Enneagram Trainer

Opleiding tot Enneagram Trainer / Presentator

De opleiding Enneagram Trainer wordt gegeven van 18 tot en met 24 augustus in het Drenthe. In deze opleiding van 7 aaneengesloten dagen ga je aan de slag met de negen Enneatypen. Maar vooral met de onderliggende modellen. Als je het Enneagram in wilt gaan zetten in presentaties of training dien je de achtergronden en onderliggende modellen te kennen. 

Wat je leert is wat de aansturingen op het diepste niveau van de negen typen zijn, waar afwijkend gedrag door veroorzaakt wordt, hoe je de negen typen uitlegt aan een groep, welke oefeningen je daarbij in kunt zetten om het geleerde te laten ervaren, hoe mensen zich snel herkennen in een type, hoe je type interviews doet en hoe iemand andere typen leert te herkennen. De bedoeling van een Enneagram presentatie of training is om ieder groepslid individueel bewust te maken van het gedrag, hun communicatiestijl en groepsgedrag. 

Je leert hoe je een training opbouwt vanuit het Enneagram, wat jouw communicatiestijl is en hoe je die kunt verbeteren. Je ontdekt hoe je het type van een groep kunt bepalen en wat je kunt doen om de groep tot openheid en effectiviteit te bewegen. 

Je ontvangt een powerpoint presentatie om mee te kunnen werken, je krijgt zes oefeningen per type die je in trainingen in kunt ztten en een aantal liedjes per type om je presentatie te verlevendigen.

De opleiding Enneagram Trainer wordt gegeven in een kleine groep.

Gegevens

Data: 18 t/m 24 augustus 2018

Tijden: 9.30 uur tot 22.00 uur, inclusief lunch, diner, koffie, thee, water, snackbreak om 17.00 uur.  Exclusief overnachting. (overnachten kan vanaf €25 p.p.p.n.)
Kosten: €1495.-
Locatie: Hof van Axen, een mooie bosrijke omgeving in Drenthe 

 

terug