BOEKPRESENTATIE dinsdag 12 januari 20.00 uur online via zoom

Dag allemaal,

BOEKPRESENTATIE  dinsdag 12 januari 20.00 uur online via zoom

Zo leuk! ik ben gevraagd om te spreken op een boekpresentatie. Dat doe ik graag en ik nodig jou uit om erbij te zijn.

Het begon zo:

“ Ken je dat, dat jijzelf of jouw cliënt ‘vast zit’ en dat je weet dat er iets speelt op de onderlaag? “

Dat was een vraag die Marie José me stelde en eerlijk gezegd ken ik dat maar al te goed. Eerst vertel ik je maar eens waarvan ik Marie José ken. 

Ik heb Marie Jose enkele jaren geleden ontmoet tijdens een meeting met Willem Jan en wat mij voornamelijk opviel was haar spontaniteit, oprechte belangstelling, kracht en het gemak waarmee zij mensen op het gemak stelt zodat je binnen een paar minuten het gevoel hebt alsof je haar al jaren kent.

Nou, Creatieopstellingen, het bedrijf van Jacqueline en Marie José, heeft een prachtig vormgegeven boek uitgegeven, dat jou en mij kan helpen als we even 'vast zitten" of ‘uit flow zijn’. Want in de meeste gevallen gaat het in die situaties over wat er bij ons speelt op de onderlaag.

Hoe heet het boek?

Transformatieve Ramprecepten
Hoe jij jezelf weer in flow coacht.

Ik vind het een intrigerende titel. Het meest kostbare geschenk dat je jezelf, en indien van toepassing je cliënten, kunt geven is diepgaande zelfkennis. Het geeft je inzicht in lichte én schaduwkanten, de durf om je gehele eigenheid te omarmen en met de wereld te delen. Dit maakt je superkrachtig. Best spannend, maar als je de moed vindt om helemaal jezelf te zijn, dan geef je jouw cliënten de ruimte om dat ook te doen. Het werkt bevrijdend en versterkend. Daardoor is het super krachtig voor je bedrijf.

Marie José en Jacqueline vroegen me niet alleen om het boek te lezen, maar ook om mijn eigen Ramprecept te schrijven. Ik ben heel benieuwd hoe dat voor me werkt en welke cliënten ik blij kan maken met deze doe-het-zelf methodiek. Vanzelfsprekend deel ik dit met je tijdens de boekpresentatie.                    

Tijdens de online boekpresentatie bevind ik mij in gezelschap van geweldige sprekers, die hun persoonlijke ervaring met het boek en wat erin staat vertellen en daarbij hun professionele visie geven. 

Kom je naar de online boekpresentatie, om van en met mij en de andere sprekers te leren? Om uit de eerste hand te ervaren wat het boek voor jou kan betekenen?
Klik hier.

Heb jij de sprekers, allemaal ondernemende powervrouwen, al in hun hele Zijn ontmoet?  De boekpresentatie is persoonlijk, intiem en professioneel. Wil je erbij zijn?

Geef je dan hier op voor de online boekpresentatie op dinsdag 12 januari van 20.00 – 21.00 uur.

 

*** Zeg JA voor de online Boekpresentatie ***

Drie vragen:

° Ben je een bewuste MKB-ondernemer: freelancer, coach, trainer, therapeut, kortom een professional?

° Help je met jouw vakgebied mensen groeien en transformeren?

° Kun jij nog beter afgestemd zijn en durf je helemaal te laten zien wie je bent?

Was jouw antwoord 2 of 3 x JA? Vul dan hier je e-mailadres in om deel te nemen aan de boekpresentatie. Na afloop van de online sessie ontvang je een online goodie bag, met cadeaus van de organisatoren en de sprekers.

 

Tot snel!

Marianne Meijer

 

Ps: Een aantal mensen hebben een preview gehad van het boek. Een greep uit hun reacties:

1.   " Zojuist je preview gelezen: wat een superleuk concept, die ramprecepten! Ik heb er meteen fantasieën bij die van toepassingen zijn bij in mijn loopbaancoaching. ‘Schrijf een ramprecept voor het afdwalen van je loopbaanpad,’ lijkt me een briljante oefening voor diverse van mijn cliënten.  Nogmaals alle goeds! "

2. " Gooooodmorning Marie José,
Gefeliciteerd met je boek! Ik heb ernaar gekeken en ik houd van jouw illustratie creaties! Het is daarnaast ook nog eens mooi geschreven ️. Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe het boek verder gaat en naar jouw antwoord op de ramprecepten. Jou inmiddels een beetje kennende, zal het fantastisch zijn. "

3. " Ha Marie José, gefeliciteerd! Ziet er mooi uit, de combinatie van tekening met fotografie werkt mooi. Helder geschreven ook!"

4. Het boek meteen bestellen en - net als ik -  er meteen mee aan de slag? 
klik hier om het boek te bestellen.

 

Affliate link boekpresentatie Marianne Meijer

Affiliate link boekbestelling Marianne Meijer

Persruimte voor een interview met Marie José Rietdijk en foto’s 

 

terug