie augustusmaand toe en hoop je te ontmoeten.
Hartelijke groet,

Willem Jan van de Wetering


 

terug