Webshop

Talentenkompas

Talentenkompas

 

Kaartenset met 82 kaarten
van: Willem Jan van de Wetering

Ieder mens heeft talenten. We beschikken zeker over 9 causale talenten. Die talenten helpen ons om onze missie op aarde te volbrengen, ons pad te volgen en onze lessen te leren. Het talent wat we hebben is een godsgeschenk. Wij beschikken over die talenten. De 9 belangrijkste talenten kan je zien als 9 gaven. Die gaven vormen ons innerlijke kompas. Met dat kompas kan je de route van je leven of carrière uitstippelen. De talentkompas kaarten helpen je om te ontdekken wat jouw talenten precies zijn. Er zijn 82 kaarten in deze set met een uitleg van de leggingen die je kan doen. De talenten zijn gebaseerd op de negen Enneagramtypen.

Je kunt met deze kaartenset een aantal leggingen doen. Je ontdekt daardoor wat jouw talenten zijn. Je kunt ook kijken welke talenten je op dit moment nodig hebt om optimaal in je kracht te staan, de juiste keuzes te maken of om een project tot een goed einde te brengen. 

 

Bestellen...

Ontwikkel je verborgen talenten

Ontwikkel je verborgen talenten

Met het Enneagram
Willem Jan van de Wetering

Ieder mens heeft talent. Talent is een begaafdheid. Dat talent erf je gedeeltelijk van je ouders en voorouders. Een belangrijk deel komt voort uit je Enneagramtype en vooral uit je missie die je in dit leven hebt. Het is de bedoeling om het talent dat je hebt ook te ontwikkelen. Wat je daarbij nodig hebt zijn vaardigheden. Talent zit in je, vaardigheden kan je leren. Je hebt doorzettingsvermogen nodig en ook dat kun je aanleren. Je hebt handigheid, inzicht en noem maar op nodig om je talent tot ontwikkeling te brengen. Het zal je duidelijk zijn dat lang niet iedereen zijn Talent ook optimaal benut. Er zijn zelfs nogal wat mensen die geen idee hebben wat hun talent is. Je talent ontwikkelen zorgt ervoor dat je iets gaat doen waar je heel blij en gelukkig van wordt. Je zult verbaast zijn als je achter jouw verborgen talenten komt en verwonderd zijn door wat het resultaat is als je die talenten gaat ontwikkelen.

Bestellen...

De weg naar Vrijheid

De weg naar Vrijheid

De Weg naar Vrijheid is de weg die het kind afloopt van geboorte tot volwassenheid. Om volledig vrij te kunnen zijn dien je die negen stappen ook echt te doorlopen. Maar dat gebeurt vaak niet. Daardoor raakt de weg naar Vrijheid geblokkeerd. Tevens kom je onderweg de twaalf Kernverlangens van het kind tegen en ook hierbij ontstaan er problemen. In dit boek worden deze allemaal duidelijk.

Bestellen...

ONTDEK JE STERKE KANTEN

ONTDEK JE STERKE KANTEN

Een Enneagram Doeboek
Willem Jan van de Wetering

Ontdek je sterke kanten is een doeboek wat betekent dat er veel oefeningen in staan waardoor je ontdekt welk Enneagram type bij jou past. Het boek beschrijft de negen typen beknopt en helder zodat je jezelf herkent in een type en vooral anderen direct in een type herkent. Je ontdekt ook je sterke kanten en vooral kanten die je zelf maar zelden gebruikt. Ook zie je je valkuilen en je vaste patronen zodat je daaraan kunt werken.

Het is een doeboek, dus er staan veel oefeningen in. Ontdek je serkte en tevens je zwakte zodat je daaraan kunt werken. Wat is jouw dominante Enneagram type? Wat is daarvan de kracht en hoe kan je volledig vertrouwen op jouw sterke kanten.

 

Bestellen...

Het Enneagram als weg naar verandering

Het Enneagram als weg naar verandering

Het Enneagram is een bijzonder goed model om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je kernkwaliteiten zijn. Als je jezelf wilt ontplooien zal dat gemakkelijker gaan vanuit je kern dan vanuit je sub-persoonlijkheid. Wie de weg naar verandering inslaat zal in staat zijn zich volkomen te ontwikkelen.

Bestellen...

Contact met je gids

Contact met je gids

Ieder mens heeft gidsen. En contact met gidsen is zelfs het meest essentiële in je leven. Gidsen zijn er om jou te bij de hand te nemen. Ze wijzen je de weg, helpen je langs afgronden en leiden je om blokkades heen zodat je je weg vrij en ongeschonden kunt vervolgen. In dit boek ga je ontdekken hoe je het beste contact met je gids kunt maken en wanneer ze wel en niet antwoord geven of jou, middels signalen, duidelijk maken wat je te doen staat. Gidsen doen alle moeite om contact met je te krijgen, want ze helpen je graag om jouw taak in het geheel op te nemen en het beste uit je leven te halen. Gidsen hebben alle informatie die jou kan helpen om je pad te gaan. Ze helpen je bij het nemen van moeilijke beslissingen en geven inzicht als je geen uitzicht meer hebt. Contact met je gids geeft je veiligheid én zekerheid dat er meer is dan je ziet en dat er altijd aanwijzingen zijn waarmee jij verder kunt.

Bestellen...

Het procesmodel in het enneagram

Het procesmodel in het enneagram

Het procesmodel laat zien hoe je oplossingsgericht kunt werken aan de hand van het Enneagram. Het model benadert een proces als een geheel dat uit negen stappen bestaat die alle van essentieel belang zijn en allemaal doorlopen dienen te worden. De wijze waarop de negen stappen doorlopen worden bepaalt hoe het proces er concreet uitziet en wat de uitkomst van het proces zal zijn.

Bestellen...

De Enneagramcode

De Enneagramcode

Het Enneagram is zo complex dat je een code nodig hebt om het te ontrafelen. Als je de code weet ontdek je je levensdoel, het pad dat je te gaan hebt. Je ziet in de negen verborgen lagen je zielsbestemming, je uitdagingen en lessen en de route hoe je bij je kern komt. Het Enneagram als totaal laat je zien wat de zin van het leven is en hoe we dit leven moeiteloos aan kunnen.
Willem Jan van de Wetering is erin geslaagd om de complexe kennis van dit model toegankelijk te maken zodat je het praktisch kunt toepassen om jouw leven beter vorm te geven.

Bestellen...

Vitaal door Emotionele Psychologie

Vitaal door Emotionele Psychologie

Vitaal door Emotionele Psychologie beschrijft de 42 belangrijkste emoties die ons uit balans brengen. Door de oefeningen in het boek breng je balans aan in je emoties. In het boek staan 42 foto's die de positieve emotie onderstrepen. 
We zitten vol met emoties die ons ervan weerhouden om helemaal in balans te zijn. Die emoties zijn gekoppeld aan acupressuurpunten op ons lichaam. Door op die punten te tikken en affirmaties uit te spreken breng je die emoties in balans waardoor er evenwicht in jezelf onstaat. 
Dit is een zeer handig boek waarmee je zelf aan de slag kunt.

Bestellen...

Vitaal afvallen met het Enneagram

Vitaal afvallen met het Enneagram

Vitaal afvallen met het Enneagram is een nieuwe en bewezen techniek om zonder dieet op je natuurlijke gewicht te komen. Overgewicht is een groot probleem. Voor je gezondheid is het belangrijk om op je natuurlijke gewicht te zijn en te blijven. Het Enneagram biedt de oplossing zonder dieet.

Auteur: Willem Jan van de Wetering & Marianne Meijer
ISBN: 97899055993284
Prijs: € 9.95.

Bestellen...

Spiritualiteit en het Enneagram

Spiritualiteit en het Enneagram

Het Enneagram laat je een holistisch beeld zien van een totale wereld waarin verdeeldheid niet bestaat, waar geen goed of fout meer is, waarin de realiteit ondeelbaar is, dus niet meer vanuit verschillende standpunten bekeken kan worden. Het is de liefde die ondeelbaar is. Liefde is de sleutel tot transformatie. Dit boek biedt een ander perspectief op het leven.

Bestellen...

Enneagram inzichtkaarten

Enneagram inzichtkaarten

De Enneagram Inzichtkaarten zijn gebaseerd op het Enneagram, een oud psychologisch model dat inzicht geeft in de onbewuste drijfveren van gedrag en ons bewust maakt van de aansturingen van gedrag en van processen. De 28 kaarten kunnen je een schat aan informatie en inzichten geven zelfs als je verder helemaal niets van het Enneagram weet. Dat wat je moet weten om met deze kaarten te kunnen werken word je verteld door de kaarten zelf en door de uitleg die je aantreft in het boek dat deel uitmaakt van deze set.

Bestellen...

Open Je Hart Kaarten

Open Je Hart Kaarten

Wie met een open hart in het leven staat ontmoet liefde en schoonheid. Met een open hart in het leven staan betekent dat je verbonden bent met je gevoel en je hart-energie, dat je niet meer alleen vanuit je hoofd leeft en dat je je openstelt voor de liefde en de schoonheid van dat wat er is.
De kaarten die je in deze set aantreft kunnen je ondersteunen in het proces van het openen van jouw hart zodat ook jij met een open hart in het leven kunt staan.

Bestellen...

Enneagram engelenkaarten

Enneagram engelenkaarten

De invloed van engelenenergie op ons gedrag is groter dan we denken. Engelen zijn energie en deze subtiele energie wil ons graag helpen. De boodschappen die van engelen komen zijn van een prachtige zuiverheid.

De 37 enneagram engelenkaarten bestaan o.a. uit de aartsengelen die invloed hebben op de negen enneagram typen, engelen die je helpen in je processen, engelen die je naar je hogere doel brengen en engelen die je naar de weg van vrijheid wijzen. De enneagram engelenkaarten geven je inzicht, advies en wijzen je de weg. In het begeleidende boek staat beschreven hoe je de leggingen kunt doen en wordt er uitleg gegeven over de boodschap die je ontvangt. Er staan ook verschillende leggingen in beschreven die je kunt doen met deze engelenkaarten.

Bestellen...

CD De weg naar innerlijke rust

CD De weg naar innerlijke rust

De cd De weg naar innerlijke rust leidt je door het Enneagram. Je ervaart de energie van de negen Enneagram-punten en brengt de negen energieën in balans. Vanuit innerlijke rust krijg je nieuwe inzichten, een beter begrip en vooral kracht om weer alles te ‘durven’ zijn want voor verandering is moed nodig. Vanuit innerlijke rust vind je de kracht om jouw verandering zelf ter hand te nemen.

Bestellen...

CD Vrijheid

CD Vrijheid

We willen VRIJ zijn. Maar zijn we ook vrij? Gevangen voelen, vast zitten, geen kant op kunnen of niet durven. Het zijn begrippen die ons niet aanstaan maar ons wel kunnen overkomen. Op deze cd neemt Willem Jan van de Wetering je mee naar werkelijke vrijheid door de weg van vrijheid te betreden en te volgen. In negen stappen kom je tot werkelijke vrijheid.

Bestellen...

CD Het spirituele Enneagram

CD Het spirituele Enneagram

Deze cd bevat een weergave van een workshop die Enneagram deskundige en coach Willem Jan van de Wetering in 2007 heeft gegeven. Hij neemt je mee naar de negen typen en brengt je in contact met hun hogere doel.

Bestellen...

Kleur je karakter

Kleur je karakter

Kleuren vertellen veel over jou. Geef je leven kleur. Beken kleur. Kleuren komen in ons taalgebruik veelvuldig voor. Dit is een kleurboek waarin je tevens ontdekt hoe jouw karakter in elkaar zit, welke voorkeuren je hebt, waar je leerpunten liggen. Kortom, het is een psychologisch kleurboek. Er zijn 25 vlakjes in het Enneagram. Die kun je allemaal inkleuren. De wijze waarop je dat doet geeft veel inzicht in wie jij bent. Je kunt iedere keer weer het Enneagram inkleuren want een paar uur na je eerste kleurplaat ben je al in een andere stemming, heb je weer andere ervaringen of ken je andere emoties. En dat is allemaal van invloed op hoe jij de vlakken kleur geeft.

Het Enneagram is een psychologisch model, bestaande uit negen karaktertypen. Maar het is veel meer dan dat. De negen planeten staan in het Enneagram, net als negen aartsengelen. Ook is er De Weg naar Vrijheid, de weg die een kind afloopt van geboorte naar volwassenheid. Er zijn nog veel meer modellen. Al die modellen vertellen je wie je bent, welke weg je gaat, wat je doel is en hoe jij naar de wereld kijkt. Door kleur te geven aan het Enneagram krijg je inzicht in jezelf. We gebruiken negen basis kleuren. Ik vraag je om die negen kleurpotloden uit te zoeken en aan de slag te gaan met het inkleuren van je karakter.

Het boek is voorzien van een praktische uitleg, zodat je inzicht krijgt wat je kleurwerk over jezelf kan vertellen.

Bestellen...

Enneagram voor jouw persoonlijkheid

Enneagram voor jouw persoonlijkheid

Het Enneagram is een zeer sterk psychologisch model waarmee je je persoonlijkheid in beeld kunt brengen. Met het Enneagram ontdek je heel snel wat je drijfveren en je valkuilen zijn. Je komt er achter waarom je altijd hetzelfde gedrag vertoont en dat moeilijk kunt veranderen. Het Enneagram laat je zien met welke mensen je niet zo goed en met welke je juist uitstekend op kunt schieten. Het model geeft inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en geeft aan wat jij kunt doen om jezelf te ontplooien. 'Het Enneagram voor jouw persoonlijkheid' is een handig boek waarmee je er snel achter komt welk type je precies bent. 

Bestellen...

Leuk, lerend, lonend

Leuk, lerend, lonend

Eerst was hij dik en dom, nu is hij rijk en gelukkig. Lange tijd voelde Jan Bloemhof zich kansloos want weinig mensen hadden vertrouwen in hem. Tot hij een aantal succesvolle inzichten kreeg en zichzelf leerde hoe hij daar in de praktijk optimaal gebruik van kon maken. Jan leert ons dat bij alles wat je doet de drie L's leidend zijn: is het Leuk, Lerend en Lonend? Jan Bloemhof deelt in dit boek zijn systeem. Als je je dit systeem eigen hebt gemaakt ligt de weg vrij om te bereiken wat jij wilt. Je zult zien dat je veel praktische aanwijzingen krijgt die jou vooral gelukkiger, beter, rijker en sterker maken. Veel succes.

Bestellen...

Het belangrijkste ben ik

Het belangrijkste ben ik

Met Emotionele Psychologie kan je via de meridianen en de acupressuurpunten veel blokkades, die jou weerhouden om echt gelukkig en gezond te zijn, omzetten. Met een DVD van een uur waarop alles wordt uitgelegd en voorgedaan.

Bestellen...

Een gezonde zaak

Een gezonde zaak

Een gezonde zaak: zakelijke adviezen voor de therapeutenpraktijk.
Dit boek geeft veel inzichten en tips voor een Gezonde Zaak.

Bestellen...

De Sleutel Tot Zelf-Bevrijding

De Sleutel Tot Zelf-Bevrijding

Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen gaat dit boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan 1100 ziekten en kwaaltjes.

Nu uitgebreid met met o.a. ADHD, mond- en klauwzeer, hoofdpijnen, burnout, seksuele verslaving, glutengevoelige darmspruw, enz.

Bestellen...

Verander je overtuigingen

Verander je overtuigingen

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een bekende en beproefde techniek voor verandering en herprogrammering. De bekende Amerikaanse NLPtrainer Robert Dilts richtte zich voornamelijk op het veranderen van je overtuigingen.

We zijn overtuigd van ons gelijk en overtuigd van heel veel dingen. Maar steeds weer blijken die niet waar. We geloven dat het zo is. De waarheid blijkt vaak anders. Overtuigingen zijn vooral lastig als ze je blokkeren in je functioneren. Als je ervan overtuigt bent dat je ziek bent, ben je ook ziek. Maar als je ervan overtuigd bent dat je beter wordt is de kans op genezing groot. De kracht van de placebo is hierop gebaseerd. Iedere arts weet dat als je de patiënt kunt overtuigen van zijn genezing dat die genezing er kan komen. Als je denkt dat je voor de gek wordt gehouden, zal die overtuiging uitkomen. Denk je dat je relatie geen kans meer heeft, dan is dat ook zo. Maar ben je ervan overtuigd dat hij of zij de ware voor je is, dan geef je die relatie een kans.

Bestellen...

Coachen vanuit een veelzijdig perspectief

Coachen vanuit een veelzijdig perspectief

Dit boek beschrijft de soorten contexten en situaties waarin de Coach met een hoofdletter C zich op een van deze rollen - zorgdrager, gids, coach, onderwijzer, mentor, sponsor, awakener - dient te concentreren en verschaft voor elk van deze rollen een specifieke gereedschap set, zodat aan het gehele scala van activiteiten van de 'Coach met een hoofdletter C' vorm kan worden gegeven.

Bestellen...

Kinderen bewust opvoeden

Kinderen bewust opvoeden

Steeds meer kinderen krijgen een label. Zijn deze kinderen 'anders'? Dit boek laat je zien wie deze kinderen werkelijk zijn. Ze hebben prachtige kwaliteiten zoals (hoog)gevoeligheid, een sterke intuïtie en een grote innerlijke wijsheid. Het zijn de vernieuwers, ontdekkers en wijze beslissers van deze tijd. Ze dragen een boodschap uit: het is tijd voor verandering. En verandering vraagt niet om labelen, maar om anders denken. Deze generatie gevoelige kinderen raakt snel overprikkeld. Hoe raken ze overprikkeld? Welke soorten prikkels zijn er? Wat zijn de gevolgen hiervan? Karin Janssen beschrijft het in dit boek.

Bestellen...