Spiritueleweek

De Spirituele week laat je bij je gevoel komen, en brengt je in contact met je spiritualiteit. Je leert te communiceren met gidsen, het voelen van de natuur, contacten te leggen met de andere wereld, het lezen van energie. Ieder mens heeft een levensdoel. Dat pad van je leven is echter vaak moeilijk te volgen. In deze workshop leer je hoe je bij je levensdoel kunt komen, en ga je jouw levenspad zien.
 
De week wordt gegeven door Marianne Meijer en Willem Jan van de Wetering. Marianne is medium en Enneagramcoach. Zij gaat een aantal workshops verzorgen, en dan met name de workshops die te maken hebben met spirituele groei. Willem Jan is de autoriteit van het Enneagram en geeft de meeste workshops. Hij is ook de auteur van het boek ‘Contact met je Gids’.
 
Het Enneagram is niet alleen een typologie, maar bestaat uit meerdere modellen. Zo is er het Procesmodel, het Spirituele Enneagram, Enneagram van Engelen, Planeten en nog meer. We gaan een aantal van die modellen ervaren, waardoor je het Enneagram meer als een holistische bol gaat zien en vooral doorziet waar het werkelijk om gaat. Vanuit jouw levensdoeltype ontvouwt zich je levenspad. 
Daarnaast hebben we workshops op het gebied van spirituele groei. Zo leer je:
• Psychometreren, het voelen en interpreteren van voorwerpen van een dierbare.
Tekenen met Engelen, laat je inspireren door de energie van Engelen
Contact met je gids, je maakt contact en ontvangt de boodschappen van je gidsen
Communiceren met energie, leer de energie te voelen, zowel de negatieve als de positieve zodat je vooral positieve energie kunt toelaten.
Lezen van energie, het lezen van energie van anderen,
en nog veel meer. 
 

De Spirituele week wordt gegeven in augustus.

Waarom

De reden om de Spirituele week te gaan doen kan zijn dat je dichter bij je gevoel wil komen, dat je je spirituele pad wil leren kennen, beter wil communiceren met je gidsen en vooral ontdekken wat jouw levenspad is.

Waar?

Centre Buirefontaine is een geweldige plek. De Nederlanders Chantal en René wonen er al heel lang en wij waren al meerdere malen bij hen te gast. Met veel plezier! Er is een huiskamer waar ook wordt ontbeten en waar je ’s avonds gezellig kunt zitten. Boven zijn er twee grote zalen voor de workshops. Vooral de avondworkshops gaan daar plaatsvinden. Er is een grote tuin met zitjes, een terras, leuke hoekjes en vele plekjes om lekker te workshoppen.

Het adres is: Centre Buirefontaine, Buirefontaine, Aubenton.

De Spirituele week start op 11 augustus 2018
Data: 11 tot en met 16 augustus

Kosten: € 995.- inclusief alle maaltijden en de workshops. Exclusief overnachtingen (vanaf €21.- p.p.p.n.)

 

terug