Workshops

Het Enneagram College biedt workshops en inspiratieweken die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn samengesteld door Willem Jan van de Wetering, dé expert op dit gebied. Persoonlijke ontwikkeling wil zeggen: de wikkels afnemen en je kern ontdekken. Je kunt een korte workshop doen om de eerste stappen in dat proces te zetten of je kiest voor een weektraining zoals de Enneagramweek of de Spiritueleweek.

Als je beseft dat je karakter voornamelijk is gevormd door wat je hebt meegemaakt in je leven, hoe ontdek je dan je werkelijke talenten en vermogens? De workshops voor Persoonlijke Ontwikkeling bieden je 'zelfinzicht en een verrijking van je leven’. Op inspirerende wijze ga je het maximale rendement halen uit de ontdekking van je eigen persoonlijkheid. Dat realiseer je door een verdieping in het Enneagram uit de eerste hand van de autoriteit in Nederland, door een unieke manier van mentaal en emotioneel leren én door jouw nieuw verworven kennis direct toepasbaar te maken.

Je ontdekt verdrongen of onontwikkelde delen van jezelf.
Je ervaart de lesstof en kan die direct in de praktijk toetsen.
Er wordt op een plezierige en onderhoudende manier gedoceerd.
De workshops bieden een opstap naar verdere groei en ontwikkeling.
Je krijgt les van Willem Jan van de Wetering, dé autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en het Enneagram.

Masterclass

Op zondagmiddag 25 november geeft Willem Jan van de Wetering een Masterclass Enneagram in Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk met als thema: Reïncarnatie en levensdoel. Kijkend naar de eerste incarnatie van de ziel op aarde, wat is dan de betekenis voor ons nu. Waarom hebben we zoveel incarnaties nodig? Wat is jouw levensdoel in dit leven?

lees verder

Enneagram Workshop

Op 13 en 14 oktober geeft Willem Jan van de Wetering een workshop waarin je de vele mogelijkheden van het Enneagram gaat zien. Hij werkt met muziek en filmfragmenten ter illustratie van de negen typen. Je ervaart het Enneagram en de verheldering ervan.

lees verder

Enneagramweek 2019

Een ervaring om nooit te vergeten. De Enneagramweek is een prachtige workshop die je naar je ware kern brengt, de basis van wie je werkelijk bent. In deze week open je deuren die eerder gesloten waren, waardoor je onbekende talenten naar boven komen en jij al je kwaliteiten kunt gaan gebruiken. Het begint op 14 juli 2018 in het Franse Aubenton.

 

lees verder

Spirituele week 2018

De Spirituele week, de Transformatie, brengt je dichter bij je gevoel. Je maakt contact met je gidsen, ontdekt en vergroot je spiritualiteit. Je gaat in Noord Frankrijk een inspirerende en intuïtieve week tegemoet. De basis vormt het Spirituele Enneagram.

lees verder

Kennismakingsdag

Kom op zaterdag 8 september met ons kennismaken vanaf 13.00 in het Golden Tulip Hotel Ampt van Nijkerk in Nijkerk. Je krijgt informatie over de opleidingen, er zijn trainers en coaches en twee gratis te bezoeken workshops waarin je kennismaakt met onze stijl van lesgeven. 

lees verder

Bijscholingsdag

De bijscholingsdag voor de EIK opleiding en Enneagram Professional Coach wordt gehouden op zaterdag 6 oktober 2018. Het thema is het Enneagram van Heling. Hoe kunnen we de cliënt tot 100% heling brengen. Deze workshop is alleen voor afgestudeerde coaches.

lees verder