Nieuwsbrief - april 2019

Inhoud
Zomerweken
EIK opleiding
Nieuws


ZOMERWEKEN

OPEN JE HARTWEEK
Het openen van je hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven is een basis voor een gelukkig leven. Dat is ook de basis van de Open Je Hartweek die van 8 tot en met 14 Juni wordt gehouden in het Franse Aubenton. Veel mensen leven vanuit hun hoofd, want dat is in Noord Europese landen de gewoonte. Van oudsher horen denken en voelen in balans met elkaar te zijn. In deze week ervaar je dat je stilte in je hoofd kunt bewerkstelligen. Je gedachten komen tot rust, angsten verdwijnen en onrust wordt omgezet in innerlijke rust. Onder leiding van Monique de Boer van Artemis Yoga, doe je yogaoefeningen en breng je je denken tot rust middels mindfulness. Met trainer/coach Marianne Meijer leer je hoe je je blokkades kunt weghalen en bij je authentieke zelf komt. Met Willem Jan van de Wetering maak je contact met je gidsen, luister je naar je gevoel en word je denken de ondersteuner van dat gevoel.
Deze workshop brengt een ommekeer bij je teweeg. Luister naar de natuur, naar je gevoel, stem je af op je omgeving en vertrouw je innerlijke impulsen. Klinkt het te mooi om waar te zijn of te angstig om deel te nemen? Vergeet dat en schrijf je in voor een ervaring die je nooit meer zult vergeten.
 

ENNEAGRAMWEEK
Vanaf 2000 geef ik deze training en honderden mensen zijn je voor gegaan. Het is voor mij de mooiste workshop om te geven. Het lijkt echter de allerlaatste keer te worden. Ik ga met deze Enneagramweek stoppen. Dit is dus je kans. Vanaf 14 juli gaat hij van start in Noord-Frankrijk.
Wat gaan we doen:
We zijn met meerdere coaches en trainers. Er is veel ruimte voor individuele gesprekken met één van ons. Het uitgangspunt van de Enneagramweek is dat veel mensen niet het Enneagramtype hebben dat ze vanaf hun geboorte zijn. Als er dingen in je leven gebeuren die best ingrijpend zijn, kan het zijn dat je verschuift naar een ander type om de pijn die je ervaart niet te voelen. Daardoor verander je van karakter. In deze week word je afgepeld tot je weer uitkomt bij wie je werkelijk bent, wat je normen en waarden zijn en kom je bij je oorspronkelijke talenten.
In de workshop neemt Willem Jan je mee op reis door het Enneagram. Er zijn meerdere lagen in het Enneagram en de typologie is maar één van die lagen. Je maakt dus ook kennis met je verborgen talenten, met je vrouwelijke of mannelijke variant van het type, je gaat de processen van je leven leren kennen zodat je zelf het proces kunt gaan sturen.
Omdat ik ga stoppen met deze weekworkshop nodig ik je van harte uit deze bijzondere 21ste keer mee te maken.

Schrijf je hier in of lees verdere informatie.


EIK OPLEIDING
Wil je serieus aan de slag als coach of therapeut en wil je veel tools in handen krijgen om de ander optimaal te helpen, dan is de EIK opleiding iets voor jou. In september start de opleiding en in juli 2020 is het examen.

Klik hier voor alle informatie.

Op de site staat trouwens een gratis te downloaden boek de EIK Methode.


NIEUWS KORT

  • Het boek ‘Contact met je gids’ is een seller. Het boek gaat al naar een derde druk. Het is een gebonden uitgave zodat hij heel lang meegaat en je het vooral gaat ‘gebruiken’.
  • Willem Jan gaat een aantal trainingen verzorgen voor een aantal bedrijven. Het gaat om zogenaamde ‘in-compagny’ trainingen.
  • In september is er weer een nieuwe tweedaagse Enneagram basis workshop. Die wordt in Amersfoort gegeven, midden in het land dus makkelijk bereikbaar.
  • Sinds het boek ‘Ontwikkel je verborgen talenten’ en de kaartenset ‘Talentenkompas’, wordt Willem Jan Talent-Coach genoemd en hij legt zich dan ook meer toe op het boven halen en bewustmaken van het verborgen talent. Er komt ook binnenkort een workshop om dit talent bij jezelf te ontdekken.
  • De Onkruid Cursus ‘storytelling’ krijgt een vervolg in een workshopweek. Je leert daarin hoe je verhalen schrijft en hoe je die overbrengt.
  • Willem Jan is binnenkort te horen bij RTVOost en radio Noord Overijssel waar hij verhalen gaat vertellen.

ENNEAGRAM COLLEGE OP FACEBOOK
Er is een facebook pagina gemaakt voor het Enneagram College. Daarop zal je veel nieuwtjes tegenkomen. Ook columns van Willem Jan tref je daar aan. Meld je aan op facebook.
Willem Jan houdt zijn persoonlijke pagina, maar die zit nu aan het maximale aantal leden vandaar dat de pagina van het Enneagram College een uitkomst is.


VOLGEN
Je kan me ook volgen op twitter:@willemjanvdwete en @ennegramC
en op Facebook: Willem Jan Vandewetering.
Kijk regelmatig op de blog op www.enneagramcollege.nl


Veel plezier deze maand.
Kijk in de webshop voor de nieuwste boeken op het gebied van het Enneagram. Wist je dat er ook schriftelijke cursussen on-line staan op de website? Kijk eens of dat je verder kan helpen.

Enneagram College
Willem Jan van de Wetering
 

terug