Nieuwsbrief - november 2018

Inhoud
Masterclass
Lezing therapeutenbeurs
Infoavonden
Open dag
EIK-opleiding
Coachen
Kort nieuws


MASTERCLASS REÏNCARNATIE EN LEVENSDOEL
Zondagmorgen 25 november geeft Willem Jan van de Wetering een masterclass met als thema Reïncarnatie en Levensdoel. Vanuit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een patroon zit in de vele levens die we hebben. In een onderzoek van prof. P. Barten is men teruggegaan naar de allereerste incarnaties van zielen op aarde. Door de eerste 12 incarnaties van iemand te volgen ontdekte men een vast patroon. Als je dat doortrekt naar nu zie je een patroon ontstaan met jouw leven nu als resultaat van eerdere levens. Van daaruit wordt jouw levensdoel nu duidelijker en kan je beter bepalen hoe jij als ziel kunt groeien en wat jou in dit leven te doen staat. Daardoor kan jij sturend worden in plaats van alles te laten gebeuren.
De Masterclass is van 10.00 tot 12.30 uur in het Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4 in Nijkerk.
De kosten zijn €50.-.

Aanmelden kan via de website. Klik hier.


LEZING THERAPEUTENBEURS
Komend weekend is de Therapeutenbeurs in de Expo in Houten. De leukste beurs op het gebied van coaching en gezondheid met 70 lezingen. Willem Jan geeft op zaterdag en zondag. Om 16.00 uur een lezing over het Enneagram en het Talentenkompas. 
Als je hier klikt kom je op de site waar je €7.- korting op de toegang krijgt.


INFOAVONDEN
Het Enneagram College geeft in december en januari twee infoavonden die gratis toegankelijk zijn en waar je een uitleg van de verschillende opleidingen en workshops krijgt. Willem Jan van de Wetering zal ook een demo geven van de methoden die in deze opleidingen gehanteerd worden. Je krijgt zo een goed beeld van de energie van het Enneagram College, en de aanpak en stijl van lesgeven. De avonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur.
De eerste infoavond is op vrijdagavond 7 december in het Enneagram College in Nieuwleusen.
De volgende is op woensdagavond 9 januari in het Ampt van Nijkerk in Nijkerk.

Aanmelden kan door hier te klikken.


OPEN DAG 11 JANUARI 2019
Ervaar het, beleef het, maak het mee.
Het Enneagram College geeft opleidingen en workshops die praktisch en ervaringsgericht zijn. Dat ga je meemaken tijdens de gratis toegankelijke open dag die op vrijdagmiddag 11 januari in het Ampt van Nijkerk in Nijkerk wordt gegeven tussen 13.00 en 17.30 uur.
Wat is er te doen?
Er is een boekenmarkt met nieuwe boeken en kaartensets, een boekentafel met boeken voor €5.-, er worden kaartleggingen gedaan, er zijn coaches die je uitleg geven over hun aanpak en over de opleidingen en je maakt kennis met hoofdtrainer Willem Jan van de Wetering en andere trainers van de workshops en opleidingen.
Daarnaast zijn er drie workshops die je kunt bezoeken.
13.30 uur - Opening en introductie - Willem Jan van de Wetering en Marianne Meijer
14.00 uur - De workshop Wat het Enneagram voor jou kan betekenen - Willem Jan van de Wetering
15.00 uur - De workshop Innerlijk kind als richting aangever voor de volwassen jij - Jamila El Mansouri
16.00 uur – De workshop De onderliggende modellen van het Enneagram waardoor je doelen helder worden.
17.00 uur – Een afsluitende visualisatie

De open dag is kosteloos, dus voel je welkom om te komen. Je kunt komen wanneer het jou uitkomt. Je mag de workshop volgen die jou aanspreekt of ze alle drie meemaken.
Er staat de hele dag door koffie, thee en gekoeld water voor je klaar.

Klik hier om je aan te melden.


EIK-OPLEIDING
De opleiding Enneagram IntegratieKunde is een jaartraject van 25 dagen, verdeeld over 12 weekenden. Na dat jaar ben je Enneagram coach en kan je direct een praktijk openen of de technieken in je werk gaan integreren. Je leert dat jaar enorm veel. Allereerst werk je een jaar lang aan jezelf en word je door een coach begeleid. Daarnaast leer je de Enneagram typologie op een diep niveau kennen. Je leert ook andere technieken zoals Emotionele Psychologie (EFT), Chakra Balancing Technic, het neurotransmitter protocol, Enneagram Intakemodel, de 9 niveaus van zijn, de weg naar vrijheid (de weg die een kind aflegt van geboorte tot volwassenheid) de 12 kernverlangens (wat een kind nodig heeft van de ouders), het Enneagram Procesmodel, Het proces van Heling en nog andere technieken.
Dit leer je door het te doen. Zoals gezegd werken we naar het praktiseren en je het laten ervaren waardoor je het zelf in je praktijk direct kunt gaan toepassen.

Kom naar een infoavond of de open dag of schrijf je direct in. Klik hier voor alle details.


COACHEN
Wil je het zelf ervaren, dan kan dat. Wil je aan jezelf werken, loop je tegen dingen aan, ervaar je ontevredenheid? Maak dan eens een afspraak voor een intakegesprek en laat je coachen. Je krijgt andere inzichten, er ontstaan openingen en je ervaart je verborgen talenten en vermogens.
Kijk op de site bij “Zoek een coach” voor iemand bij jou in de buurt of stuur een mail naar Willem Jan op info@willemjanvandewetering.nl.


KORT NIEUWS

  • De kaartenset Talentenkompas bestaat uit maar liefst 82 kaarten met talenten. Er zijn een aantal leggingen mogelijk, die ook beschreven zijn, om je verborgen talenten te ontdekken. Nu te bestellen via www.gvmedia.nl.
  • Over het Talentenkompas zal Willem Jan vanaf januari een aantal boekhandelslezingen gaan geven waarin hij ook een demo met de kaarten zal doen. Ook legt hij de link met negen talenten van de 9 Enneagramtypen. De plaatsen waar dit zal plaatsvinden vind je binnenkort op de site.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


We gaan elkaar vast binnenkort ergens tegenkomen.

Enneagram College
Willem Jan van de Wetering

terug