Nieuwsbrief - oktober 2012

INHOUD
Therapeutenbeurs
Infoavond
GV Media
Visualisatieavond
Opendag januari
Radio Merlijn
Nieuws
 

GERAAKT
Liefde is een heel bijzonder woord. De laatste tijd raakt het me steeds meer als mensen hun liefde laten zien. Tijdens een hele gewone avond thuis werd ik enorm geraakt door de liefde die m'n vriendin me gaf. Haar onvoorwaardelijkheid is bijzonder. De liefde uitte zich doordat ze vertelde wat ik niet deed en wel had mogen doen. Juist de kritiek die iemand geeft doet je groeien. Ik wordt steeds meer uitgedaagd. En door de uitdaging haal ik het optimale uit het leven. Ik ben geraakt doordat een cursist zich zorgen maakte over mij en vertelde dat ik echt meer rust moest nemen. Terwijl ik juist zo hard werkte voor die cursisten. Dat is liefde. Oei, ik Groei!


INTERNATIONALE THERAPEUTEN BEURS
Op 10 en 11 november vindt in de Americahal in Apeldoorn de Internationale Therapeutenbeurs plaats. Het is een hele leuke beurs waarin je een goed overzicht krijgt van alles wat met therapie en coaching te maken heeft. Er zijn veel stands van o.a uitgevers, medicijnen, vitamines, apparatuur, tijdschriften. Er zijn lezingen in drie zalen en veel demonstraties, alles op het gebied van gezondheid en coaching. Erg leuk om te bezoeken dus. Ik sta op de Therapeutenbeurs onder Willem Jan van de Wetering op stand 604. Dat is boven, vlak bij de toegang tot de zalen. Ik geef op zowel zaterdag en zondag rond 16.00 uur een lezing over het Enneagram in je praktijk. Op de site tref je op de homepage een kortingsbon aan. Als je die invult en doorstuurt krijg je € 7,- korting en betaal je maar € 5,-. Ik hoop dat ik je daarmee ene plezier doe. Kom dus vooral want ik heb leuke presentjes, een aantal boeken met hoge korting en uitleg over de opleidingen. Tevens geef ik zo nu en dan een demonstratie of leg de kaarten voor je.
Tot 10 of 11 november in Apeldoorn.


INFO AVOND
Op donderdag 8 november geef ik een infoavond in Zonheuvel in Doorn. Doorn ligt vlak bij Utrecht in het midden van het land, dus makkelijk om naar toe te komen. Je kan er gratis parkeren en de toegang is gratis. Die avond geef ik een demo over de EIK methode. Ik laat je zien en ervaren hoe we te werk gaan om je bij je kern te brengen. Er is een uitleg van de overige opleidingen en workshops. Ik wil je die avond graag laten ervaren wat ik precies doe.
De infoavond start om 20.00 uur. Ik ben vanaf 19.30 aanwezig. We ronden zo rond 20.15 af.

Meld je wel aan door een email te sturen naar info@enneagramcollege.nl.


BOEKEN
De meeste van mijn boeken worden uitgegeven door GVMedia. GV staat voor Groei en Verandering. Je kan de boeken op hun site terugvinden en bestellen. Ook hebben ze een korte inhoud beschrijving van de boeken. Het adres is www.gvmedia.nl. Kijk eens op die site als je boeken wilt bekijken of bestellen. Ze leveren ze heel snel af.


VISUALISATIEAVOND
Op 30 november geef ik, samen met Wietske Visser, een Visualisatieavond in Dedemsvaart. De kosten zijn slechts € 15,-. Het thema is 'Leren visualiseren'. Iedere laatste woensdag van de maand geven we deze workshop en steeds met een ander thema. Visualiseren is een enorme kracht. Door je hierin te bekwamen kan je jouw pad meer vorm geven en veel beter sturing geven aan je leven. Visualiseren zorgt ervoor dat het gaat stromen en dat je met de stroom mee kan. Geef je snel op.

Klik hier om je aan te melden.


INSPIRATIEDAG
Zet direct de datum 6 januari in je agenda. Op die dag vindt er in Zonheuvel in Doorn de Inspiratiedag plaats. Vanaf 13.00 uur zijn er workshops en lezingen om je te inspireren. Er is een workshop over het jaar 2013 en wat jij kunt doen om dit jaar in de flow te ervaren. Er is een lezing over het Enneagram en wat je daar nu precies mee kunt. Tevens is er een workshop over 'inspiratie, hoe doe gebruik je dat'. Er is een boekenstand, informatie over de opleidingen, er zijn coaches om uitleg te geven en demonstraties met spiertesten en een vitaliteitstest.
Binnenkort hoor je meer over het programma en de kosten, maar ik kan je vast vertellen dat de kosten heel laag zullen zijn.
Ik zie je graag 6 januari 2013 in Doorn bij de Inspiratiedag van het Enneagram College.


RADIO MERLIJN
Op www.radiomerlijn.nl heb ik iedere maandagavond een radioprogramma dat van 21.00 tot 22.00 live wordt uitgezonden. Je kan meepraten over het onderwerp op de chat. Momenteel geef ik een serie workshops over De Weg naar Vrijheid. Komende maandag is het onderwerp 'Intimiteit'. Uiteraard zijn de stappen die we behandelen terug te vinden in het Enneagram. Intimiteit hoort bij Type 5, de Waarnemer want deze heeft veel moeite met intiem zijn. Ik ontmoet je graag op radio Merlijn.


WEBSITE
Velen van jullie kijken regelmatig op de website www.enneagramcollege.nl. Ik besteed er ook veel aandacht aan en zorg dat er regelmatig nieuwtjes op te vinden zijn, verder columns die ik schrijf, iedere maand de weekvoorspelling vanuit het Enneagram en nieuwe workshop. Blijf dus een regelmatige bezoeker. Volg me ook op facebook en twitter. Ik vindt de social media heerlijk en kan er op kwijt wat ik doe of hoe ik over bepaalde zaken denk. Er is een Enneagrampagina op Facebook en een op LinkedInn waar ik regelmatig artikelen post waarbij ik wat dieper op dingen inga.


NIEUWS

  • De 'Open je Hartkaarten' zijn weer herdrukt en leverbaar. Ik werk zelf veel met die kaarten en krijg er veel inzicht door. Je kan ze bestellen bij www.gvmedia.nl of via mijn site.
  • Volgend jaar (2013) start er een nieuwe opleiding EIK coach en nu al heb ik zes inschrijvingen. De maximale grote is 16 deelnemers. Geef je dus vast op als je daar belangstelling voor hebt.
  • In januari 2013 wordt er weer een serie van vier avonden Enneagram Basis workshop gegeven. Dat zal bij mij thuis in Dedemsvaart plaatsvinden. De workshop start om 19.45 uur.
  • Einde van het jaar vindt er een hele bijzondere workshop plaats waarover ik je graag meer vertel in een volgende nieuwsbrief.
  • Ik was deze week op tv om over Boer zoekt vrouw te praten en dan natuurlijk over de typen van de boeren en hun dates. Deze week staat er ook een interview met me in de Telegraaf over dit onderwerp.
     

Dit is de nieuwsbrief voor oktober. Want over anderhalve week ontvang je alweer een nieuwe nieuwsbrief.
Heel veel plezier

Willem Jan van de Wetering

terug