Spirituele week 2019

De Spirituele week laat je dichtbij je gevoel komen en brengt je in contact met je spiritualiteit. Het is de week van de transformatie. Je ontdekt wie je werkelijk bent, wat je talenten zijn, wat je levenspad is en hoe je dat kunt gaan volgen. Je leert te communiceren met gidsen, het voelen van bomen, contacten te leggen met de andere wereld en het lezen van energie. Ieder mens heeft een levensdoel. Dat pad van je leven is echter vaak moeilijk te volgen. In deze workshop leer je hoe je bij je levensdoel kunt komen en ga je jouw levenspad zien.

 

De week wordt gegeven door Marianne Meijer en Willem Jan van de Wetering. Marianne is medium en Enneagramcoach. Zij gaat een aantal workshops verzorgen en dan met name de workshops die te maken hebben met spirituele groei. Willem Jan is Enneagramdeskundige en geeft de meeste workshops.

ENGELEN

Het Enneagram bestaat niet alleen uit de typologie maar omvat meerdere modellen. Zo is er het Procesmodel, het Spirituele Enneagram, Enneagram van Engelen, Planeten en nog meer. We gaan een aantal van die modellen ervaren waardoor je het Enneagram meer als een bol gaat zien en vooral doorziet waar het werkelijk om gaat. Vanuit jouw levensdoeltype gaan we op zoek naar je levenspad. Als je alle modellen vanuit jouw kern ziet ontvouwt zich je levenspad. In individuele gesprekken gaan we nader in op jouw persoonlijke levenspad. Je gaat het Enneagram zien als een spirituele routekaart om bij je doel te komen.

Daarnaast hebben we workshops op het gebied van spirituele groei. Zo leer je psychometreren, schilderen met Engelen, contact maken met je gids, communiceren met energie, lezen van energie en nog veel meer. We hebben dus een vol programma.

Waarom

De reden om de Spirituele week te gaan doen kan zijn dat je dichter bij je gevoel wil komen, dat je je spirituele pad wil leren kennen, beter wil communiceren met je gidsen en vooral ontdekken wat jouw levenspad is.

Waar?

Centre Buirefontaine is een geweldige plek. De Nederlanders Chantal en René wonen er al heel lang en wij waren al meerdere malen bij hen te gast. Met veel plezier! Er is een huiskamer waar ook wordt ontbeten en waar je ’s avonds gezellig kunt zitten. Boven zijn er twee grote zalen voor de workshops. Vooral de avondworkshops gaan daar plaatsvinden. Er is een grote tuin met zitjes, een terras, leuke hoekjes en vele plekjes om lekker te workshoppen.

Het adres is: Centre Buirefontaine, Buirefontaine, Aubenton.

 

De Spirituele week start op 11 augustus 2018

Data: 11 tot en met 16 augustus

Kosten: € 995.- inclusief alle maaltijden en de workshops. Exclusief overnachtingen (vanaf €21.- p.p.p.n.)

 

terug