Nieuwsbrief - januari 2019


OPEN DAG 11 JANUARI 2019
De nieuwsbrief is bedoeld om je te informeren over de Open Middag van het Enneagram College. Wat kun je verwachten en wat kan jij ermee.
We bieden jou graag deze open middag aan, zonder kosten, er staat de hele middag koffie of thee voor je klaar en je kan drie workshops volgen.
De bedoeling van deze middag is om je te laten kennismaken met onze manier van werken met het Enneagram. Die verschilt best wel met de enneagramtrainers die door Amerikaanse trainers. zijn opgeleid. Die is voornamelijk gericht op de typologie. Het enneagram heeft veel verborgen wijsheid die wel 5000 jaar teruggaat. De typologie is pas vanaf 1958 ontwikkeld. Het is mooi om die oeroude kennis te combineren met de typologie want zo kan je je levenspad ontdekken, je proces in beeld brengen en zien welke stappen je te zetten hebt.

Op 11 januari is de ontvangst vanaf 13.00 uur. Om half twee start dan de eerste workshop. Ik wil daarin graag uitleggen wat de diepgang in het enneagram voor jou betekent. Ik leg ook de verschillen uit tussen de opleidingen en doe een demo om iemands enneagramtype in beeld te brengen.
Daarna doe ik met Jamila een workshop over je innerlijk kind vanuit het enneagram. Tot slot is er dan een workshop over toepassingen met het enneagram en vertel ik nog iets over de zomerweken Open je Hart en Enneagramweek.

Tussendoor is er ruimte en tijd om persoonlijk kennis te maken, vragen te beantwoorden of bij te praten. Ook is er een tafel met nieuwe boeken, nieuwe kaartensets, folders en uitleg van alle workshops, trainingen en opleidingen.
Wat jij eraan hebt is dat je inzicht krijgt in de werking van het Enneagram en wat je er praktisch mee kunt doen. Je kan dan besluiten om je wat meer te gaan verdiepen en in welke richting je die verdieping zoekt. Wil je zelf naar je kern, je essentie en van daaruit moeiteloos gaan leven, wil je het meer zakelijk gebruiken in je bedrijf of wil je anderen gaan coachen of helpen vanuit het Enneagram. Er zijn veel mogelijkheden en die zetten we deze middag voor je op een rij.

De Open Middag van het Enneagram College begint vanaf 13.00 uur met ontvangst en kennismaking. Om 13.30 is de eerste workshop. De Middag loopt af rond 17.00 uur of uiterlijk 17.30. Je kan natuurlijk nog wel blijven om na te praten of nog vragen te stellen.
We nodigen je van harte uit om langs te komen. Als je alleen een deel van de middag kunt is dat natuurlijk ook goed.
We vragen je wel om je aan te melden zodat we op je komst kunnen rekenen.

Klik hier voor de aanmelding of nog meer inhoudelijke informatie.

Komende events:
12 en 13 januari, start van Enneagram Kindercoach opleiding.
17 en 18 januari: start van Enneagram Professional Coach
19 januari: Hoe werk je met het Talentenkompas, de 82 kaartenset.


ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


We gaan elkaar vast binnenkort ergens tegenkomen.

Enneagram College
Willem Jan van de Wetering
 

terug