Enneagram Workshop

Het Enneagram kent negen typen en het model laat de onderlinge verhoudingen tussen de typen goed zien. Als je denkt dat je jezelf kent zou je wel eens teleurgesteld kunnen worden... Het Enneagram is een model dat je karakter in beeld brengt. Het laat zien waardoor jouw gedrag wordt aangestuurd, hoe jouw communicatiestijl is en wat je doet in gezelschap van anderen. Het Enneagram kent negen typen, en het model laat de onderlinge verhoudingen tussen de typen goed zien. 

De workshop wordt gegeven door Enneagram autoriteit Willem Jan van de Wetering.

Wat heb je eraan?
Het Enneagram toont ook je verborgen talenten en vermogens. Je ontdekt meer over jezelf en over de reacties van anderen op jou. Wie herken je in een type, hoe reageren ze als jij jouw gedrag verandert? En vooral: je ontdekt wat jouw verborgen talenten zijn. Je leert waar je écht heel goed in bent.

Je krijgt een uitleg van de achtergronden van het Enneagram en een verdieping van de negen typen. Bij de uitleg van negen typen zijn er oefeningen om te ontdekken welke kwaliteiten van dat type jij hebt of tekort komt, hoe je omgaat met de typen en krijg je muziek te horen die de typen duidelijker neerzetten. Je krijgt opdrachten mee waardoor het Enneagram direct praktisch getoetst wordt.

 
Data: 13 en 14 oktober, 2018
Plaats: Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, Nijkerk
Tijden: 10.00 tot 17.00 uur
Trainer: Willem Jan van de Wetering
Kosten: €195.-, inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee gedurende de dag, smoothiebar.
 

terug