Zelfrealisatie met het Enneagram

Intuïtieve Ontwikkeling
In basis hebben we allemaal een doel voor dit leven. Ons karakter, wat al heel jong geactiveerd wordt, helpt om precies het juiste te doen om alles uit je leven te halen. Maar door wat we meemaken, door de invloed van anderen op ons leven en gebeurtenissen die voor een terugslag zorgen, is de kans heel groot dat je jouw talent niet gebruikt, je uniciteit nooit laat zien en ontdekt dat anderen een deel van jouw leven hebben bepaald. 
In deze opleiding Zelfrealisatie met het Enneagram breng je daar radicale veranderingen in aan. Jij bepaalt, jij bent de stuurman van je leven, de regisseur van jouw film. Als je je werkelijke kracht ontdekt, je talenten in kunt zetten en authentiek bent, verandert er veel. 
Wil jij zelfverzekerder worden, ontdekken waar je echt uniek in bent, je levenspad gaan zien, oude blokkades opruimen en zelfheling in gang zetten? Dit is je kans. 
Onder begeleiding van de best mogelijke coaches en trainers op dit gebied ga je een half jaar met jezelf aan het werk. Je brengt je denken tot rust en activeert je gevoel zodat je volledig kunt gaan vertrouwen in je intuïtie. 
 
Data: 21/22 september, 19/20 oktober, 23/24 november 2019, 25/26 januari 2020, 22/23 februari, 21/22 maart
Trainer: Willem Jan van de Wetering e.a.
Plaats: Omgeving Utrecht
Tijden: 10.00 - 17.00 uur
Kosten: €1.395,- inclusief lunch, koffie, thee en water, manual, oefeningen en de workshops.
 

terug