Nieuwsbrief - augustus 2017

Inhoud
Enneagram Professional Coach
Spiritueleweek
Nieuws


IEDEREEN IS OP VAKANTIE
Veel mensen zijn op vakantie. Maar niet allemaal tegelijk. Lang niet allemaal zelfs. 11 miljoen mensen gaan op vakantie, de meesten twee weken, een deel gaat drie weken en enkelen nog langer. Een onderzoek wijst uit dat 5 werkdagen vakantie genoeg is om op te laden en andere indrukken op te doen. Je onthoudt namelijk net zoveel leuke momenten van 5 dagen dan uit drie weken. Je kan dus veel beter 4 keer per jaar een week weggaan dan in een keer een hele maand. De derde dag na terugkomst zit je alweer in het ritme van de dagelijks gewoonten. Dus ik ben 5 dagen weggeweest.
Heerlijk.


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
In september start de nieuwe serie van 7 weekenden Wil jij anderen gaan coachen, een eigen praktijk beginnen, je afdeling beter leiden of beter met mensen leren communiceren, dan is dit de ideale opleiding. Enneagram Professional Coach is compact, ervaringsgericht, gecertificeerd en erkend. Je leert veel over het Enneagram, de negen typen, waarom mensen hun gedrag vertonen, hoe hun communicatiestijl is. Maar je leert ook het proces van coachen, de juiste vragen stellen, het Enneagram coachmodel, hoe je iemand snel herkent in een type en wat het type van een bedrijf is.

Klik hier voor alle informatie.


SPIRITUELEWEEK
Op zondag 13 augustus start de Spiritueleweek in het Noord Franse Aubenton. In een kleine groep gaan we aan het werk met het vergroten van je spirituele vermogens. Als basis nemen we het Spirituele Enneagram, het 9 stappenplan om tot spirituele groei te komen. Je ontdekt je verborgen vermogens, leert alles over de twee geheime driehoeken, het ontstaan van de negen typen, je eigen essentie en van daaruit ontvouwt zich je levensdoel. Ook leer je contact te maken met je gidsen, wat engelenboodschappen zijn en wat de planeten je te zeggen hebben. Voel je zes dagen als God in Frankrijk.

Klik hier voor meer details.


KORT NIEUWS

  • In september start er weer een serie van 4 avonden Enneagram Basis. Ontdek je type en dat van de mensen om je heen en leer wat je er praktisch mee kunt doen. Kijk op de site voor de details.
  • In september starten we met een wekelijks filmpje over een actueel onderwerp en belichten dat vanuit het Enneagram. Kijk op de site om het te zien.
  • Vitaal afvallen met het Enneagram is een boek en een cursus van vier avonden in oktober. Afvallen is makkelijker dan je denkt als je ontdekt ‘waarom’ je overgewicht hebt. Jouw Enneagramtype biedt de oplossing.
  • In september start de Vitaliteitscoach opleiding. Je leert mensen te coachen op hun vitaliteit en gezondheid.
  • Op Facebook/enneagramcollege vindt je steeds nieuws en columns over het Enneagram. Like de pagina en je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwe artikelen en columns.

ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Ik wens je een goede gezondheid.

Enneagram College
Willem Jan van de Wetering

 

terug