Nieuwsbrief - september 2016

Onderwerpen deze maand
Zonder migraine
Enneagram Professional Coach
Lezing
Rijk en gelukkig
Enneagram basis
Agenda


ZONDER MIGRAINE
Al zes jaar heeft Daniëlle last van zware migraine-aanvallen. Daardoor kan ze niet meer werken. Ze belde en vroeg of ik haar wilde helpen. Naar mij toekomen was onmogelijk want ze kan ieder moment een aanval krijgen, dus met de auto gaat ze niet verder dan haar eigen dorp. Ik ben twee keer bij haar geweest en de migraine is nu nagenoeg weg. Wat een prachtig resultaat. Daniëlle heeft veel aan zelfontwikkeling gedaan dus ze snapt nu dat er altijd een oorzaak is voor een kwaal. Bij haar was die afkomstig uit een vorig leven en zaten er verschillende geërfde programma's in haar systeem.

Wat mooi dat je dit met EIK methode op kunt sporen en aan kunt pakken.  


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
Op 24 september start de opleiding Enneagram Professional Coach in Nijkerk. Het is een gecertificeerde opleiding van 14 dagen in maandelijkse frequentie waarin je leert een ander in het Enneagramtype te herkennen, het type van een bedrijf of afdeling te bepalen, het probleem achter het probleem te achterhalen en die ook te helpen oplossen. Dat doe je middels het coachen vanuit hun type, met de Weg naar vrijheid, Kernverlangens en het Procesmodel.

Klik hier voor meer informatie.


LEZING
Op 17 september geef ik een workshop in het Banyan Centre in Bussloo (bij Apeldoorn) over je verborgen talenten. Na de workshop kan je gratis naar Thermen Bussloo. Kijk op www.banyancentre.nl voor alle informatie.

Op 22 september geeft Willem Jan een lezing in Heerhugowaard bij Baai, info@Baai.nl.

Het thema is: Ontdek je type en je talent.

Op 19 oktober geef ik een lezing in Haarlem over Liefde en Relaties in het Enneagram.


RIJK EN GELUKKIG
Op 4 oktober start de workshop van 4 avonden: Rijk en Gelukkig. Zoveel mensen hebben financiële problemen. In deze workshop ga je ervaren dat Geld nooit een probleem is. Het probleem ligt ergens anders. Geld is energie dus is het resultaat. In een stappenplan ontdek je wat jij kunt doen om wel geld te hebben. Gelukkig zijn is de wens van iedereen. Gelukkig zijn is echter een staat van zijn. In deze workshop ervaar je dat je gelukkig kunt zijn onder alle omstandigheden. Vooral als je financiële probleem is opgelost ligt geluk te wachten. In vier avonden krijg je tips en tricks maar vooral ervaar je wat jij kunt doen om je rijk en gelukkig te voelen en ontdek je dat je best geld kunt ontvangen.

Klik hier om je in te schrijven.


ENNEAGRAM BASIS
Op 3 november start de workshop Enneagram basis, een vier avonden durende workshop. Daarin ontdek je jouw type, je valkuilen en je verborgen talenten. Je gaat anderen herkennen in het Enneagram en leert hoe je je communicatie kunt verbeteren. Je gaat de mensen om je heen beter begrijpen omdat je hun drijfveren leert kennen. Maar het gaat vooral om jezelf. Wie ben je echt en wat zijn je wezenlijke talenten.

Klik hier voor alle informatie.


AGENDA

  • 17 september, Workshop Ontdek je verborgen Talent, Banyan Centre, Bussloo.
  • 18 september, Lezing Enneagram en Spiritualiteit, TMG Party Center, Almere.
  • 22 september, Lezing Heerhugowaard.
  • 24 en 25 september, start Enneagram Professional Coach.
  • 4 oktober, Rijk en Gelukkig, 4 avonden workshop bij het Enneagram College, Nieuwleusen.
  • 9 oktober, Lezing Enneagram op de Spirituele Gezondheidsbeurs bij Van der Valk, Sneek.
  • 19 oktober, Lezing Liefde en Relaties in het Enneagram, Haarlem.
  • 3 november, start 4 avonden Enneagram Basis in Nieuwleusen.
  • 6 november, Lezing op de Spirituele Gezondheidsbeurs in Hoogeveen.

ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Tot de volgende nieuwsbrief.

Willem Jan van de Wetering


 

terug