Workshops

Het Enneagram College biedt workshops en inspiratieweken die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn samengesteld door Willem Jan van de Wetering, dé expert op dit gebied. Persoonlijke ontwikkeling wil zeggen: de wikkels afnemen en je kern ontdekken. Je kunt een korte workshop doen om de eerste stappen in dat proces te zetten of je kiest voor een weektraining zoals de Enneagramweek of de Spiritueleweek.

Als je beseft dat je karakter voornamelijk is gevormd door wat je hebt meegemaakt in je leven, hoe ontdek je dan je werkelijke talenten en vermogens? De workshops voor Persoonlijke Ontwikkeling bieden je 'zelfinzicht en een verrijking van je leven’. Op inspirerende wijze ga je het maximale rendement halen uit de ontdekking van je eigen persoonlijkheid. Dat realiseer je door een verdieping in het Enneagram uit de eerste hand van de autoriteit in Nederland, door een unieke manier van mentaal en emotioneel leren én door jouw nieuw verworven kennis direct toepasbaar te maken.

Je ontdekt verdrongen of onontwikkelde delen van jezelf.
Je ervaart de lesstof en kan die direct in de praktijk toetsen.
Er wordt op een plezierige en onderhoudende manier gedoceerd.
De workshops bieden een opstap naar verdere groei en ontwikkeling.
Je krijgt les van Willem Jan van de Wetering, dé autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en het Enneagram.

Workshop Talentenkompas

Op zaterdagmiddag 19 januari is de workshop: Talentenkompas. Het Talentenkompas is een kaartenzet van 82 kaarten waarmee je het talent van iemand bloot kan leggingen. In de workshop leer je de verschillende methoden te hanteren en een uitleg te geven.

lees verder

Infoavond Nijkerk

Op woensdagavond 9 januari is er een gratis toegankelijke infoavond in Het Ampt van Nijkerk. Je krijgt er een uitleg en een demo van de opleidingen en een uiteenzetting van de workshops. Er is ruimte om vragen te stellen of om met Willem Jan van één van de coaches in gesprek te gaan.

lees verder

Open Dag 11 januari

Op zaterdag 11 januari wordt de open dag georganiseerd met diverse workshops, informatie stand, nieuwe boeken, ontmoeting met trainers en coaches en een uitleg van jouw type. Dit evenement duurt van 13.00 tot 18.00 uur en de deelname is gratis

lees verder

Enneagram Workshop

Op 23 en 24 fwbruari 2019 geeft Willem Jan van de Wetering een workshop waarin je de vele mogelijkheden van het Enneagram gaat zien. Hij werkt met muziek en filmfragmenten ter illustratie van de negen typen. Je ervaart het Enneagram en de verheldering ervan.

lees verder

Enneagramweek 2019

Een ervaring om nooit te vergeten. De Enneagramweek is een prachtige workshop die je naar je ware kern brengt, de basis van wie je werkelijk bent. In deze week open je deuren die eerder gesloten waren, waardoor je onbekende talenten naar boven komen en jij al je kwaliteiten kunt gaan gebruiken. Het begint op 14 juli 2018 in het Franse Aubenton.

 

lees verder

Spirituele week 2019

De Spirituele week, de Transformatie, brengt je dichter bij je gevoel. Je maakt contact met je gidsen, ontdekt en vergroot je spiritualiteit. Je gaat in Noord Frankrijk een inspirerende en intuïtieve week tegemoet. De basis vormt het Spirituele Enneagram.

lees verder