Nieuwsbrief - oktober 2018 - Rectificatie


Beste allen.

In de nieuwsbrief van het Enneagram College zijn twee fouten geslopen in het stukje over de Therapeutenbeurs die in houten wordt georganiseerd.
Er stonden verkeerde data vermeld.
De goede data zijn: zaterdag 17 en zondag 18 november.

Ook stond er een onjuiste link in om een korting van €7.- te krijgen op de entree prijs. Je kan dan voor €5.- naar binnen. Alle lezingen zijn dan gratis.
De link is: https://www.internationaaltherapeut.nl/bezoeker/relatiekaarten/?id=1059

Deze beurs heet Therapeutenbeurs omdat het van oorsprong een beurs was voor therapeuten en coaches. In de loop der jaren is het een van de grootste beurzen geworden op het gebied van gezondheid, coaching en therapie. Er zijn de hele dag door demo’s op gebied van massage, massagestoelen, acupressuur en noem maar op. Er is steeds wat te doen en het is de ideale plek om te ontdekken welke coachmethode, welke therapie of welke opleiding bij jou past.
Ik heb een stand in hal twee waar je de hele dag door langs kunt komen voor een gratis legging met de Talentkaarten: Het Talentenkompas. Om 16.00 uur geef ik beide dagen een lezing. Ook kan je in de stand snuffelen in de boeken en er is een tafel met aanbiedingen: alle boeken zijn daar €5.-.
Ik zie je graag 17 of 18 november in Houten.

Hartelijke groet
Willem Jan van de Wetering
 

terug