Enneagramweek 2019

De Enneagramweek is een prachtige workshop die je naar je ware kern brengt, de basis van wie je werkelijk bent. In deze week open je deuren waardoor jouw onbekende talenten naar boven komen en jij al je kwaliteiten kunt gaan gebruiken. De workshop start op 14 juli 2018 in het Franse Aubenton.

In deze week (van 14 tot en met 19 juli) ontdek je veel over jezelf. Je wordt optimaal begeleid. Er zijn coaches aanwezig met wie je ook individuele sessies hebt. Daarnaast zijn er oefeningen, meditaties en tal van andere onderdelen die allemaal bedoeld zijn om jou bij je essentie, je kern, te brengen. Daardoor kijk je anders tegen het leven aan en gaat alles wat je aanpakt je makkelijker af.
Het is de LAATSTE keer dat deze week gegeven wordt. Dit is dus je kans. Schrijf je in en ervaar wat de Enneagramweek je gaat brengen.

 

In de Enneagramweek werk je aan

- het herkennen van je eigen valkuilen

- het herkennen van de aansturingen van het gedrag van jezelf en anderen

- het wegwerken van al je belemmerende overtuigingen en blokkades.

- het synchroniseren van processen

- het verbeteren van je communicatie (van hart tot hart)

 

Met het programma leer je

- je kernkwaliteiten beter te gaan gebruiken

- je verborgen talenten te benutten

- je communicatie aan te passen op de ontvanger

- inzien wat de ander nu precies over wil brengen

- beter luisteren

- de impact van communicatie op jou

- de impact van de energie van anderen op jou

 

Quotes van deelnemers

- Nu weet ik hoe het voelt om in evenwicht te zijn - Gayby

- Ik raad dit iedereen die met zichzelf worstelt aan - Tineke

- Het is de afronding van een proces dat 1 jaar geleden begon - Ellen

- Dit verdient een dikke vette 10 - Claudia

- Veel gebeurd, veel geleerd en een mooie basis om op verder te bouwen - Michelle

- Het meest interessante dat ik ooit heb gedaan - Wim

- Het belangrijkste is de liefde voor jezelf - Wai Ying

- Ik wil niet weg - Stéphanie

- Wat een ervaring. Er zijn geen woorden voor - Kim

 

Wat doen we in de Enneagramweek?

Een groot probleem in ons leven is dat we ons makkelijk aanpassen als het even tegen zit of als anderen door ons verdedigingsschild heen dringen. Onze verdediging hebben we vlak na de geboorte. Het kan zijn dat we later in ons leven in een situatie komen waarin onze verdediging ons onvoldoende beschermt. Daardoor kiezen we voor de makkelijkste weg en activeren we een andere verdedigingsstrategie: we ontdekken de kwaliteiten en capaciteiten van een ander Enneatype. Dat kan meerdere keren in je leven gebeuren. Je zult begrijpen dat je daardoor steeds verder van jezelf en je eigen kern verwijderd raakt.

 

Dat netwerkje van verdedigingen wordt in de Enneagramweek ontrafeld en je gaat terug naar je kern, naar je grote potentieel. Dat doen we door je inzicht te geven in jouw onbewuste structuren, door middels spiertesten blokkades op te heffen en met andere oefeningen beperkende overtuigingen te vervangen. Daarnaast doen we nog vele andere oefeningen, testen en opdrachten om je helemaal in je kracht te zetten.

De Enneagramweek vindt in 2018 voor de twintigste keer plaats!

 

Trainers

De hoofdtrainer is Willem Jan van de Wetering, autoriteit in het Enneagram. Andere trainers en coaches zijn o.a. Herniz Brink en Marianne Meyer.

Naast het opdoen van veel kennis en ervaring en de workshopelementen is er ook tijd voor ontspanning.

Waarom zou je de Enneagramweek moeten doen?

De Enneagramweek is vooral een cadeau aan jezelf. Wat deze workshop je oplevert is dat je leeft vanuit je kracht, jijzelf jouw leven bepaalt, dat je moeiteloos gaat leven, een vervolgopleiding kunt gaan volgen en dat je weet welke richting jij op wilt.
In een veilige omgeving, omringt door coaches met veel ervaring, krijg je les van de autoriteit van het Enneagram en andere toptrainers. Het is een ervaring die je je leven lang niet meer zult vergeten. 

Locatie en prijs

We verblijven in een prachtig centre Buirefontaine in het Noord Franse plaatsje Aubenton. Het is een heuvelachtige omgeving en Centre Buirefontaine is omgeven door een prachtige tuin waar het heerlijk toeven is. Er zijn twee trainingsruimten en een gezellige huiskamer, twee terrassen waar we kunnen eten. Bij mooi weer kunnen we veel oefeningen buiten doen.

De kosten zijn € 1350.-, inclusief alle workshops, coaching, maaltijden en drankjes, exclusief overnachtingen. Overnachten kan vanaf €22.- p.p.p.n. op een tweepersoonskamer. Je kunt ook kiezen voor een éénpersoonskamer of een studio. Informeer naar de tarieven. 

Data: start op maandag 14 juli 2019

terug