Nieuwsbrief - februari 2017

Inhoud
WAAROM ZOU JE?
Enneagram Professional Coach
Enneagram Basis
Echte Mannen en hun Hoofdkwartier
De Reis van Ontdekken en Ontplooien
Financieel Onafhankelijk
Lezingen


WAAROM ZOU JE?
We geven best veel opleidingen en workshops. 'Waarom zou ik die moeten volgen?' vroeg laatst iemand. Goede vraag.
Ik volg ieder jaar een paar workshops of ik doe een opleiding. Ik wil namelijk groeien, mezelf blijven ontwikkelen en ik wil leren. Je bent nooit te oud om daarmee te beginnen. Het brengt mij veel nieuwe inzichten en ook confrontaties met mezelf. Al denk ik dat ik iets verwerkt heb, vanuit een andere invalshoek opent het zich toch weer en kan ik weer een stukje opruimen. Ook zie ik me steeds weer dingen doen die ik dacht niet te kunnen. Zo leer ik altijd iets en groei ik.
Ik kan het je aanraden.  


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
In een compacte opleiding met een kleine groep ga je, gedurende veertien doordeweekse dagen in blokken van 2 dagen, aan het werk om anderen te kunnen gaan coachen vanuit het Enneagram. Het Enneagram biedt de mogelijkheden om snel diep te kunnen coachen en problemen adequaat aan te pakken.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM BASIS
In Nieuwleusen wordt in 4 avonden het Enneagram uit de doeken gedaan. Iedere avond worden er een paar typen behandeld, doe je oefeningen en ontdek je welke talenten je ook nog hebt. Het Enneagram biedt je een houvast om je levenspad verder uit te zetten en te gaan voor jouw dromen. Door de vier avonden ervaar je direct hoe je het Enneagram overal kunt gebruiken.

Klik hier voor meer info.


ECHTE MANNEN EN HUN HOOFDKWARTIER
Wist je dat de brug tussen de linker en rechter hersenhelft bij mannen minder groot is? Daardoor kunnen mannen minder snel schakelen tussen logica en gevoel.
In één dag ga je ervaren hoe je die brug kunt vergroten. Je leert vrouwen beter begrijpen. Maar vooral leer en ervaar je hoe je altijd en overal op je intuïtie kunt vertrouwen. In de workshop van Amanda Westerveld en Willem Jan van de Wetering ga je je gevoel in volledige balans brengen met je denken waardoor je effectiever en succesvoller wordt.

Klik hier voor alle informatie.


DE REIS VAN ONTDEKKEN EN ONTPLOOIEN
In twee blokken van 3 dagen ga je een reis maken door onbekende gebieden van je zijn. Als je de indruk hebt dat je meer kan dan je doet, dat je nog andere talenten hebt maar je weet niet welke, dan is dit een opleiding voor jou. We gaan met elkaar de diepte in om echt alles uit jezelf te gaan halen wat erin zit. Het is een inspirerende reis waarin je de grenzen van je vermogens op gaat zoeken en ontdekt wat je werkelijk wilt. Je leert meerdere lagen van de negen persoonlijkheidstypen kennen. Je ontdekt wat jouw type en subtype precies is en waardoor dat is ontstaan.
We gaan aan de slag met het Enneagram Procesmodel waardoor je direct kunt zien waar jij in jouw proces staat en wat je volgende stap dient te zijn. Het Procesmodel is een van de oudste modellen dat al in het jaar 600 voor Chr. werd gebruikt. Het model geeft tevens meer verdieping in de typen. Je kunt het Procesmodel ook inzetten in je bedrijfsvoering, arbeidsprocessen en onderlinge processen. 
Ook leer je het model De Weg Naar Vrijheid kennen met daaraan gekoppeld de 12 Kernverlangens. Het is de weg die een kind aflegt van geboorte naar volwassenheid en daarna doortrekt in cycli van 21 jaar. Door blokkades op de negen stappen te herstellen verandert je blik op de wereld en komt je verborgen potentieel vrij.

Klik hier voor meer informatie.


FINANCIEEL ONAFHANKELIJK
Geld is nooit het doel en geld is nooit het probleem. In twee dagen leer je hoe jij financieel onafhankelijk kunt worden. Je krijgt het gereedschap om zelf de baas over je leven te worden en je financiële problemen te overwinnen. Je ontdekt wat jou tegenhoudt om je dromen en doelen te realiseren en om dat aan te pakken.

Klik hier voor alle informatie.


LEZINGEN

  • Willem Jan geeft op 3 maart een lezing op het Artemis Yoga Festival in IJsselstein over het Enneagram en Liefde. Kijk op www.artemisyoga.nl
  • 24 maart geeft Willem Jan een lezing op het Coachfestival de Coachloper in Doorn over het Enneagram in coaching.
  • 2 april geeft hij een lezing op de Spirituele Gezondheidsbeurs in Steenwijk over Spirituele groei en het Enneagram.
  • 21 mei geeft Willem Jan een lezing op de Spirituele Gezondheidsbeurs in Drachten. Kijk op www.pcpbeurs.nl

ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik wens je een hele mooie en inspirerende maand.
Willem Jan van de Wetering

 

terug