Enneagram Workshop

Het Enneagram kent negen typen en het model laat de onderlinge verhoudingen tussen de typen goed zien. Als je denkt dat je jezelf kent zou je wel eens teleurgesteld kunnen worden... Het Enneagram is een model dat je karakter in beeld brengt. Het laat zien waardoor jouw gedrag wordt aangestuurd, hoe jouw communicatiestijl is en wat je doet in gezelschap van anderen. Het Enneagram kent negen typen, en het model laat de onderlinge verhoudingen tussen de typen goed zien. 

De workshop wordt gegeven door Enneagram Trainer Marianne Meijer

Wat heb je eraan?
Het Enneagram toont ook je verborgen talenten en vermogens. Je ontdekt meer over jezelf en over de reacties van anderen op jou. Wie herken je in een type, hoe reageren ze als jij jouw gedrag verandert? En vooral: je ontdekt wat jouw verborgen talenten zijn. Je leert waar je écht heel goed in bent.

Je krijgt een uitleg van de achtergronden van het Enneagram en een verdieping van de negen typen. Bij de uitleg van negen typen zijn er oefeningen om te ontdekken welke kwaliteiten van dat type jij hebt of tekort komt, hoe je omgaat met de typen en krijg je muziek te horen die de typen duidelijker neerzetten. Je krijgt opdrachten mee waardoor het Enneagram direct praktisch getoetst wordt.

 
Data:    23 oktober 2021
Plaats:  de Praktijk, Edisonlaan 160, 7316JR Apeldoorn
Tijden:  10.00 tot 17.00 uur
Trainer: Marianne Meijer
Kosten: €195,-- inclusief lunch en drankjes gedurende de dag. 
 
De Basis
Het Enneagram kent negen Enneagram typen. Maar je bent natuurlijk alles. Daarbij zijn er 405 subtypen per type. Dus het is eenvoudig, maar ook ingewikkeld. In de basis workshop leer je de negen typen kennen en ik ga die direct verbinden met verdiepende elementen, zodat je je zelf herkent in je gedrag, de ander herkent maar tevens ziet wat je aansturing is voor je gedrag. We kijken naar de viscieuze cirkel van vermijding - verdediging - drijfveren - fixatie. Dan wordt al veel duidelijk en kan je aan de slag met het Enneagram in de praktijk. Want dat is waar deze workshop over gaat: Wat kan je er mee.
 
 
 

terug