Kennismakingsdag

Op 8 september hebben we een prachtige zaal in het Ampt van Nijkerk om je te ontvangen. De hele dag is gratis, dus ook koffie, thee en snacks zijn voor onze rekening. We willen je graag laten kennismaken met de energie van het Enneagram College, hoe wij tegen coacing aankijken en hoe we het Enneagram inzetten in onze opleidingen. Je krijgt een uitleg van de opleiding Enneagram Professional Coach en Enneagram Kindercoach. Je maakt kennis met de coaches en de trainers en ervaart hoe zij lesgeven. 
We gebruiken veel praktische voorbeelden, veel oefeningen en alles is erop gericht dat je de theorie direct in de praktijk kunt inzetten. Willem Jan geeft ook een demo spiertesten waarmee jouw Enneagramtype in beeld wordt gebracht. 

Op deze zaterdag is er ook een boekenstand met de nieuwste boeken, inzichtkaarten. Je kunt de manuals van de opledingen inkijken en vragenstellen aan de mensen die de opleidingen geven of begeleiden. 
Je bent dus van harte welkom op 8 setpember vanaf 13.00 uur. Het einde van deze kennismakingsmiddag is om 17.00 uur. De eerste workshop start om 13.45 uur. 

Geef je wel op zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen.

 

terug