Opleidingen

Energetic Psychology

Energetic Psychology is een opleiding voor coaches en therapeuten, waarin je de diepere achtergronden van energetische psychologie leert kennen, nieuwe tools krijgt aangereikt en waarin je verder ontdekt hoe je op een dieper niveau met cliënten kunt werken. We verdiepen ons in de structuur van de informatie in de hersenen, en dan vooral in dat deel waarmee coaches en therapeuten werken. We kijken naar de invloed van emoties op de hersenen, naar de invloed van de hersenen op emoties én we gaan op zoek naar de diepere oorzaak van lichamelijke reacties en klachten.

 

Energetic Psychology is een BATC en CAT-geaccrediteerde beroepsopleiding.

 

Reacties van cursisten:

'Verwondering'
 
‘Pure rijkdom om met zoveel nieuwe tools aan de gang te kunnen'
 
‘Werken = genieten!’
 
‘Wat een geweldige ervaring!’
 
‘Zo’n mooie verdieping van de EIK!’
 
‘Nog nooit heb ik zo intens mijn patronen en kracht beleefd!’

'Zoveel tools gekregen om in mijn praktijk te gebruiken'

 

Inhoudelijke informatie 

De opleiding Energetic Psychology is een opleiding waarin je de diepere achtergronden van energetische psychologie leert kennen, nieuwe tools krijgt aangereikt en ontdekt hoe je op een dieper niveau met de cliënt kunt werken. Daarnaast kijken we naar mogelijke blokkades op het evenwicht tussen het mannelijke en het vrouwelijke deel van de cliënt, naar mogelijke blokkades op het IK-gevoel en het WIJ-gevoel, naar de Weg naar Zijn en het proces van ziekte en heling van de cliënt. Verder leer je hoe je blokkades op deze vlakken kunt behandelen. Ook ga je in op het gebruik van mudra’s, het levensdoel van de cliënt, de samenhang in neurotransmitters bij verandering, de niveaus van onze psyche, gespreksdynamica en nog veel meer.
Het laatste moduleweekend staat in het teken van The Healing Process, een krachtig proces om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren en te optimaliseren door negen helingsmethoden toe te passen, middels een protocollaire aanpak die gestoeld is op het Enneagram procesmodel. Je werkt met het spiertesten
 
Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:
Ontstaan van de mens • De Conceptie 
• Ik en wij en zij 
• De Weg naar Zijn 
• De drie-eenheid 
• De drie centra en de verwarring
 • Leef je levensdoel
 • EIK-type 
• Uitgangspunten en functie van Emotionele Psychologie & cycli van de 42 punten • Heel je hart  • The Healing Process (het proces van zelfheling in 9 methoden).
 

GEGEVENS

Locatie: Ennneagram College
Prijs per persoon: € 995,- inclusief BTW, koffie/thee en manual (betaling in termijnen is mogelijk) (exclusief lunch, deze kan je zelf meenemen. Wij zorgen voor salade en soep).
Aantal opleidingsdagen: 8
Tijden: van 10.00 tot ca. 17.00 uur
Studielast: gemiddeld, buiten de opleidingsdagen om, 2 tot 3 uur per week
Trainer: Willem Jan van de Wetering
Data: 2019, volgen nog

NB: Willem Jan van de Wetering ontwikkelde deze opleiding als een vervolg op de EIK, NEI, NLP en andere basisopleidingen. Het is een verdiepingsopleiding op HBO-niveau. Je dient een gedegen vooropleiding te hebben.

 

terug