Open Dag 13 januari

De Open dag van het Enneagram College wordt georganiseerd in het Ampt van Nijkerk in Nijkerk. De entree is €5.- en er staat de hele dag door koffie en thee voor je klaar. Willem Jan van de Wetering opent om 13.30 met een uitleg van de opleidingen die hij geeft, wat je eraan hebt, Hoe je dit in de praktijk kunt gebruiken en wat het verschil tussen de opleidingen is. 

Om 14.15 uur geeft Willem Jan een workshop over de diepere lagen van het Enneagram. Naast de typologie is er nog het hogere doel van de typen en de verborgen talenten. Daarnaast is er het Procesmodel en de Weg naar Vrijheid. Al die modellen legt hij over elkaar zodat je een totaal beeld krijgt van de kracht van het Enneagram. Ook geeft hij een demo van het spiertesten

Om 15.30 uur is er een workshop over Kinderen in het Enneagram, je eigen kindstukken en hoe die tot jouw gedrag hebben geleid. 

Tot slot geeft Willem Jan om 16.30 uur een afsluitende workshop met een visualisatie op het Enneagram met als richting: je levensdoel. 

Daarna en tussendoor is er gelegenheid om met de begeleiders van de opleidingen te praten of vragen te stellen aan Willem Jan. Ook zijn er stands met nieuwe boeken, kaartensets, voorlichting over de opleidingen, info over de workshops en je kunt je type laten testen door daarvoor opgeleide coaches. 

Je kunt je opgeven door hieronder te klikken. De entree is gratis.

terug