Ondek je verborgen talent met het Talentenkompas

ONTWIKKEL JE VERBORGEN TALENT

Je hebt talenten en vermogens. Vermogens zijn kwaliteiten die je jezelf aanleert. Talenten heb je vanaf je geboorte. De ene mens is daar goed in en de anderen in totaal iets anders. Talenten helpen je om het beste uit jezelf te halen en het gevoel van gelukzaligheid te ervaren. Om je talent te ontwikkelen heeft Willem Jan van de Wetering een kaartenset ontwikkeld van 82 kaarten: Talentenkompas. Daarnaast is er een boek verschenen " Ontwikkel je verborgen talent"

Wat zijn mijn talenten? Is de meest gestelde vraag in de workshops en in mijn praktijk. Heel veel mensen komen er vrijwel niet aan toe hun talensten ook daadwerelijk in te zetten of er succesvol mee te zijn. We zijn onze talenten vergeten en storten ons massaal op de vaardigheden die je nodig hebt om de juiste baan te krijgen of je bedrijf succesvol te laten zijn. En je hebt verborgen talenten. Je weet niet dat je over dat talent beschikt en gebruikt het maar zelden of nooit.

Ontdek je verborgen talenten en leer hoe je die in kunt zetten om tot een voor jouw optimaal resultaat te komen, zonder slepen en sleuren, maar vanuit moeiteloosheid.

Datum : 17 april 2021

Plaats: De Praktijk, Edisonlaan 160, 7316 JR Apeldoorn

Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur

Kosten: € 145,00 incl. koffie, thee, lekkers en een heerlijke lunch!

Trainer: Marianne Meijer 

terug