Open Dag 11 januari

De Open dag van het Enneagram College wordt georganiseerd in het Ampt van Nijkerk in Nijkerk. De entree is gratis en er staat de hele dag door koffie en thee voor je klaar.

Om 13.30 opent Willem Jan van de Wetering met een uitleg van de opleidingen die hij geeft, wat je eraan hebt, Hoe je dit in de praktijk kunt gebruiken en wat het verschil tussen de opleidingen is. 

Om 14.00 uur geeft Willem Jan een workshop over de diepere lagen van het Enneagram. Naast de typologie is er nog het hogere doel van de typen en de verborgen talenten. Daarnaast is er het Procesmodel en de Weg naar Vrijheid. Al die modellen legt hij over elkaar zodat je een totaal beeld krijgt van de kracht van het Enneagram. Ook geeft hij een demo van het spiertesten

Om 15.30 uur is er een workshop waarin we het Enneagram vanuit het kind gaan bekijken. Welk type laat een kind zien, hoe bewegen zij zich door het enneagram, wat zijn jouw kindvisies geweest. Deze workshop wordt door Jamila El Mansouri en Willem Jan gegeven. . 

Tot slot is er om 16.30 uur een afsluitende workshop met een visualisatie op het Enneagram met als richting: je levensdoel. 

Daarna en tussendoor is er gelegenheid om met de begeleiders van de opleidingen te praten of vragen te stellen aan Willem Jan. Ook zijn er stands met nieuwe boeken, kaartensets, voorlichting over de opleidingen, info over de workshops en je kunt je type laten testen door daarvoor opgeleide coaches. 
Ook kan je die dag een legging laten doen met de Talentenkompas kaarten. Zo kan je achter je verborgen talenten komen.

Tijdens deze Open dag maak je kennis met de trainers en coaches en kun je de energie proeven van het Enneagram College zodat je wel overwogen een workshop of opleiding kan gaan volgen die bij jouw energie past.

 

Je kunt je opgeven door hieronder te klikken. De entree is gratis.

terug