Nieuwsbrief - mei 2018

Inhoud
Enneagramweek
Enneagram 2-daagse training
Spiritueleweek
Enneagram Professional Coach
Nieuws


ENNEAGRAMWEEK
Op 2 juli start in het Noord Franse plaatsje Aubenton de Enneagramweek voor de 20ste keer. En al die twintig keer is het voor ons een hoogtepunt in het jaar.
Waarom?
De kracht van deze week is dat jouw blokkades en belemmerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je voor je gevoel niet verder komt, worden opgeruimd.
En dat geeft een hoop verlichting.
Ieder mens heeft één dominant Enneagramtype en dat leidt tot je gedrag. Maar stel nu eens dat dit niet je geboorte type is, maar door alles wat je hebt meegemaakt is gecreëerd als verdediging. Dan zit er dus onder je gedrag een heel ander enneagramtype. Dat geboortetype geeft aan wie je werkelijk bent, wat je verborgen talenten zijn en hoe je de problemen die je tegenkomt adequaat aan zou kunnen pakken.
Dat is wat we doen in de Enneagramweek. Je ontdekt wie je werkelijk bent en waar je verborgen kracht ligt. Die kracht maken we vrij zodat jouw talenten ingezet kunnen worden. Dat doen we ook met individuele sessies want er gaan drie coaches mee.

De Enneagramweek start iedere dag met een integratie onderdeel. Vervolgens gaan we de workshop in en volgen we de weg naar Vrijheid. Iedere dag heeft een thema en daarmee gaan we aan het werk tot je werkelijke vrijheid in jezelf ervaart.
Gun jezelf deze week. Durf het te doen. We zien je graag op 2 juli in Aubenton.


Klik hier voor alle details.


ENNEAGRAM 2-DAAGSE TRAINING
Op 26 en 27 mei is er een tweedaagse training die door Willem Jan van de Wetering gegeven wordt. Je krijgt een uitleg van de negen typen. Daarnaast ga je ervaren wat die enneagramtypen in jou doen. Je komt achter je eigen type en gaat mensen om jou heen herkennen in een type. Het Enneagram wordt blootgelegd zodat je ziet dat je geen type bent maar dat je vanuit een beperking opereert. Want je bent alles. Je gaat zien hoe je de kracht van alle typen kunt vinden vanuit jouw karakterstructuren. Je herkent je drijfveren en ontdekt je talenten. Willem Jan gebruikt hitsongs om de typen tot leven te brengen en er zijn oefeningen om de typen te leren kennen.


Klik hier voor alle informatie.


SPIRITUELEWEEK
Wil je jouw spiritualiteit ontdekken of vergroten, contact maken met je gidsen, beter bij je gevoel kunnen en je levenspad ontdekken? Kom dan naar de spiritueleweek die begint op 5 augustus in Frankrijk.

Klik hier voor alle informatie.


ENNEAGRAM PROFESSIONAL COACH
Hoe herken je mensen in hun dominante Enneagramtype, hoe haal je het beste in de ander naar boven, initieer je hun leiderschapsstijl en laat je hen hun innerlijke kracht gebruiken. Dat is de basis van deze opleiding die bestaat uit 7 modules van 2 dagen, startende in september. Je maakt uitgebreid kennis met de diepere lagen van het Enneagram, het gebruik van NLP-technieken zoals de logische niveau's en NLP Coachmodel, coach-strategieën en meer.Klik hier voor alle informatie.


NIEUWS

  • Op 9 mei wordt in Lokaal 12 te Dedemsvaart het nieuwe boek van Willem Jan van de Wetering gepresenteerd: 'Ontdek je sterke kanten'. Na de presentatie om 20.00 uur is er een workshop om die sterke kanten te gaan zien. Aanmelden kan op gea@multimedia-shop.nl
  • Het boek 'Contact met je gids' heeft een aantal hele goede recensies gekregen. Deze kan je vinden op bol.com. Het boek van Willem Jan van de Wetering legt precies uit hoe je contact met jouw gidsen kunt maken.
  • 'Kleur je karakter' is de titel van een recent boek van Willem Jan. Tevens worden er naar aanleiding van dit boek in het hele land workshops van een avond gegeven waarbij je, door het inkleuren van het Enneagram, veel over jezelf te weten komt. Deze maand o.a. in Apeldoorn en Eindhoven.

ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Veel plezier en we zien elkaar vast wel ergens binnenkort.

Enneagram College
Willem Jan van de Wetering
 

terug