Talentcoaching

Heel veel mensen kennen hun talenten niet. Ze hebben hun talenten vaak verward met hun vermogens. Maar vermogens leer je aan. Je leert een vak en wordt er goed in. Maar is dat ook je talent.

Wat ik doe is kijken naar wie je echt bent, welke verborgen talenten je hebt en wat de reden is dat je ze niet gebruikt of nooit ontwikkeld hebt.

Ieder mensen heeft talenten. Vanuit het Enneagram leer je dat er negen karaktertypen zijn. Ieder karaktertype heeft weer negen talenten. Aangezien veel kinderen al jong moeten kiezen welke studierichting ze op moeten of welke beroepskeuze ze moeten maken, dan is het eigenlijk logisch dat ze te jong zijn om hun talenten te kennen. De psychologische testen spitsen zich toe op cognitieve vermogens. Maar dat zijn nog niet je talenten.

Ook ken ik veel mensen die al jaren in een baan zitten en onbewust voelen dat ze goed zijn in iets heel anders. Maar wat is dan hun talent.

Daarin kan ik als coach een belangrijke rol spelen. We kijken samen wat je allemaal kunt, wat je specialisaties zijn, we kijken naar je jeugd en gaan dan op zoek naar je verborgen talenten. Er is vrijwel niemand die stom verbaasd is. De meesten zeggen dat ze onbewust wisten dat dit hun talent is. Door de bewustwording zorgen we ervoor dat je die talenten ook in kunt gaan zetten. Ik kan je vertellen: dan verandert er veel in je leven. Je gaat doen waar je echt heel goed in bent. De dingen die je aanpakt lukken je en opeens lijkt het leven moeitelozer te verlopen. Dat is de kracht van het ontwikkelen van je verborgen talenten.

Stuur een mail naar info@mariannemeyercoaching of bel 0622233462 voor een afspraak voor een kennismaking of voor meer uitleg.