Workshops

Het Enneagram College biedt workshops en inspiratieweken die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn samengesteld door Willem Jan van de Wetering, dé expert op dit gebied. Persoonlijke ontwikkeling wil zeggen: de wikkels afnemen en je kern ontdekken. Je kunt een korte workshop doen om de eerste stappen in dat proces te zetten of je kiest voor een weektraining zoals de Enneagramweek of de Spiritueleweek.

Als je beseft dat je karakter voornamelijk is gevormd door wat je hebt meegemaakt in je leven, hoe ontdek je dan je werkelijke talenten en vermogens? De workshops voor Persoonlijke Ontwikkeling bieden je 'zelfinzicht en een verrijking van je leven’. Op inspirerende wijze ga je het maximale rendement halen uit de ontdekking van je eigen persoonlijkheid. Dat realiseer je door een verdieping in het Enneagram uit de eerste hand van de autoriteit in Nederland, door een unieke manier van mentaal en emotioneel leren én door jouw nieuw verworven kennis direct toepasbaar te maken.

Je ontdekt verdrongen of onontwikkelde delen van jezelf.
Je ervaart de lesstof en kan die direct in de praktijk toetsen.
Er wordt op een plezierige en onderhoudende manier gedoceerd.
De workshops bieden een opstap naar verdere groei en ontwikkeling.
Je krijgt les van Willem Jan van de Wetering, dé autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en het Enneagram.

Laatste Enneagram Workshop

Op 28 en 29 september 2019 geeft Willem Jan van de Wetering een 2daagse workshop waarin je de vele mogelijkheden van het Enneagram gaat zien. Hij werkt met muziek en filmfragmenten ter illustratie van de negen typen. Je ervaart het Enneagram en de mogelijkheden die het model jou biedt.

lees verder

Info Middag

Ontmoet de trainers en coaches op 29 juni in Amersfoort.
Van 14.00 tot 17.00 uur is er een informatiemiddag waar je kennis maakt met Willem Jan en andere trainers van de opleidingen en zomerweken. Je kan gratis een aantal workshops bijwonen. Om 14.00 uur start de workshop 'Wat is het verschil tussen de opleidingen.

lees verder

Enneagramweek 2019

Een ervaring om nooit te vergeten. De Enneagramweek is een prachtige workshop die je naar je ware kern brengt, de basis van wie je werkelijk bent. In deze week open je deuren die eerder gesloten waren, waardoor je onbekende talenten naar boven komen en jij al je kwaliteiten kunt gaan gebruiken. Het begint op 14 juli 2018 in het Franse Aubenton.

 

lees verder

Spirituele week 2019

De Spirituele week, de Transformatie, brengt je dichter bij je gevoel. Je maakt contact met je gidsen, ontdekt en vergroot je spiritualiteit. Je gaat in Noord Frankrijk een inspirerende en intuïtieve week tegemoet. De basis vormt het Spirituele Enneagram.

lees verder

Open je Hartweek

“Open je hart” is een workshop waarin je leert de kracht van je hart te gebruiken om jouw droom waar te maken en je hartenwens uit te laten komen.
Leven vanuit je hart is: zijn wie je werkelijk bent. Leven vanuit je hart is onder alle omstandigheden je ware zelf kunnen zijn. Deze week is met  Pinksteren in het Franse dorp Aubenton.
 

lees verder