Nieuwsbrief - januari 2017

Inhoud
De Proeverij
Afvallen met het Enneagram
EIK opleiding
E-Learning
Kort nieuws


EEN FANTASTISCH NIEUW JAAR
Ik wens je een geweldig nieuw jaar toe. In het Enneagram is dit het jaar met de energie van punt 1, de Perfectionist. Dat geeft aan dat het een jaar wordt van nieuwe dingen opstarten, verandering toepassen en ontevredenheid omzetten in tevredenheid door zelf actie te ondernemen. Dus maak er iets van in 2017.  


DE PROEVERIJ
We starten het jaar heel goed met De Proeverij, de gratis Open dag van het Enneagram College.

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom in het Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4 in Nijkerk. Je kan daar vier gratis workshops volgen, rond kijken tussen de nieuwe boeken en kaartensets, informatie krijgen over de workshops en opleidingen, de trainers en coaches ontmoeten. De hele dag is er gratis koffie en thee en staat er ook fruit klaar.

Schrijf je in door hier te klikken.


AFVALLEN MET HET ENNEAGRAM
In vier dinsdagavonden ontdek je waarom je overgewicht hebt, wat jou dwars zit om het kwijt te raken, welke verborgen talenten je hebt en hoe je op je natuurlijke gewicht gaat komen. We gebruiken het Enneagram om je te laten ervaren dat afvallen niet om diëten gaat, maar om het opsporen van je waarom je niet afvalt. Vanuit jouw Enneagramtype ontdek je wat dat is en kan je gaan afvallen.

Klik hier voor alle informatie.


EIK OPLEIDING
Eind januari start de nieuwe EIK opleiding.

De opleiding is gecertificeerd en ervaringsgericht zodat je direct na het examen aan de slag kunt om het in de praktijk te gaan brengen.

In de EIK opleiding werken we met verschillende technieken, zoals het spiertesten, om de cliënt helemaal af te pellen van alle schillen die hij/zij heeft aangelegd, om uit te komen bij de kern, de essentie. Van daaruit bouw je de ander op naar z'n kracht en verborgen talenten.

Klik hier voor alle informatie.


E-LEARNING
Op de site staan twee on-line cursussen: 'Hoe schrijf ik een boek' en 'Herken het type van de ander'. Voor €49.50 kan je thuis studeren en je skills verbeteren. In 'Hoe schrijf je een boek' geef ik je alle kennis en ervaring die ik als schrijver en uitgever heb. In 'Herken het Enneatype van de ander' leer je om anderen in het Enneagram te kunnen plaatsen zodat je je communicatie aan kunt passen zodat iemand ook hoort wat jij zegt.

Klik hier voor meer informatie.


KORT NIEUWS

  • Mijn nieuwe boek 'Vitaal met Emotionele Psychologie' is heel enthousiast ontvangen. In het boek staan 42 belangrijke emoties die ons blokkeren en hoe je die emoties in balans kunt brengen.
  • Op 20 januari wordt de 'Spiertestdag' gehouden in Nijkerk als voorbereiding op de EIK opleiding.
  • Op 26 januari geef ik een lezing over Liefde, spiritualiteit en het Enneagram in Heerhugowaard.
  • Op 22 januari geef ik een lezing op de Spirituele Gezondheidsbeurs in Almere en ga ik die dag gratis de Enneagramkaarten leggen. Het is in het TMG gebouw op de Sumatralaan in Almere-Buiten.
     

ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik wens je een hele mooi start van het nieuwe jaar.
Willem Jan van de Wetering

 

terug