Nieuwsbrief - maart 2017

Inhoud
Elearning
Enneagram Basis twee dagen
Reis van Ontdekken en Ontplooien
Financieel Onafhankelijk
Lezingen
Enneagramweek
Spiritueleweek


ELEARNING
Op de website staan twee on-line cursussen waarmee je thuis kunt studeren.
De cursussen zijn:
Hoe schrijf je een boek
Ontdek het Enneatype van een ander

De cursus 'Hoe schrijf je een boek' is met veel liefde geschreven vanuit de ervaring van Willem Jan als schrijver van 50 boeken en zijn expertise als uitgever. Niet alleen wordt in deze cursus behandeld wat de basisvoorwaarden zijn om een goed boek te schrijven, ook worden de zakelijke kanten behandeld zoals het zoeken van een uitgever of zelf uitgeven, uitgeverscontracten en hoe je promotie kan maken voor je boek.
In de cursus 'Ontdek het Enneatype van een ander' leer je hoe je kunt onderscheiden welk type iemand is. Je krijgt de basisinformatie van het Enneagram en de negen typen en tevens wat de aansturing voor gedrag is. Ook kijken we naar uiterlijke kenmerken van de typen, communicatiestijlen en het Enneatypische gedrag.

Klik hier voor meer informatie.  


ENNEAGRAM BASIS
Op 29 en 30 april wordt in Nijkerk een tweedaagse Enneagram Basiscursus gegeven door Willem Jan van de Wetering. In deze workshop ontdek je wat jouw type is, wat je beperkingen en wat je verborgen talenten zijn. Willem Jan doet dat aan de hand van popsongs en filmfragmenten zodat de types direct tot leven komen en je anderen sneller gaat herkennen in het Enneagram. Je kunt de kennis en ervaringen direct gebruiken in de praktijk. Het is de enige basisworkshop die Willem Jan dit jaar geeft.

Klik hier voor alle informatie.


DE REIS VAN ONTDEKKEN EN ONTPLOOIEN
In een workshop van 2 keer drie dagen (dus 6 dagen) waarin je diep het Enneagram induikt. Je krijgt o.a. de negen Enneagramtypen en hun gewaarwording. De Weg naar Vrijheid, dat is de weg die een kind afloopt van geboorte naar volwassenheid en daarna start de cyclus van 21 jaar opnieuw. Je krijgt ook het Procesmodel in het Enneagram. Daarmee is ieder proces te verklaren en te sturen.
De workshop is een ware ontdekking van jezelf, je onbekende vermogens en verborgen talenten, je blokkades, overtuigingen en wat jou weerhoudt om werkelijk te voelen.

De data zijn 26 tot en met 28 mei en 23 t/m 25 juni in Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk.


FINANCIEEL ONAFHANKELIJK
Op 2 en 3 juni is de workshop Financieel Onafhankelijk. Geld is nooit het probleem en geld kan nooit het doel zijn. Ontdek waarom jij geld te weinig hebt en leer hoe het kan dat anderen veel geld bezitten. Wat is hun geheim? Willem Jan van de Wetering laat je zien wat jouw blokkades en overtuigingen op geld zijn en wat jij kunt doen om Financieel Onafhankelijk te worden. Het is echt makkelijker dan je denkt.

Stap uit je comfort zone en klik hier voor alle informatie.


LEZINGEN

  • 23 maart, Etten-Leur. Willem Jan geeft een lezing over het Enneagram in Etten-Leur. Contact www.kleiborncoaching.nl
  • 24 maart, Zonheuvel in Doorn: Coachloper, Tijdens het Coachcongres geeft Willem Jan een lezing over het Enneagram en ondernemerschap.
  • 17 juni, Life Time Festival, Mirre in Valthe. Lezing Enneagram. Contact www.instituutmirre.nl
  • 18 Juni, Blaricum, Happy Spirit Days. Contact www.bienpr.nl

ENNEAGRAMWEEK
Op 8 juli start de Enneagramweek. Wil je echt veranderen, wil je in je kracht komen, durf je de uitdaging aan te gaan? Kom naar de Enneagramweek in Valthe. In een veilige omgeving, begeleid door topcoaches, ontdek je hoe iij jouw Enneatype geworden bent, wat jouw kerntype is, wat jouw essentie van je zijn is en we zorgen dat je bij die kernkracht komt. Dit is echt een cadeau aan jezelf.

Klik hier voor alle informatie.


SPIRITUELEWEEK
Op zondag 13 augustus start in het Noord Franse Aubenton de Spiritueleweek.

In deze week maak je contact met je gidsen, wordt jouw spiritualiteit verhoogd en ontdek je wat jouw levenspad is. Het Spirituele Enneagram vormt het uitgangspunt van deze workshopweek. Daarnaast zijn er workshops en oefeningen die allemaal gericht zijn op spirituele groei.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik hoop dat jullie deze nieuwsbrief waarderen.
Hele mooie en inspirerende maand gewenst.

Enneagram College
Willem Jan van de Wetering

 

terug