Workshops

Het Enneagram College biedt workshops en inspiratieweken die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en groei. Ze zijn samengesteld door Willem Jan van de Wetering, dé expert op dit gebied. Persoonlijke ontwikkeling wil zeggen: de wikkels afnemen en je kern ontdekken. Je kunt een korte workshop doen om de eerste stappen in dat proces te zetten of je kiest voor een weektraining zoals de Enneagramweek of de Spiritueleweek.

Als je beseft dat je karakter voornamelijk is gevormd door wat je hebt meegemaakt in je leven, hoe ontdek je dan je werkelijke talenten en vermogens? De workshops voor Persoonlijke Ontwikkeling bieden je 'zelfinzicht en een verrijking van je leven’. Op inspirerende wijze ga je het maximale rendement halen uit de ontdekking van je eigen persoonlijkheid. Dat realiseer je door een verdieping in het Enneagram uit de eerste hand van de autoriteit in Nederland, door een unieke manier van mentaal en emotioneel leren én door jouw nieuw verworven kennis direct toepasbaar te maken.

Je ontdekt verdrongen of onontwikkelde delen van jezelf.
Je ervaart de lesstof en kan die direct in de praktijk toetsen.
Er wordt op een plezierige en onderhoudende manier gedoceerd.
De workshops bieden een opstap naar verdere groei en ontwikkeling.
Je krijgt les van Willem Jan van de Wetering, dé autoriteit op het gebied van zelfontwikkeling en het Enneagram.

Enneagram Workshop

Op 28 en 29 september 2019 geeft Willem Jan van de Wetering een 2daagse workshop waarin je de vele mogelijkheden van het Enneagram gaat zien. Hij werkt met muziek en filmfragmenten ter illustratie van de negen typen. Je ervaart het Enneagram en de mogelijkheden die het model jou biedt.

lees verder

Info Middag

Ontmoet de trainers en coaches op 24 juni in Amersfoort.
Van 14.00 tot 17.00 uur is er een informatiemiddag waar je kennis maakt met de trainers van de opleidingen en workshops. Je krijgt die middag uitgebreid informatie over de verschillende opleidingen, de manier van lesgeven, het huiswerk en wat je praktisch met de opleiding kan doen.

lees verder