Workshops

Het Enneagram College biedt workshops en inspiratieweken die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn samengesteld door Willem Jan van de Wetering, dé expert op dit gebied. Persoonlijke ontwikkeling wil zeggen: de wikkels afnemen en je kern ontdekken. Je kunt een korte workshop doen om de eerste stappen in dat proces te zetten of je kiest voor een weektraining zoals de Enneagramweek, Open je Hartweek of de Spiritueleweek.

Als je beseft dat je karakter voornamelijk is gevormd door wat je hebt meegemaakt in je leven, hoe ontdek je dan je werkelijke talenten en vermogens? De workshops voor Persoonlijke Ontwikkeling bieden je 'zelfinzicht en een verrijking van je leven’. Op inspirerende wijze ga je het maximale rendement halen uit de ontdekking van je eigen persoonlijkheid. Dat realiseer je door een verdieping in het Enneagram uit de eerste hand van de autoriteit in Nederland, door een unieke manier van mentaal en emotioneel leren én door jouw nieuw verworven kennis direct toepasbaar te maken.

Je ontdekt verdrongen of onontwikkelde delen van jezelf.
Je ervaart de lesstof en kan die direct in de praktijk toetsen.
Er wordt op een plezierige en onderhoudende manier gedoceerd.
De workshops bieden een opstap naar verdere groei en ontwikkeling.
Je krijgt les van Marianne Meijer en anders trainers opgeleid door Willem Jan van de Wetering, dé autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en het Enneagram.

Ondek je verborgen talent met het Talentenkompas

Deze workshop gaat over het terugvinden van je verborgen talent en het leren werken met het Talentenkompas welke wijlen Willem Jan van de Wetering heeft ontwikkeld in 2018.

lees verder

Ontwikkel je verborgen talent

lees verder

Enneagram Workshop

Op 24 en 25 april 2021 is er  een 2-daagse workshop waarin je de vele mogelijkheden van het Enneagram gaat zien. Daarbij word gewerkt met muziek ter illustratie van de negen typen. Je ervaart het Enneagram en de mogelijkheden die het model jou biedt.

lees verder

Contact met je gids

Wat is het mooi als je contact kunt maken met je gids. Je gidsen zijn er om je door het leven heen te gidsen. Je kan er gebruik van maken. Op 6 november 2021 ga je dat contact maken, krijg je de naam van je gids, uitleg van hoe ze werken en hoe jij het contact makkelijker kunt maken.

lees verder