Open je hart week

“Open je hart” is een workshop waarin je leert de kracht van je hart, van dat wat jij werkelijk wilt, te gebruiken om jouw droom waar te maken en je hartenwens uit te laten komen.
Leven vanuit je hart is: zijn wie je werkelijk bent. Leven vanuit je hart is onder alle omstandigheden je ware zelf kunnen zijn.
We zitten vol met conditionering, gewoonten en vaste patronen en mensen om ons heen die liever niet hebben dat wij veranderen. Daarom lijkt de stap om werkelijk te willen veranderen moeilijk. Toch is het eenvoudiger dan je denkt. Met een aantal nieuwe modellen en technieken is een stappenplan ontwikkeld waardoor je na deze zomer-workshop helemaal kunt zijn wie je bent, zonder blokkades of beperkingen, onder alle omstandigheden.
 
Gun jezelf de Open je hart workshop
als je echt op een diep niveau met jezelf aan de slag wilt
als je weet dat jij meer bent dan je buitenkant, je denken en je gedrag
als je vanuit je hart wilt leven en daardoor een nieuwe realiteit wilt creëren 
 

De rode draad


Als bindende factor tijdens de hele workshop loopt het thema “Open je hart”. We zitten vaak vast in onze eigen conditioneringen en kijken door onze eigen bril. De maatschappij leert ons dat je vooral je verstand moet gebruiken. Het lichaam komt hierbij vaak op 2e en het gevoel op de 3e plaats. In deze 6-daagse workshop blijf je wel je verstand gebruiken maar werken we tevens aan het vergoten van het lichaamsbewustzijn en open we ons hart om te kunnen vertrouwen op je gevoel en om vanuit liefde te leven. 
 
 
Overige thema’s waarmee we aan de slag gaan:
 

Intieme relaties


Intieme relaties kunnen voor grote problemen zorgen. We durven maar zelden echt intiem te zijn en blijven vanuit ons hoofd op de relatie reageren. In deze workshop leer je om dat vanuit je hart te doen. 

De 10 illusies


We zitten vol illusies en deze workshop worden de 10 dominante illusies aangepakt. 
 

Yoga & Mindfulness


Iedere dag zoeken we de stilte in onszelf op. Met het beoefenen van yoga trainen we het lichaam en vergroten het lichaamsbewustzijn. Speciale houdingen en bewegingen laten ons hart openen en de energie stromen. Mindfulness oefeningen laten ons dat wat zich aandient accepteren voor wat het is waardoor we meer ruimte gaan ervaren.
 

Licht op je schaduw


Het lijkt er op dat het steeds dezelfde dingen zijn die ons uit ons evenwicht brengen. Dat zijn de duistere kanten van onze persoonlijkheid. Deze aspecten van onszelf hebben we, bewust of onbewust, verstopt terwijl we bezig waren verstandige, aardige, volwassen mensen te worden. Deze donkere kanten kunnen een bron zijn van kracht en plezier als je ze eenmaal herkent en erkent.
 

Familie opstellingen


Ons verleden dragen we met ons mee. In ons familiesysteem zitten patronen waardoor we nu rollen spelen die niet horen bij wie we werkelijk zijn. Die rollen kunnen afkomstig zijn van je ouders of grootouders en jij geeft ze ook weer door aan jouw kinderen. De opstellingen die we deze workshop gaan doen zijn gericht op het openen van je hart en kunnen leven vanuit je hart. Door de opstellingen ga je patronen herkennen, erkennen en loslaten.
 

Innerlijk kind


De grootste belemmering voor het openen van je hart ligt besloten in de beschadigingen van het innerlijk kind. Door de relatie met je innerlijk kind te helen ben je in staat liefde aan jezelf te geven. He houden van jezelf is de basis om vanuit liefde te leven en liefde te kunnen geven en ontvangen. 
 
En verder…
Werken we aan je basisbehoeften, is er veel beweging, inspanning en ontspanning en mag er vooral veel gelachen worden.
 

Praktisch:

Locatie
: De workshop Open je hart vindt plaats in Frankrijk in Centre Buirefontaine. Dit prachtige landgoed ligt in Noord Frankrijk op zo’n 3 ½ uur rijden van Utrecht. 
Datum: Zaterdag 8 t/m vrijdag 14 juni 2019 (Pinksterweek)
Tijden: 
Op de aankomst dag starten we om 15.00 uur. 
De andere dagen beginnen we dagelijks om 8.00 uur met Yoga & Mindfulness. Iedere dag is er ontbijt, een koffiepauze, lunchbreak, theepauze en diner.
De avondworkshop start dagelijks om 20.00 uur. Op de dag van vertrek sluiten we af met de lunch. 
De trainers:

Willem Jan vd Wetering: autoriteit op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en schrijver van vele boeken over dit onderwerp. 
Monique de Boer: yoga- & meditatie docent en persoonlijk coach met jarenlange ervaring in het begeleiden van groepsworkshops en retreats. 
Marianne Meijer: Enneagram- en vitaliteitscoach en medium.
 
Kosten:
De kosten voor deelname aan de 6-daagse workshop Open je hart bedragen €995,00 per persoon.
Inclusief:
- workshops zoals omschreven
- alle maaltijden vanaf het diner op de dag van aankomst t/m de lunch op de dag van vertrek
- koffie, thee en drankjes bij de maaltijden
- materiaal
Exclusief:
Verblijfskosten. Overnachten is mogelijk vanaf €25,00 p.p.p.n. in een gedeelde kamer met gedeeld sanitair. Verblijf in een 1-persoonskamer is beperkt mogelijk. Informeer hiervoor naar de prijzen en mogelijkheden. De kosten voor de overnachtingen worden ter plaatse voldaan. 
 
Aanmelden
Klik op de button om je aan te melden.

terug