Zomerworkshops

Het uitgangspunt bij deze workshops is persoonlijke aandacht en een veilige omgeving om tot oplossingen te komen. De workshops van het Enneagram College zijn gericht op het oplossen van een probleem of uitdaging. In de workshops krijg je persoonlijke coaching en word je op de voet gevolgd. De kans dat jouw uitdaging daadwerkelijk tot een oplossing komt, is daardoor bijzonder groot.

Het Enneagram biedt een geweldige mogelijkheid om oplossingsgericht aan het werk te gaan. Je gaat altijd uit van jouw eigen persoonlijkheid - en een natuurlijk verloop van het proces - om tot oplossingen te komen. Samen met anderen, die in vergelijkbare situaties zitten, werk je aan jezelf en aan je uitdaging. De thema's van de workshops zijn: afslanken, stoppen met roken, zelfheling, omgaan met scheiding.

Voordelen van deze workshops:
Persoonlijke aandacht en coaching.
Het ontdekken van je onbekende talenten en vermogens.
Werken met gelijkgestemden.
De zekerheid dat je direct aan een oplossing werkt.
De veiligheid om jezelf te ont-dekken.

Deelnemersreglement

Enneagramweek 2019

Een kado aan jezelf. De Enneagramweek is een prachtige workshop die je naar je ware kern brengt, de basis van wie je werkelijk bent. In deze week open je deuren waardoor jouw onbekende talenten naar boven komen en jij al je kwaliteiten kunt gaan gebruiken. De workshop start op 14 juli 2018 in het Franse Aubenton.

lees verder

Spiritueleweek

Contact met je gids, de kracht van engelen, psychometreren leren, ervaren van Sjamaanse rituelen, contact met de natuur, vergroten van je spiritualiteit. Dat en nog veel meer zit in de Spiritueleweek. In een prachtige omgeving ervaar je de rust in jezelf.

lees verder

Open je hart week

In het pinksterweekend start de Open je Hart week. Een workshop die je helpt in volledig op je gevoel te gaan vertrouwen, rust te creëren in jezelf, jezelf te ontplooiien en innerlijke balans te ervaren. Van 8 tot en met 14 juni 2019 in de uitlopers van de Franse Ardennen.

lees verder