Nieuwsbrief - december 2016

Inhoud
De Proeverij
EIK opleiding
Afvallen met het Enneagram
Vitaal met Emotionele Psychologie


DE PROEVERIJ,
DE OPEN DAG

Op zaterdag 7 januari is de Open dag van het Enneagram College onder de naam De Proeverij. Je kunt die dag proeven van de verschillende opleidingen, de manier van lesgeven, de trainers en de workshops. Het is een gratis dag die gegeven wordt in het prachtige Golden Tuliphotel Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4 in Nijkerk. Geef je op via de link op de site of door een email te sturen naar info@enneagramcollege.nl.

Wat je kunt verwachten is een workshop Enneagram van Willem Jan van de Wetering, een uitleg op de opleidingen EIK, Enneagram Professional Coach en Enneagram Kindercoach, een workshop Het kind in jou: Enneagram en kinderen door Jamila el Mansouri. Ook is er een workshop van Marianne Meijer, Enneatypen in beweging. Hierin ervaar je de negen Enneagramtypen in hun beweging en middels oefeningen ontdek je jouw sterke kanten.
De dag start om 13.00 uur met ontvangst en de eerste workshop is om 13.30. De workshops zijn om 17.15 afgelopen waarna er nog gelegenheid is om na te praten, de trainers te ontmoeten en informatie over cursussen te ontvangen.

Geef je op door op deze link te klikken.  


EIK OPLEIDING 2017
Enneagram IntegratieKunde (EIK) is een 23 dagen durende gecertificeerde opleiding, verdeeld over 11 blokken op weekenddagen. De start is eind januari en het examen is in november 2017. Bijna 80% van de mensen zijn niet het enneatype wat ze vanaf geboorte zijn. Door wat je meemaakt in je leven kan je veranderen van type, dus van karakter. Met de EIK methode ga je iemand weer terug brengen naar zijn essentie, de kern van hun zijn. Van daaruit ga je diens problemen te lijf. Dat doe je met Emotionele Psychologie, Chakra Balancing, Overtuigingen vervangen, de Weg naar vrijheid en de Kernverlangens. Al die technieken leer je in de opleiding. Na het behalen van je examen kan je jouw praktijk starten of de kennis en ervaring in de praktijk gaan toepassen.

Klik hier voor alle informatie.


AFVALLEN MET HET ENNEAGRAM
Januari is natuurlijk bij uitstek de maand om met afvallen te beginnen. En het goede nieuws is: NU GAAT HET JE LUKKEN. Als je uitgaat van jouw Enneatype, jouw karakter, dan ontdek je de echte oorzaak is van je overgewicht. Vanuit jou Enneatype zie je dan wat je kunt doen om op je natuurlijke gewicht te komen. In 4 dinsdagavonden, startende op 10 januari, ontdek je jouw type, je blokkades en werk je eraan om op je natuurlijke gewicht te gaan komen. De mensen die deze workshop al gedaan hebben zijn zeer enthousiast.

Klik hier voor alle info.


BOEK: VITAAL DOOR EMOTIONELE PSYCHOLOGIE
Er zijn 42 belangrijke emoties die ons ervan weerhouden om altijd in balans te zijn. Nu is er een boek waarmee je jouw emoties zelf in balans kunt brengen. De emoties staan beschreven, er zitten oefeningen bij en er zijn bijbehorende foto's die helpen deze emoties achter je te laten.

Het boek is te bestellen door hier te klikken en morgen heb je het in huis.
ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Willem Jan van de Wetering
Tot volgende maand.

 

terug